Προς το περιεχόμενο

Μεγαλύτερο των 3MP κινητό...

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έκανα μια έρευνα αγοράς για κινητά με ανάλυση πάνω απο 3mp γιατί κυρίως αυτό ενδιαφέρει τους πιο πολλούς και κατέληξα σε Nokia N93. Έμεινα αρκετά εντυπωσιασμένος απο τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θα ήθελα όμως κ την άποψη σας ... Ποιο κινητό φαίνεται να σας ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες σας , με την προυπόθεση ότι διαθέτει φωτογραφική μηχανή ανάλυσης μεγαλύτερη των 3MP ?

Δημοσ.

Το πρόσεξα και αυτό το μοντέλο , πάντως διάβασα απο κάποια ξένα forums πως δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του καθώς και ότι μπορεί μεν να έχει 3 mp ανάλυση αλλά η φωτοφραφία φαίνεται εντάξει μόλις επιλέξεις ανάλυση-μέγεθος (χαμηλή) .. πως είναι στο κ700 η επιλογή μεγεθύνθηκε... έ έτσι... αν είναι όντως έτσι ... σίγουρα δεν πολυμετράει το κινητό της σειράς ... όχι όμως πως το αμφισβητώ κιόλας το κινητό ...

Δημοσ.
εγώ δεν θέλω να δω για την ιστορία... θέλω να δω για αγορά... κ αυτό το κινητό δεν νομίζω ποτέ να έρθει ελλάδα

για μενα το λες?το ΜPx200 πλεον εχει σταματησει να παράγεται εδω και αρκετό χρονο!εχει βγει ο αντικαταστάτης του το ΜPx220 που ηταν η μεγαλύτερη απογοήτευση :(

Δημοσ.

Δεν ξαναπαίρνω κινητό με joystick ... με το k700i μου έγινε μάθημα...

Και για όσους την έχουν πάθει ... σίγουρα δεν θα επιλέξουν το k800i. Αν η Ericsson αποφασίσει να βγάλει στην αγορά το κινητό με τα 3.2 mp , οι υπόλοιπες εταιρείες δν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια... θα το κυνηγήσουν και θα δουν που υστερεί το ericsson ώστε να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κινητό

Δημοσ.

Εγω λεω να παρω ενα 3310 και να κολλησω πανω του την καλυτερη ψηφιακη που υπαρχει...Ετσι θα λεω οτι η Nokia εβγαλε κινητο με +οο MPixels...

Τι να το κανεις το κινητο με 7 Mpx?Παρε καλυτερα μια ψηφιακη....

Δημοσ.
i samsung exei bgalei mexri 7mpx

ναι αλλά στην ελληνική αγορά που είναι? αν και απ ότι διάβασα καθαρά για λόγους έκθεσης το βγάλανε... δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα

Δημοσ.

εγω προτεινω να αφορασετε καμμια μηχανουλα canon, το χετε ξεφτιλισει το θεμα με τα κινητα, θα φωτογραφιζετε και θα βγαζετε καρκινο!!!

Δημοσ.
εγω προτεινω να αφορασετε καμμια μηχανουλα canon, το χετε ξεφτιλισει το θεμα με τα κινητα, θα φωτογραφιζετε και θα βγαζετε καρκινο!!!

i aktinobolia den paizei rolo me ta mpxls.

kalytera na exei mia syskeyh gia ola(smart phone) para 10 syskeyes ksexwrista

Δημοσ.
i aktinobolia den paizei rolo me ta mpxls.

kalytera na exei mia syskeyh gia ola(smart phone) para 10 syskeyes ksexwrista

Το κινητό σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πάρει την θέση της φωτογραφικής. Η διαφορά στην ποιότητα είναι ασύγκριτη. Απλά βολεύει για φωτογραφίες της στιγμής, γιατί δεν μπορείς να κουβαλάς όλη την ώρα την φωτογραφική μαζί σου. Αλλά για σοβαρές φωτογραφίες, ούτε συζήτηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...