capthookb Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Θέλω να βλέπω τον αριθμό συνδέσεων που έχω ανα πάσα στιγμή με το ίντερνετ. Η προσέγγισή μου είναι σωστή; ksysguard->Sensor Browser->localhost->Network->Sockets και φτιάχνω ένα worksheet για κάθε πρωτόκολλο με το Total Number (εκτός βέβαια του unix); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 mpes sto command prompt kai grapse netstat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Θα κάθομαι να μετράω τις γραμμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Θα κάθομαι να μετράω τις γραμμές; netstat | wc -l ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 netstat | wc -l ;-) Μάλλον καλύτερα nestat --inet -n | wc -l Πάντως δεν είναι και ότι πιο βολικό. Η διαφορά στο οτι από το netstat παίρνω π.χ 6 συνδέσεις ενώ στο ksysguard 24 οφείλεται να υποθέσω στις established connections και στις μη established. Πάντως είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο συνδέσεις μετράω ετσι; Μη μετράω άνθρακα για διαμάντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.