Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον ήχο..

Gonik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά.. Χθές το βράδυ καθώς δούλευα στο PC (ανοιχτά ήταν το Word, το FlashFXP, 2 παράθυρα του Messenger, το UltraEdit και το Winamp) σταμάτησε να ακούγεται η μουσική που έπαιζε το winamp από τα ηχεία. Στο πρόγραμμα έδειχνε ότι το κομμάτι συνεχιζόταν να ακούγεται κανονικά.

Έκανα επανεκίνηση του PC αλλά το πρόβλημα δε διορθώθηκε. Κατέβασα και εγκατέστησα το τελευταίο DirectX καθώς επίσης έκανα και reinstall τους drivers της κάρτας ήχου. Μετά από τη 2η επανεκίνηση ο ήχος που κάνουν τα Windows όταν ξεκινάν ακούστηκε κανονικά (στην πρώτη επανεκίνηση δεν ακουγόταν τπτ..) αλλά μόλις άνοιξα Winamp πάλι δεν ακουγόταν τίποτα. Πήγα στο Control Panel -> Sound And Audio Devices -> Advanced και είδα ότι η μπάρα στο Wave ήταν κατεβασμένη στο 0. Μόλις την ανέβασα στο maximum η μουσική από το Winamp ως εκ θαύματος άρχισε πάλι να ακούγεται..

Μέχρι να πάει στο επόμενο κομμάτι τουλάχιστον.. Δε ξέρω τι στο καλό συμβαίνει αλλά κάθε φορά που αλλάζει το κομμάτι το Wave στο Πανελ μηδενίζεται και συνέχεια πρέπει να το ανεβάζω :?

Να σημειώσω ότι το ίδιο συμβαίνει και με το Windows Media Player. Πριν λίγο δοκίμασα να παίξω 2 βιντεάκια τα οποία έπαιξαν κανονικά αλλά τόσο στο Media Player όσο και στο BSPlayer ο ήχος αυξομιονόταν απο μόνος του :???:

Πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου από χθες παίζω με διάφορα options αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τπτ.. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...