Προς το περιεχόμενο

Μπλα Μπλα

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα. Από τότε που γράφτηκα στο insomnia χρησιμοποιώ το Βοηθήματα/Νέα Μηνύματα για να βλέπω τις κινήσεις που γίνονται στο forum μετά την τελευταία μου επίσκεψη. Μετά από το άνοιγμα του μπλα μπλα και τελικά με την αγάπη που δείχνει το κοινό προς αυτό, μ' ενοχλεί που είμαι υποχρεωμένος να βλέπω κι αυτά τα Θέματα στα Νεα Μηνύματα.

Δεν λέω, υπάρχουν πολλά θέματα που έχουν πλάκα και διασκεδάζουμε. Αλλά υπάρχουν και στιγμές (πιστεύω αρκετοί θα συμφωνήσουν) που θέλω να διαβάσω μόνο περί Η/Υ και όχι για γατάκια, το Μητσοτάκη, τα κουνούπια και φούρνους μικροκυμμάτων!

Και προτείνω λοιπόν, γίνεται να αφήσουμε το Μπλα Μπλα εκτός των Νέων Μηνυμάτων κι όποιος γουστάρει κι έχει όρεξη για μπλα μπλα να μπαίνει απ' ευθείας εκεί??

Δημοσ.

Exeis dikio kai ego mazi sou.

Ego exo idi stamatisi na patao to koumpi pou leei "NEA MINIMATA" kai pigeno katafthian stis enotites pou mou endiaferoune.

Xeris pou einai to spastiko?

Oti me to pou patas to koumpi kai sou vgazi 20 selides me nea minimata e!!! les as tin kano kalitera.

Den to krivo omos oti tha protimousa na itane xoris to mpla mpla mesa ta nea minimata gia na sou kanoune tin zoi pio efkoli kai na vlepis ti kinitikotita tou foroum xoris ta xavaletzidika kai ta anekdota.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την 1-4-2007!!!.

Πάντως η κινητικότητα του forum περιλαμβάνει και το μπλα μπλα.

Όποιος θέλει κάτι άλλο μπαίνει εκεί που θέλει...

Δεν συμφωνώ τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο.

Έτσι π.χ εμένα που δεν με ενδιαφέρει το linux θα έπρεπε να βγεί και αυτό...και πάει λέγοντας.

Αν είναι εύκολο να επιλέγει κάποιος απο το control panel του ποιά subs θέλει να του εμφανίζονται ή να αποκλείει κάποια απο αυτά, τότε δεκτό.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω το λογο που θα πρεπει να κανουμε διακρισεις αναμεσα στα τοπικ?ο καθενας,μπορει ευκολα να επιλεξει αυτο που τον ενδιαφερει.

ΥΓ.στο μπλα μπλα,δεν νομιζω να ειδε κανεις μονο γατακια και κουνουπια,αλλα πολυ καλα και ενδιαφερον θεματα.

ΥΓ2.με την ιδια λογικη,θα επρεπε να κοψουμε και τα software απο τα νεα μυνηματα,γιατι εγω εχω σταματησει απο την συγκεκριμενη ενοτητα,διοτι εχει γεμισει στα νεα μυνηματα με ..........kaspersky VS norton.............τελικα ποιο antivirus να παρω........νορτον η ακρονις?150 διαφορετικα τοπικ για το καθε θεμα.

εγω θα ηθελα να βγαλουμε και αυτο απο τα νεα μυνηματα αν ειναι ετσι.οπως και το case modding και παπαριες.αχρηστο τελειος.

Δημοσ.

Η λογική που με ώθησε να κάνω αυτή την πρόταση είναι ότι το insomnia χαρακτηρίζεται ως ένα τεχνολογικό forum. Προτιμώ να μιλήσω για τεχνολογικά θέματα λοιπον όταν μπαίνω στο insomnia και να μπώ στο μπλα μπλα όταν το επιλέξω εγώ.

Φίλε Nikb δεν ζήτησα να κόψουμε το linux, γιατί ανήκει στο θέμα με το οποίο ασχολείται το forum αυτο. Ούτε εγώ ασχολούμαι με linux, αλλά τα θέματα σ' αυτη την ενότητα δεν είναι 50 ανά ημέρα!

Φίλε BOUGAS μία απ' τα ίδια, το software είναι μία κατηγορια που ανήκει στον τεχνολογικό χαρακτήρα του insomnia και αν κάποιος ζητούσε να βγεί από τα Νέα Μηνύματα, θα ήταν παράλογος!

Πιστεύω πως έχουνε χαθεί άδικα κάποια θέματα μέσα στο πλήθος των γατιών και των κουνουπιών, θέματα που πρίν ανοίξει το μπλα μπλα θα τα έβλεπαν περισσότεροι και κάποιοι απ' αυτούς θα είχαν την όρεξη και την καλή θέληση να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί λύση!

Δημοσ.

φιλε γιαννη,δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες,αλλα γνωμη μου ειναι οτι δεν φταιει μονο το μπλα μπλα γι'αυτο.

οπως σου ειπα,πας πχ στο software,και 1-2 σοβαρα και χρησιμα τοπικ,χανονται αναμεσα σε πληθος απο βλακωδες τοπικ του στιλ:

1)ποιο ειναι το καλυτερο antivirus?

2)τι antivirus να βαλω?

3)το kaspersky ειναι καλο?

3)nod 32 χαλαρα!το καλυτερο.τι λετε?

4)ειναι οντως το νορτον το καλυτερο?

5)καθε ποτε κανει update τo norton?

6)kaspersky η norton?

7)ειναι αξιοπιστο το bit-defender?

8)ποιο antivirus να αγορασω?

9)να βαλω antivirus?

10).......................

εγω προσωπικα,τρομαζω να ανοιξω το software,αν και με ενδιαφερει πολυ.

Δημοσ.

Νομίζω και εγώ οτι λόγω του τεχνολογικού χαρακτήρα του forum, δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται το μπλα-μπλα στα Νεα Μηνύματα.

Υ.Γ

Εκτός απο την γνώμη μου έβαλα και λιγο το χεράκι μου. :) :)

Απο εδώ και πέρα δεν θα εμφανίζεται το μπλά μπλά στα Nέα Mηνύματα.

Υ.Γ2

Μην πέσετε να με φάτε, ο αρχηγός με διέταξε και εγώ απλώς υπάκουσα :)

Δημοσ.

μεγα λαθος αυτο που κανατε

αν μπορει να μπει στις επιλογες του καθε χρηστη

αλλιως να κλεισει τελιως το μπλαμπλα

δε θελουμε διακρισεις

Δημοσ.
μεγα λαθος αυτο που κανατε

αν μπορει να μπει στις επιλογες του καθε χρηστη

αλλιως να κλεισει τελιως το μπλαμπλα

δε θελουμε διακρισεις

Πολύ ευχαρίστως να το βάλουμε αν το φτιάξεις εσύ. Για την ώρα επιλέξαμε αυτό το τρόπο.

Δημοσ.

Tο ζήτημα με τα νέα μυνήματα του Μπλα-Μπλα λύνεται απλά με την επίσκεψη στον αντίστοιχο τόπο.. Άρα απλά για να ικοανοποιηθεί η λαϊκή απαίτηση μπορεί να μπει απλά ένα link στην αρχική σελίδα που να οδηγεί στον τόπο του Μπλα-Μπλα.. (λέω εγώ τώρα..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...