mihalisbgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλα εδώ λέει πως αν κάνεις σύνδεση μέχρι τις 20 του επόμενου μήνα, θα έχεις 1mbit με 40 ευρά το μήνα. Τους πήρα τηλ, και πραγματικά ισχύει η προσφορά, είναι αορίστου χρόνου, και ισχύει "για πάντα". (χωρίς προπληρωμή). Όμως εγώ έχω ήδη γραμμή του οτέ (και σύνδεση οτέ), η οποία πρέπει να σταματήσει για να πάω στην τελάς. Ερώτηση: πόσες μέρες θα κάνει μεχρι να κοπεί; Επίσης έχω προπληρώσει 2 μήνες (είναι αορίστου χρόνου, αλλα ο πρώτος λογαριασμός μου είχε έρθει για 4 μήνες (2 προπληρωμή, κάτι σαν buffer). Αυτά θα επιστραφούν; Τί λέτε, αξίζει ή θα μείνω με τον μπέο στο χέρι (τον γιάννη, καλό παιδί); Η τελάς αξίζει σαν εταιρία;
EKTELESTES Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 apsogh texnikh eksyphrethsh apo thn dikh mou ebeiria edw k 1,5 xrono. 3-4 fores pou yphrxe provlhma logw anavathmisewn tou ote klp, me epairnan 3-4 thl thn mera diaforetika atoma na endiaferthoun k na rwthsoun gia to provlhma mou!.... twra apo taxythtes, oti eixes k me ton ote tha exeis k me tellas, den allazei kati edw ^^ Twra gia ta alla me ote klp de kserw na sou pw..... kalh tyxh pantws ^^
ssof Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Aν είσαι και τυχερός και έχει στην περιοχή σου shared llu ,στα ίδια λεφτά μπορείς να έχεις 2mb/512kb . Aπ'την άλλη υπολόγισε ένα μήνα τουλάχιστον (ΠΟΤΕ rulleeeez), χωρίς adsl. Έχω κάνει αίτηση από 4-5 και ακόμα περιμένω.
mihalisbgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 αα μαλιστα, ευχαριστω! ναι και εμένα μου φάνηκαν εξυπηρετικότατοι. Όμως την πήρα χαμπάρι αργά την προσφορά ρε γμτ! edit: ssof το shared llu είναι για το δίκτυο της vivodi ε; Δυστυχώς δέν έχει εδώ. Για τί έχεις κάνει ακριβώς αίτηση; Για ενεργοποίηση; γιατί εγώ έχω γραμμή και σύνδεση και θέλω να την απενεργοποιήσω
kastromaN Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 emena h Tellas mia fora pou mou anabathmise thn taxythta dwrean apo 384 se 512 logw kapoioy problhmatos den ekane login... Tous phra thl sabbato brady, otan kai egine h anabathmish, kai mou eipan tha to koitaxoun... KYRIAKH prwi me phran thl kai mou eipan ean h grammh einai entaxei... Htan ola etoima... An ayto den einai Full exyphrethsh tote ti einai... Poios apo ton pOTE tha me eperne thl Kyriakh prwi na mou lysei to problhma mou???
mihalisbgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ειναι μια χαρά εταιρία δηλαδή. Έχει κανείς απο εδώ εμπειρία με διακοπή σύνδεσης απο τον οτέ; ψήνομαι να κάνω δεύτερη γραμμή στο τέλος (για το δίπλα σπίτι στο οποίο θα μετακομίσω σύντομα) και να κάνω ενεργοποίηση εκεί, και όσο πάρει ο οτές...
ssof Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 αα μαλιστα' date=' ευχαριστω! ναι και εμένα μου φάνηκαν εξυπηρετικότατοι. Όμως την πήρα χαμπάρι αργά την προσφορά ρε γμτ! edit: ssof το shared llu είναι για το δίκτυο της vivodi ε; Δυστυχώς δέν έχει εδώ. Για τί έχεις κάνει ακριβώς αίτηση; Για ενεργοποίηση; γιατί εγώ [b']έχω[/b] γραμμή και σύνδεση και θέλω να την απενεργοποιήσω Όχι vivodi, Τellas είναι έχω κάνει αίτηση για γραμμή 2mbit Η απενεργοποίηση μέσω ΟΤΕ θα σου πάρει το πολύ 10 ημέρες Σήμερα το απόγευμα συγχρονίστικε η γραμμή μου Πιστεύω μέχρι Δευτέρα να παίζω
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Aν είσαι και τυχερός και έχει στην περιοχή σου shared llu ,στα ίδια λεφτά μπορείς να έχεις 2mb/512kb .QUOTE] Τι είναι ακριβώς το shared llu? Εγω που εχω tellas 512 μπορω να κανω τετοια σύνδεση?πως θα κοιταξω διαθεσιμοτητα στην καλλιθεα και ποιοι providers προσφέρουν κατι τετοιο?
ssof Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 shared llu = dslam του internet provider (στην περιπτωσή μου Tellas) που είναι εγκατεστημένο στον ΟΤΕ της περιοχής σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.