mazda Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Εχω παρα πολλα και πολυ παληα,που μπορω να δω ποσο αξιζουν ;;
mazda Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αγόρασε έναν κατάλογο. Kαποιον συγκεκριμενο καταλογο αν ξερει κανεις ;
KWSN_Men Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Υπάρχουν τρεις κατάλογοι, αλλά ο μόνος που έχει βγει και σε έκδοση 2006 είναι του Καραμίτσου. Η τιμή του είναι 20 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει όντως πες μου, μπορώ να σου τον βρω και φτηνότερα.
DarkKnight Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 πιστεύω ότι ο καλύτερος από όλους είναι Ερμής 'χχ (έτος) "Φιλοτελικός Ερμής" επε προσωπικά αυτόν χρησιμοποιώ μιας κ τα λέει όλα αναλυτικότατα...
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 πιστεύω ότι ο καλύτερος από όλους είναι Ερμής 'χχ (έτος) "Φιλοτελικός Ερμής" επε προσωπικά αυτόν χρησιμοποιώ μιας κ τα λέει όλα αναλυτικότατα... Μόνο που δεν έχει βγάλει καινούργιο, ενώ και οι τιμές του είναι συμφέρουσες πολύ για τους εμπόρους που τον έβγαλαν
NOMIKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Υπάρχει και ο κατάλογος pocket edition HELLAS 2003 του Καραμίτσου με 5 ευρώ (440 σελίδες με όλα τα Ελληνικά γραμματόσημα).
canenas1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 καλά όλα αυτα αλλα που τα βρισκουμε ρε μαγκες γιατι εχω καμια 30000 τμχ να κοστολογισω!!!!
marios07 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά, αν γινόταν να ρωτήσω κάποια πράγματα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον φιλοτελισμό επειδή μου έδωσε συγγενικό πρόσωπο όλη την συλλογή του, που είχε αρχίσει από το 1988 ως το 2004. Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το πιο συλλεκτικό όσον αφορά τα γραμματόσημα (σειρά, τετράδες?) Στο Ε.Λ.Τ.Α μου είπαν πως βγαίνουν και ετήσια λευκώματα που έχουν μέσα όλα τα γραμματόσημα που κυκλοφορούν στο έτος. Να υποθέσω ότι αυτό δεν περιέχει τις έξτρα εκδόσεις σαν την έκδοση του αγίου ορούς? Από συλλεκτική αξία είναι το ίδιο με το να παίρνει κάνεις τις σειρές μια μια? Υπάρχει τρόπος να δω ονλαιν ΟΛΑ τα προϊόντα γραμματοσήμων για το 2008? Αξίζει να παίρνω τους φακέλους πρώτης ημέρας και τις κάρτες ΜΑΧ? Τέλος υπάρχει κάποιο καλό σιτε το οποίο αξίζει να παρακολουθώ για να ενημερώνομαι? Τυχόν επιπλέον συμβουλές που θα μπορούσατε να δώσετε σε έναν νέο φιλοτελιστή.
keravnios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Παιδιά, αν γινόταν να ρωτήσω κάποια πράγματα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον φιλοτελισμό επειδή μου έδωσε συγγενικό πρόσωπο όλη την συλλογή του, που είχε αρχίσει από το 1988 ως το 2004. Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το πιο συλλεκτικό όσον αφορά τα γραμματόσημα (σειρά, τετράδες?) Στο Ε.Λ.Τ.Α μου είπαν πως βγαίνουν και ετήσια λευκώματα που έχουν μέσα όλα τα γραμματόσημα που κυκλοφορούν στο έτος. Να υποθέσω ότι αυτό δεν περιέχει τις έξτρα εκδόσεις σαν την έκδοση του αγίου ορούς? Από συλλεκτική αξία είναι το ίδιο με το να παίρνει κάνεις τις σειρές μια μια? Υπάρχει τρόπος να δω ονλαιν ΟΛΑ τα προϊόντα γραμματοσήμων για το 2008? Αξίζει να παίρνω τους φακέλους πρώτης ημέρας και τις κάρτες ΜΑΧ? Τέλος υπάρχει κάποιο καλό σιτε το οποίο αξίζει να παρακολουθώ για να ενημερώνομαι? Τυχόν επιπλέον συμβουλές που θα μπορούσατε να δώσετε σε έναν νέο φιλοτελιστή. Υπάρχει ένα κατάστημα στα εξάρχεια στην οδό Μεταξά το οποίο το έχει κάποιος ο οποίος είναι πολύ παλιός και έμπειρος στον χώρο. Πήγαινε μια βόλτα και σίγουρα θα σε βοηθήσει. η ιστοσελίδα του: Γραμματόσημα Περδίκης
DIMITRISG Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικα με την ορολογία στη συλλογή γραμματοσήμων; πχ πως αποκαλούμε τους διάφορους τύπους χαρτιού, τύπους οδόντωσης (διάτρησης) κλπ τα χρειάζομαι για μια μετάφραση ενός προγράμματος, και θέλω να βάλω την ορολογία που χρησιμοποιούν οι φιλοτελιστές Αν καποιος κατεχει ας μου πει για να του πω ποιες λεξεις ακριβως ψαχνω ευχαριστώ
NOMIKOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 καλά όλα αυτα αλλα που τα βρισκουμε ρε μαγκες γιατι εχω καμια30000 τμχ να κοστολογισω!!!! Ψάξε στο http://www.124sold.gr υπάρχει πολύ υλικό να συγκρήνεις
navigator0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 γεια σας και καλως σας βρηκα στο forum! εχω κι εγω μια μικρη σχεικα συλλογη με ελληνικα και ξενα γραμματοσημα και μολις εχω καταφερει να βαλω τα ελληνικα σε χρονολογικη σειρα. βρηκα πολλα γραμματοσημα διπλα ή και παραπανω κομματια και αναρωτιομουν αν εχει και καποιος αλλος διπλα γραμματοσημα να κανουμε ανταλλαγη προκειμενου να συμπληρωσουμε τις σειρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.