mandos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 pos tou zhtas to mount? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 de to zhtaw paw sto places computer,ekei blepw to sklhro mou omws de mporw na ton anoixw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέσα στο /etc/fstab υπάρχει το partition που θες να δεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Πως θα ρυθμίσω το speedtouch 530 usb στο ubuntu? Πρώτη φορά "έβαλα" linux και δεν ξέρω που παν τα τέσσερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Πήγαινε στο Networking και κοίτα αν έχει αναγνωρίσει σωστά το speedtouch και αν ναι,τότε ρύθμισέ το με ανάλογες ρυθμίσεις,όπως στα Windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 na protino na to valeis sto ethernet kai me dhcp? einai poly eykolh lysh, kai -gnomh mou- statheroterh tou usb distixos den xero pos tha to setareis san usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Α,δεν ήξερα ότι έχει και USB και Ethernet θύρα!Αν έχει Ethernet, γρήγορα κάν'το έτσι!Να δουλεύεις απο'κει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Εμένα δεν κάνει καν install. Κολλάει στο mounting root file system και μάλλον είναι συχνό φαινόμενο... http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=186115 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arish Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα... Έβαλα κι εγώ σήμερα το ubuntu 6.06. Σε γενικές γραμμές εξαιρετικό! Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ένα μικρό προβληματάκι μόνο... Αν και έφτιαξα την ανάλυση σε 1280χ1024 υπάρχει ένα πρόβλημα με οτ allignment. Εϊναι λίγο προς τα δεξια κ πρεπει καθε φορα να το φτιαχνω απο τα controls του monitor. Υπαρχει καμια λυση σε αυτο; με την default αναλυση (1024χ768) δεν υπηρχε το προβλημα. Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέσα στο /etc/fstab υπάρχει το partition που θες να δεις ? oxi file moy den yparxei,ti akribws prepei na balw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Βάλε στο /etc/fstab αυτό... /dev/sda5 /media/sda5 vfat,ntfs iocharset=utf8,rw,umask=000,codepage=737 0 0 και φτιάξε έναν φάκελο σαν root στο /media με όνομα sda5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memos31 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Λοιπον Πως κανουμε εγκατασταση το UBUNTU 6.06 και που θα το βρουμε Μετα την εγκατασταση 1 2 3 4 Αυτααααα. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreason Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 exthes to vradi katevasa to ubuntu 6.0.6 kai simera to proi to egatestisa. Boro na po oti se sigrisi me tis alles dianomes Linux poy exo xrisimopoieisi auti einai i kaliteri. Tin sistino anepifilakta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 exthes to vradi katevasa to ubuntu 6.0.6 kai simera to proi to egatestisa. Boro na po oti se sigrisi me tis alles dianomes Linux poy exo xrisimopoieisi auti einai i kaliteri. Tin sistino anepifilakta Μέσα σε μια ώρα πρόλαβες και την έλεγξες και είδες ότι σου κάνει και την προτείνεις κιόλας? Μήπως βιάστηκες λιγάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugoruyo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Προσωπικά χρησιμοποιώ το ubuntu από την 4.10. Η 6.06 όμως είναι πολύ καλή δουλειά. Μου δουλεύουν σχεδόν τα πάντα στο Vaio. Και όταν λέω σχεδόν εννοώ ότι δεν παίζουν τα Fn keys και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα modem & wireless. Κατά τ'άλλα βρήκε σωστή ανάλυση, κάρτα ήχου [που τα XP δε βλέπουν γιατί είναι Intel HDA], pentium m freq. scaling, και πάει πολύ ωραία από επιδόσεις. Definitely give a it a try. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.