myst77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ρε παιδιά έχω τον εκτυπωτή HP 5150 παίρνει ένα μαύρο μελάνι και ένα τρίχρωμο γιατί όμως σε διαφημιστικά της HP βλέπω ότι μπορεί να μπει και PHOTO μελάνι; αυτό σε ποιού μελανιού τη θέση μπαίνει και σε ποιές περιπτώσεις προτιμάται; το παραπάνω το είδα να ισχύει για πολλά μοντέλα της HP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Το photo μπαινει στη θεση του τριχρωμου. Ειναι διαφορετικη (καλητερη) ποιοτητα μελανι για πιο ζωντανα χροματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokal81 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Στον 5940 που έχω το Photo μπαίνει στη θέση του μαύρου και ειναι και αυτό τρίχρωμο (μαύρο,γκρί,ροζ).Απ' οσο ξέρω το ιδιο ισχύει στους περισσότερους HP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neron Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αφου εχει δυο θεσεις για μελανι, το photo μπαινει στην θεση του μαυρου. Οταν τυπωνεις σε φωτογραφικη ποιοτητα, ο εκτυπωτης χρησιμοποιει και το τριχρωμο, και το φωτογραφικο μελανι.Το φωτογραφικο μονο του δεν εκτυπωνει, και αυτο ισχυει για ολους τους εγχρωμους εκτυπωτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ολοι οι 3χρωμοι εκτυπωτες φωτογραφιων εχουν μονο εγχρωμο μελανι. Το μαυρο γινεται απο συνδιασμους του τριχρωμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Παλιοτερα υπηρχε αν δεν κανω λαθος ξεχωριστη θεση για μελανι φωτογραφικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.