Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση απο 384 σε 512;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται για να κανω αναβαθμιση απο 384 σε 512 καθως και τι θα μου κοστισει; επισης ποσο θα πληρωνω παραπανω τον μηνα;

Δημοσ.

Katarxas ti syndesi exeis ? Exeis parei kapoio paketo typou 1 bill px ? H exeis grammi apo ote kai syndesi me kapoion allo isp ? AN isxyei to proto tha prepei na kaneis anavathmisi kai tis syndesis pou kostizei gyro sta 26 euro olo to paketo.Allios an exeis grammi apo ote mporeis na kaneis mono anavathmisi tis grammis se 512 me kostos opos sou eipe o SA1901

Δημοσ.

το δευτερο ισχυει! δλδ μονο επιπλεον 5 ευρωπουλα τον μηνα! καλη φαση..! και με ποσο θα κατεβαζει περιπου; με 384 κατεβαζω με 40-43

Δημοσ.

Αυτά που είπα ισχύουν μόνο για αναβάθμιση της γραμμής που σου δίνει ο ΟΤΕ.

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις και την συνδρομή σου, θα πληρώσεις την διαφορά στον provider ανάλογα με το τιμολόγιό του.

Πάντως πολλοί λένε ότι δεν αξίζει να αναθαθμίσεις ΚΑΙ την συνδρομή σου στον ISP.

Προτείνω να κάνεις άμεσα την αναβάθμιση της γραμμής του ΟΤΕ από 384 σε 512. Κρατώντας την συνδρομή που ήδη έχεις, θα τελικιάζεις την γραμμή. Δηλαδή από 40-43, θα κατεβάζεις με 48 (που είναι και το μέγιστο της 384 συνδρομής).

Αν πάρεις και συνδρομή στα 512, ενώ το θεωρητικό όριο είναι στα 64, πρακτικά θα κατεβάζεις με 50-55 (ανάλογα και πόσο πίτα είναι το DSLAM σου).

Οπότε με γραμμή 512 έχεις:

- συνδρομή 384 -> 48 maximun

- συνδρομή 512 -> 50-55 maximum (σχετικό είναι αυτό).

Κρίνε και μόνος σου, αν σε συμφέρει να πληρώσεις παραπάνω για την συνδρομη 512 στον ISP. ;)

Δημοσ.

efoson exeis syndesi 384 afto pou theoritika tha pianeis einai 45-48 alla stathera oli mera . An omos opos les exeis taxytites 40 me 43 nomizo den axizei na anavathmiseis ....

Δημοσ.

να παρει. εγω ηθελα και τον isp αναβαθμιση για να κατεβαζω με 55. δλδ το κοστος αθηανεται ετσι μηνιαιως.. αλλα ποσο παει;

Δημοσ.

λοιπον εμεις εχουμε κανει συνδεση πριν απο 2 μηνες. εχουμε ακομα εναν μηνα. γινεται να κανω μια τριμηνη 512 τωρα και να παρω τους +3 μηνες δωρο +1 που μου απομενει ή πρεπει να περιμενω να τελειωσει και αυτος ο μηνας; επισης οταν λεει δωρεαν μηνες δεν πιστευω να πληρωνεις και εκει; ( Lol; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...