LL_NEO Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Επειδή το τελευταίο καιρό είμαι ολίγον τι εκτός των δρώμενων, τι έχετε να προτείνετε για χορό απο το συγκεκριμένο είδος μουσικής. Δεκτές και παλαιότερα κομμάτια Cheers
billpeppas Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 roflmao g Ρίξε μια ματιά στα charts R&B του Radio1.gr LL
LL_NEO Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 thanx bill Τουφας ούστ ρε. Ευχαρίστως να τους έκαιγα, αλλά θα έχει και ινδούς το πάρτυ και όπως καταλαβαίνεις αυτοί και ωμοί μυρίζουν φαντάσου τι θα γίνει άμα μιας πιάσει και η τσίκνα εξαιτίας τους (κάπου εδώ επεμβαίνει ο Λούσυ προτείνοντας τρόπος για πιο νορμάλ ψήσιμο) οπότε είναι No go η ιδέα σου και συνεχίζουμε με προτάσεις ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
Xvipes Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 κατέβασε την συλλογή groove απο compact disk club 4 cd είναι.έχει απο παλιά μέχρι τα τελευταία...
LL_NEO Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 κατέβασε την συλλογή groove απο compact disk club 4 cd είναι.έχει απο παλιά μέχρι τα τελευταία... Εννοείς μάλλον απο το ράφι όπου την έχω διότι αν υποψιαστώ ότι εννοείς κάτι άλλο θα παρεξηγηθώ μέχρι θανάτου :razz: Thanx mate
Xvipes Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Εννοείς μάλλον απο το ράφι όπου την έχω διότι αν υποψιαστώ ότι εννοείς κάτι άλλο θα παρεξηγηθώ μέχρι θανάτου :razz: Thanx mate μα σαφώς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.