x-filer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ειδατε τι εγινε χτες?δ πιστευω ν ηταν το τελευταιο γτ δ προλαβα ν το δω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arioch79 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο το χθεσινό, αφού όπως έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ εγώ την έχω πάρει από το "θείο" τη σειρά και δεν τη παρακολουθώ στο star. Πάντως πληροφοριακά αναφέρω ότι το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου ονομάζεται "The Honeymoon". Αν αυτό που έδειξε χθες το Star ήταν το τελευταίο τότε όσοι το είδαν θα το ξέρουν, αφού ο τίτλος σχετίζεται άμεσα με τη πλοκή. Ο πρώτος κύκλος έχει 22 επεισόδια ενώ ο δεύτερος 24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Χθες στο Star έδειξε το τελευταίο του πρώτου κύκλου. Το είδα κάνοντας ένα γρήγορο zapping. Δε θυμάμαι πολύ καλά την υπόθεση οπότε καλύτερα να την εξηγήσει κάποιος άλλος. Σαν γενικό story: o House αναλαμβάνει την περίπτωση του συζύγου της πρώην του που δείχνει έχει κάτι που του νεκρώνει σιγά σιγά τον εγκέφαλο και του δίνει καποιες κρίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-filer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 οχι ρε γαμωτο!!!!:-x :-x παντως,αυτη η πρωην του House πολυ μου τη σπαει!!!:-x :-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα δώρο στον εαυτό μου τη season 2 αλλά σκέφτομαι από τώρα τη 3 ... τί πόρωση :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arioch79 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Κυκλοφόρησε και το 10ο επεισόδιο του 3ου κύκλου στα γνωστά λημέρια. Επιτέλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 μαλάκες ελπίζω πραγματικά ο μπάτσος να πάθει αργό και επωδυνο θάνατο και να μη σώσει να κάνει Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 idies euxes kai apo mena, mono kai mono epeidh sixainomai th fatsa tou. Alla telika sthn seira ti einai?? einai o house xoris to humour tou house. Den kanei diagnoseis alla sylamabanei egklhmaties. Einai apotomos, agenhs kai apla thelei apotelesmata. Tha mou peis o house einai egklhmatias? oxi alla einai narkomanhs apo thn stigmh pou pernei poly parapano narkotika apo oti antistoixoun iatrika logo tou problhmatos sto podi kai einai apodedeigmena ethismenos. Tha mou peis pali nai kanei kala thn doulia tou kai fenetai na ton boithaei to vicodin, ALLA kapoia stigmh os narkotiko tha tou ephraesei kai thn krish kai tote tha skotosei kapoion asthenh. Kai opos poly sosta leei o mpatsos ston wilson, oti diagnosh mporei na kanei me to vicodin mporei na thn kanei kai xoris, oi ikanothtes tou os giatro den exoun na kanoun me to vicodin. Omos sto telos o mpatos ta mamaei ola, elpiza oti tha ton pousarei sta akra oste na dextei to rehab, kai oti o mpatsos kata bathos ithele na ton boithisei. Isos kai na isxyei akoma auto, alla me auta pou kanei o keratas sto telos den einai kai poly pithano. Pantos oi writers ths seiras prepei na einai gamo ta paidia, dioti entaksei o house apodidei fobera ton xarakthra alla tou exoun ena senario diamanti. Paneksypnes atakes kai humour, Plaka eixe ekei pou leei ston wilson "look there is jesus, go tell the romans" epeidh ton prodose o wilson. Pantos se auto to epeisodio htan poly apotomos me tous nanous. isos to parakanane ligo sta sxolia pou tous petouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μην ξεχνάς ότι ήταν και σε φάση στέρησης όμως ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 kako diko tou omos, gia na peraseis se fash sterhshs paei na pei oti exeis ethistei apo ta narkotika. Paei na pei oti exeis parei to strabo dromo. Kai en telei mporei na bgoune ola se kalo kai na boithithei o house. Omos tous symferei sth seira na ginei kala o house? Dioti olh h fash einai o xarakthras tou house kai ygihs house isos na mhn exei thn idia plaka. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-filer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 παιδια εγω που δ εχω τα επισοδια των υπολοιπων κυκλων μπορειτε να πειτε τι ρολο βαραει αυτος ο αστυνομικος??? :confused: :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Xfiler θα μάθεις όταν φτάσεις στην 3η season! Btw το Star δείχνει 2η season απο σήμερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Btw το Star δείχνει 2η season απο σήμερα! Και ήθελα να το ρωτήσω, τί ήταν αυτό που βλέπαμε σήμερα. Συνεχίζει ακριβώς από κει που έκοψε η 1 έτσι? Πώς το΄παθε ελληνικό κανάλι να κάνει το καλό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-filer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 ΠΑΝτως τον νλυπυθηκα τον φυλακισμενο κ ειδικα εκει που μιλαγε γ τον αδερφο του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μα γιατί μισεί τόσο τους ασθενείς τελικά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα