Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες, πληκτρολογησα το ονομα της σειρας στο google και ειναι ευτυχημα που επεσα πανω σας. Δεν ειναι φοβερη σειρα; Ομως ποιος καλος ανθρωπος θα μου πει απο ποια σελιδα τα κατεβαζετε τα επεισοδεια; Συντομα παιρνω adsl και θελω πολυ να μαθω γιατι εχω δει ελαχιστα επεισοδεια παρολο που διαβασα την υποθεση και τη γενικη φιλοσοφια της σειρας και τα παιξα! Ειναι φοβερη. Οσο για το Hugh Laurie, απλως αψογος!Μαλιστα προσεξα πως παιζει σ' ενα επεισοδειο "φιλαρακια"! Το ειδα κι εσκασα στα γελια. Οπως και να το κανουμε και στο House md ,αλλα και στο Blackadder κλεβει την παρασταση.

παιζει στα φιλαρακια??????ποτε,ποια σεζον,ποιο επεισοδιο κ ποιιον εκανε??????παντως κ εγω ετσι βρηκα το κλαμπ!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

Ξεκινησα 1η σεζον μετα απο προτροπες του ΛΛ και ενος φιλου στην δουλεια

Φοβερη σειρα,σαν CSI ιατρικο,μαλλον αυτο βοηθα γιατι πλεον εχω κοψι τις σειρες αυτοτελων επισοδειων γιατι βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια αστυνομικα "μυστηρια",γιαυτο δεν βλεπω CSI.Βοηθαει η φοβερη σκηνοθεσια(μερικα εχει γυρισειο ο Μπραιαν Σινγκερ-υποθετω των Χ-μεν-που βοηθαει και τον Σορ στην παραγωγη) και οι πολυ καλοι διαλογοι,ειδικα το στυλ του Λαουρι.

Ισως το εκτιμω ενω πολυ δεν μπορουν και το νρισκουν εριστικο επειδη ετσι μιλαω και εγω κανονικα (και ναι,και εμενα με βρισκουν εριστικα ειρωνικο οι ανθρωποι)

Tι ελεγε δηλαδη?Οτι σταματαει το Star την προβολη της σειρας η οτι τελειωνει ο πρωτος κυκλος? Δε νομιζω να κοπει η σειρα, ειναι απο τις πιο δυνατες του καναλιου...

Πωπω ελιωσα,απο χθες το πρωι βλεπω,εφτασα στο 1χ17 και σκοπευω μετα το γηπεδο να τελειωσω σημερα τον 1ο κυκλο...

Ρε σεις επαιξε η Νινα απο το 24 και ο τυπος που κανει τον Εντυ στο DayBreak...cooool

Προστέθηκε άλλος ένας καμένος στην παρέα...!! Καλωσήρθες!:)

Στο 2χ09 έπαιζε η τύπισσα που έπαιζε και στο Alias ή ήταν άλλη η μητέρα του κοριτσιού?? Την έχω ξαναδεί σίγουρα!

kalio arga para pote kaizer! house rules, o pio sympathitikos misantrhopos ths tv lol. akoluthei o dexter, mono pou einai ligotero arrogant.

BTW auto me tis seires einai kati san edo me tis ellhnikes, pou pezoun synexeia oi idioi ithopioi. Kala enoeitai oti sto amerika yparxoun poloi perisoteroi alla ama eisai tv show fanatic blepeis poly syxna gnostous ithopoious apo alles seires se mikroterous rolous. Px otan krazame ton proedro apo to 24 (ton blaka) ton petyx se guest role sto firefly. H h astynomikina sto heroes epeze thn sofia sto carnival. Kapote elega na anoikso ena tetoio topic, na briskoume guest appearances se epeisodia gnoston tv shows. Tha xe endiaferon?

Tι ελεγε δηλαδη?Οτι σταματαει το Star την προβολη της σειρας η οτι τελειωνει ο πρωτος κυκλος? Δε νομιζω να κοπει η σειρα, ειναι απο τις πιο δυνατες του καναλιου...

απλως ειχε μια φωτο της σειρας,ιδια με αυτη που εχω στο avatar μου κ ελεγε

''το επιτελειο του τελευταιου επισοδιου της σειρας 'ιατρικες υποθεσεις''

τωρα τι σκοπευουν να κανουν μονο αυτοι το ξερουν

Προφανως δε το εκφρασαν σωστα στο περιοδικο, εδω καλα καλα δε εχει παιχτει το τελευταιο επεισοδια στην Αμερικη θα το παιξουμε εμεις? :-)

Ή εννοουσε το προσφατο επεισοδιο του HOUSΕ ή το τελευταιο της 1ης σεζον, δε νομιζω να σταματησουν την προβολη της σειρας, εδω αλλα κατωτερα σοου δε εχουν κοπει...

Λοιπόν, ο θείος μου στειλε τους δύο πρώτους κύκλους και κάθε βδομάδα μου στέλνει κι ένα επεισόδιο από τον τρίτο (τώρα είμαι στο 9ο, το 10ο που περιμένω πώς και πώς θα προβληθεί αυτή τη Τρίτη). Έχω πάθει μεγάλη πλάκα με τη σειρά.

Τη μεγαλύτερη φλασιά την έφαγα όταν κατάλαβα ποιός είναι ο πρωταγωνιστής. Ήξερα τον Hugh Laurie από τη θρυλλική πλέον σειρά Blackadder, όπου έπαιζε σε πολλά επεισόδια και μάλιστα στον 3ο και 4ο κύκλο είχε πρωταγωνιστηκό ρόλο. Παρ' ό,τι το Blackadder είναι η αγαπημένη μου σειρά και έχω δει κάθε επεισόδιο τουλάχιστον 10 φορές (χωρίς καμμία υπερβολή), δεν πίστευα ότι ήταν ο Hugh που έκανε τον Δρ. House! Βέβαια με το που τον είδα πήγε κατευθείαν εκεί το μυαλό μου, αλλά ο τύπος είχε διαφορετική προφορά (άψογη αμερικανική προφορά btw, δεν καταλαβαίνεις με τη καμμία ότι είναι άγγλος), άλλη χροιά φωνής, και, όπως και να το κάνουμε έχουν περάσει και αρκετά χρονάκια απ' την εποχή του Blackadder.

Στα συν βάζω και το τραγούδι των τίτλων (Teardrop από Massive Attack, τραγουδάρα). Απ' ό,τι ξέρω η σειρά σκίζει στην Αμερική. Ο Hugh Laurie έχει πάρει και χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία του ως Δρ. House.

Στα Friends, ο Hugh Laurie εμφανίζεται στο επεισόδιο όπου η Rachel πετάει στο Λονδίνο για να σταματήσει τον γάμο του Ross με την Emily. Παίζει έναν συνεπιβάτη της Rachel που κάθεται δίπλα της. Πρέπει να είναι το τελευταίο ή προτελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου.

Y.Γ.: Να με συγχωρείτε αν πολλά από αυτά που γράφω έχουν ξαναειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες του thread, αλλά μόλις το είδα και δεν μπορώ να διαβάσω τώρα όλα τα posts!

Υ.Γ.2: Εννοείται ότι με το που είδα τη σειρά στο Star και κατάλαβα ότι θα φάω τρελό κόλλημα με τη πάρτη της την παρήγγειλα κατευθείαν από το θείο. Είναι γνωστό ότι η ελληνική τηλεόραση έχει καταστρέψει όλες τις ξένες σειρές.

Πάντως αν πέσετε πάνω σε καμιά καλή προσφορά για δεύτερο κύκλο, να μας το πείτε. Κάποιοι από μας ασχολούνται επαγγελματικά με τα λοιμώδη νοσήματα και καταλαβαίνετε ότι έχουμε φάει ΤΟ τεράστιο κόλλημα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...