Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

• Moderators

Αισίως έχω φτάσει στο 3x01!!!

Mέχρι εδώ καλά.

Μου άρεααν οι αλλαγές στη 2η season (ειδικά οι διάφορες μπαλλάντες και τα υπόλοιπα μουσικά κομμάτια που καθιερώθηκαν σε κάθε επεισόδιο :P), αν και συνολικά η 1η season μου φαίνεται δυνατότερη.

Στη 2η season μου άρεσαν τα αρχικά επεισόδια, κάποια ενδιάμεσα και μετά αυτό το κορυφαίο σερί των 4-5 επεισοδίων προς το season φινάλε. Όχι ότι τα υπόλοιπα ήταν βαρετά. Απλά επειδή τα έβλεπα συνεχόμενα κάπου στη μέση πρεπει να έκανα overdose και άρχισαν να μου φαινόταν κάπως ίδια. (πιθανότατα απλά χρειαζόμουν διάλλειμα -χε χε).

Πάντως είναι καιρος μου φαίνεται να δω και το blackadder. (έχω δει μόνο ένα ομολογουμένως κορυφαίο επεισόδιο πριν 4-5 χρόνια και απορώ γιατί το ανέβαλλα μέχρι σήμερα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Lol.. το νέο είναι το 3x05 σωστά; Ε δεν έχει τέτοιες τραβελίες :)

Μου άρεσε πολύ ωστόσο. Έχει και καλό φινάλε!

Πολύ εκνευρίζομαι όταν πρέπει να κατεβ.. *αχεμ* *γκουχ* *γκουχ* να δανειστώ απο το θείο δύο φορές το ίδιο επεισόδιο. Ειδικά στο House αυτό συμβαίνει κατα κανόνα...

χεχε einai apo to saturday night live pou eixan guest ton hugh larrie kanei sketsakia kai na parousiazei to show. Pantos to SNL einai poly retarted humour, kato tou metriou to epeisodio, mono o hugh aksize kai o beck pou eixe mousiko kalesmeno.

• Moderators

Στο Star έβλεπα τώρα την αρχή ενός επεισοδείου.. Έχουν άλλη μουσική για Theme. Δηλαδή είναι πάλι τα μπάσα απο το Teardrop αλλά κάπως το έχουν αλλάξει το κομμάτι και είναι ψιλοαγνώριστο. Αυτό το έκανε το STAR ή ήταν κάποτε έτσι το original theme song?

χτες με τον γερουσιαστη τι εγινε:confused: ???προλαβα να δω μονο μεχρι εκει που του ειπαν οτι δεν εχει AIDS αλλα παντως κατι που τον σκοτωνει

Στο Star έβλεπα τώρα την αρχή ενός επεισοδείου.. Έχουν άλλη μουσική για Theme. Δηλαδή είναι πάλι τα μπάσα απο το Teardrop αλλά κάπως το έχουν αλλάξει το κομμάτι και είναι ψιλοαγνώριστο. Αυτό το έκανε το STAR ή ήταν κάποτε έτσι το original theme song?

Δεν ειναι πατεντα του star, και το κανουν και αλλες σειρες, να προβαλλονται σε διαφορες χωρες με παραλλαγη της μουσικης των τιτλων. Προτιμω κι εγω το original version teardrop.

Για οδηγους επισοδειων και αναλυτικοτερες περιγραφες της υποθεσης http://www.tv.com, εχει υλικο για απειρες τηλεοπτικες σειρες.

Μη βλέπετε ισπανικά dubs του House MD. Αρκεστείτε σε αμερικάνικα(χωρίς υποτιτλισμό) επεισόδια της τρίτης season. Τα'χει βρει αρκετά σκούρα ο House στα τελευταία δύο eps.

nai ontos kai goustaro pou ton strimoxnei, dioti tou aksizei ligo, alla to paratrabaei o mpatos. Alla to gegonos oti o house einai apo tous kalyterous giatrous pagkosmios kai kala, kai lynei tis pio apithanes kai dyskoles periptoseis me sxedon mhdeniko bathmo apoleion, tha prepe na kanei ton mpatso na ypoxorhsei.

BTW ton ithopoio poy pezei ton mpatso ton sixainomai, thn idia skatofatsa exei panta, moy gyrizei ta skotia. Aytos kai o sami hypia lol. Einai kati anthropoi poy mono poy blepo thn mapa toys syfiliazomai

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...