Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

Εννοεις το Opening Theme του House?

Opening theme

The opening theme is "Teardrop" by Massive Attack. "Teardrop" itself does have lyrics, sung by guest vocalist Elizabeth Fraser of Cocteau Twins; however, the version used in the opening credits uses only the beginning and ending sections, which are solely instrumental. Due to rights and licensing issues this music is not used for the show in the United Kingdom, Germany, Switzerland (German version), Belgium, Australia, Portugal, Spain, Italy, Ireland, Israel, New Zealand, Hungary, Latin America, Greece, Hong Kong, the Netherlands, and Turkey. In those countries, a piece of music named "House," composed by Scott Donaldson and Richard Nolan, is used, which was written specifically for the show. With the second series, this was replaced with a similar, but modified, track. The parodic British television show Dead Ringers, which sometimes spoofs House, uses "Teardrop" for the spoof's opening theme.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

/\ /\

Λάθος επισόδειο νόμιζα πριν. Λές εκείνο με την Νινα απο το 24 τότε που μπαίνει ο χοντρός μέσα προς το τέλος του επισοδείου. Είναι το "The Who - Baba O'Riley".

το "The Who - Baba O'Riley" είναι επιπλέον το theme από το CSI NY

Sorry, ήθελα να μάθω αν κυκλοφορεί κάποιο cd με όλα (ή έστω ένα μεγάλο μέρος) των τραγουδιών που ακούγονται στη σειρά :roll:

http://www.have-dog.com/house/

Ενδιαφέρον :-D

Sorry, ήθελα να μάθω αν κυκλοφορεί κάποιο cd με όλα (ή έστω ένα μεγάλο μέρος) των τραγουδιών που ακούγονται στη σειρά :roll:

http://www.have-dog.com/house/

Ενδιαφέρον :-D

πολυ καλο αυτο το site, ακουσα ολα τα τραγουδια που εχουν παιξει στα επεισοδεια και τα κρατησα κιολας. βεβαια ειναι μονο δειγματα μικρης διαρκειας αλλα ειναι ωραια. επισης δεν ηξερα οτι ο Hugh Laurie επαιζε μουσικη irl.

εδω ειναι μια συνεντευξη του στο Tonight Show του Jay Levo

http://talie.underground.net/house/hughlaurie-leno032405.mov

απολαυστικος HL..

Είχα δει τον HL στο Sense and Sensibility του Ang Lee και παρά τον μικρό σε διάρκεια ρόλο του ήταν τέλειος! Αν το βρείτε δείτε το, και εκεί δίνει ρεσιτάλ :-D

• Moderators

Λοιπόν, ξεκίνησα και εγώ τη σειρά. Είμαι ακόμα στον 1ο κύκλο, αλλά δείχνει πολύ καλή. Τον πάω πολύ τον Dr. House και τις ατάκες που εκσφενδονίζει σε ανύποπτους γιατρούς,ασθενείς και συγγενείς. Ο ηθοποιός παίζει πολύ πειστικά και κάνει καλή δουλειά στο να δινει περιεχόμενο και να ξεδιπλώνει την "προσωπικότητα" στο ρόλο του.

Μου αρέσει επίσης που η σειρά εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο ιατρικό θέμα ανα επεισόδιο, τα guest που έχει, τα ωραία animations με το τι συμβαίνει στον ασθενή εσωτερικά και το ότι παρά την εξειδικευμένη ορολογία που χρησιμοποιούν στο τέλος έχεις καταλάβει απόλυτα τι συνέβη. Επίσης τα λάθη που κάνουν και οι αμφιλεγόμενες αποφάσεις που παίρνουν (πχ δίνουμε διαφορετικό φάρμακο σε δυο ασθενείς με την ίδια ασθένεια και αυτός που θα ζήσει θα μας πει ποια ασθενεια αντιμετωπίζουμε)

Ισως δε μου άρεσε το κάπως παράλογα σπάνιο κάποιων ιατρικών περιπτώσεων, αλλά μάλλον αυτό χρειαζόταν για να δοθεί έμφαση στην εξυπνάδα και τη μεθοδικότητα του House. Και το teardrop στην εισαγωγή. Θα προτιμούσα μια διασκευή του που να μη κόβεται απότομα ή ένα άλλο πρωτότυπο theme (τι ζητάω και εγώ ώρες ώρες). Και τέλος το ότι είδα μαζεμένα κάποια επεισόδια και τώρα έχω την αυξημένη αίσθηση -ειδικά κοιτώντας γύρω το -αχεμ- όχι και τόσο αποστειρωμένο διαμέρισμα μου- ότι απο ώρα σε ώρα θα βρεθώ σε κανένα νοσοκομείο με άγνωστα αίτια...

Γμτ, θυμήθηκα και πόσο είχα κολλήσει κάποτε με ER. (Τώρα -λόγω θείου και λοιπών παλινοστούντων συγγενών εξ' αμερικής- ανακάλυπτω ότι η σειρά αυτή συνεχίζεται στην 13η περίοδο της...)

Περισσότερα όταν θα έχω φτάσει και εγώ στον 3ο κύκλο...

Μια που μιλάτε για 3ο κύκλο :mrgreen: είδα σε κάποιο site ότι ο 2ος θα κάνει ντεμπούτο στη region 2 κάπου την ερχόμενη εβδομάδα. Ξέρετε κάτι παραπάνω? I'm so very interested :-D

Τι εννοείς; Αν υπάρχει γενικά 2η σεζόν ή αν έχει παιχτει Ελλάδα;

Υπάρχουν 2 ολοκληρωμένες σεζόν και φέτος παίζεται η τρίτη (είναι στο τέταρτο επισόδειο-πάντα για αμερική)

• Super Moderators
Μια που μιλάτε για 3ο κύκλο :mrgreen: είδα σε κάποιο site ότι ο 2ος θα κάνει ντεμπούτο στη region 2 κάπου την ερχόμενη εβδομάδα. Ξέρετε κάτι παραπάνω? I'm so very interested :-D

23 Οκτωβρίου.

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/1112880/House_M_D_Season_2/Product.html

;)

εγω στην αρχη που ειδα να διαφημιζουν την σειρα,νομιζα οτι ηταν χαζομαρα και ελεγα οτι το ειχαν κλεψει αποτο ER.μετα ομως το απογευμα που δεν ειχα τι να κανω και καθισα και το ειδα ηταν τελειο και ηταν ακριβως ο τυπος εργου που μου αρεσει!εχει και αιματα και τετοια διαφορα,αλλα δεν ξεχυληζει απο αιμα!!!!!

χτες εχασα την αρχη.μπορει να μου πει καποιος τι εγινε???

Έπεσε ξερός ένας wannabe υποψήφιος προστατευόμενος μάρτυρας, έπεσε στα χέρια του House, ο οποίος δέχτηκε πάραυτα επίσκεψη του αδερφού του ασθενούς, δικηγόρου και αρχιμαφιόζου, που του ''ζήτησε'' να μην επιτρέψει να βγει ο ασθενής για κανένα λόγο από το νοσοκομείο, ώστε να μείνει μακριά απ΄την αγκαλιά του FBI 8)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...