robas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 δεν μπορεσα να βρω που8ενα ελληνικους υποτιτλους για season1 kai 2,παρα μονο αγγλικους. μονο για την τριτη εχω βρει και σιγουρα ηταν καλυτερα απ'τους αγγλικους γιατι μπορω να κοιταω τους ιατρικους ορους σε εγκυκλοπαιδεια η να μου τους εξηγουν ευκολα. αν ξερει κανεις που μπορω να βρω ελληνικους να μας πει γιατι δεν αντεχω αλλο λεξικο Ελληνικοί για τις 2 πρώτες σεζόν δεν υπάρχουν... αλλά ετοιμάζονται (με αργούς ρυθμούς όμως :?). Της 3ης σεζόν τους στέλνω στο greektvsubs και ίσως και σημέρα ανεβάσουν και το 3x04. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Obviously η προσφορά των 15 πάουντς τους τελείωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Robas plz οταν βγουν οι ελληνικοι για σεασον 1 και 2 πες το μας.(απο εσενα παιρνω τους ελληνικους για την τριτη και ειναι τελειοι!Thanks pal) 8α τους κρατησω(αν και 8α τα εχω δει μαλλον ολα μεχρι τοτε) για να τα ξαναδω και για συλλεκτικη αξια ΒΤW η8ελα εδω και καιρο να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια του insomnia που κα8ονται και κανουν τις μεταφρασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Pls μη μου αγριέψετε για το off topic αλλά μήπως θυμάται κανείς να μου πει πώς λεγόταν η σειρά που είχε το star αμέσως πριν το House όταν το έβαζε Κυριακή απόγευμα? Ήταν με ένα αγοράκι που στο μέλλον θα γινόταν πρόεδρος των usa αλλά δε συγκράτησα τίτλο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Φανταζομαι αναφερεσαι στο Jack & Bobby ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ναι thnx!!! Είδε κανείς soundtrack του House? Σήμερα είχε ένα καταπληκτικό κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Λες εκείνο που "έπαιζε" ο γιατρός ε?Πασίγνωστος ήχος,κάποιος θα το ξέρει σίγουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_81 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 επειδη δεν βλεπω τον House στην ΤV αλλα μονο απ'το 8ειο για ποιο επεισοδειο μιλατε? αν εκανε κατι αρκετα active o House κα8ως επαιζε ενα κομματι νομιζω πως 8α το 8υμομουν. εκτος αν λετε για το φοβερο επεισοδειο με την jazz μουσικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δώσε πληροφορίες για το επισόδειο και κάτι μπορεί να γίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Είστε πολύ γρήγοροι και δε σας προλαβαίνω Το σημερινό ήταν το επεισόδιο με τη βουλιμική που χάρη στον House βρέθηκε με ολοκαίνουρια καρδιά, επειδή η δική της καταστράφηκε από κατάχρηση ενός φαρμάκου. Το κομμάτι είχε να κάνει με electric somewhat αλλά δε ξέρω να πω περισσότερα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Και πάλι δε μας βοηθας. Σε ποιό ακριβώς σημείο ακούγεται το τραγούδι; Στην αρχη στο club; Κάπου στην μέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 /\ /\ Λάθος επισόδειο νόμιζα πριν. Λές εκείνο με την Νινα απο το 24 τότε που μπαίνει ο χοντρός μέσα προς το τέλος του επισοδείου. Είναι το "The Who - Baba O'Riley". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Εγώ το έχω ώς "Teenage Wasteland". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου πάει να μιλήσει στον House και όσο κάνει (2-3 φορές) το γύρο του γυάλινου γραφείου του ο Dr ακούει συνεπαρμένος αυτή τη μουσική κάνοντας κιόλα ότι παίζει και ο ίδιος. Η ασθενής που κάνει τη μεταμόσχευση καρδιάς (σε χρόνο dt) μάλλον είναι γνωστή φατσούλα από το ''24'' ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ο robas σωστά το είπε, αυτο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα