zoubou13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Παιχτηκε κανα επισοδειο ρε Sellers?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Που να προλάβει να δει. Αφού ξοδεύει όλη την ώρα με το να πετάγεται σε κάθε συζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πάντως νομίζω πως η φωνή του είναι ηχητικά επεξεργασμένη ώστε να ακούγεται "στεγνή" και ουδέτερη ώστε να συμβαδίζει με το ύφος. Τον είχα ακούσει σε μια συνέντευξη και είχε μεγάλη διαφορά από το σήριαλ. Οχι καμια σχεση. Οπως σου ειπαν και οι επομενοι(πριν πολλα πολλα χρονια -εψαχνα κατι στο Google και ειδα αναφορα σελιδας στο ινσομνια και λεω δεν το ανοιγω) ο Λορι αναγκαζοταν να αλλαζει την προφορα και την φωνη του στο σιριαλ. Χαμαιλεων ηθοποιος εκτός απο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ καλος ηθοποιος που ειναι. Κυριολεκτικα σε οσες σειρες εχω δει και οσες ταινιες η υποκριτικη ικανοτητα και το υποκριτικο επιπεδο του Λορι στο Χαουζ δεν το εχω ξανασυναντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Thanks αλλά τα εξοδα αποστολης ποιανου ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα