thomasG4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 http://www.filehippo.com/download_dvdshrink/ Μ' αυτο εδω μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 δηλαδή μπορώ να αντιγράψω στον σκληρό τα επεισοδεια του χάουζ που θα έχω πάρει απο βιντεο κλάμπ; νόμιζα πως αυτό δεν γίνεται.α, και κατι άλλο. ακομα δεν έχω καταλάβει τι ενοουσε ο yannis27gr και με έχει φαει η περιέργεια. προφανώς είναι παράνομο και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 προφανώς είναι παράνομο και αυτό ποιο είναι παράνομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ολες οι λυσεις πλην του Star και της προβολης των dvd του βιντεοκλαμπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 δηλαδή μπορώ να αντιγράψω στον σκληρό τα επεισοδεια του χάουζ που θα έχω πάρει απο βιντεο κλάμπ; νόμιζα πως αυτό δεν γίνεται. Μπορείς με την έννοια "υπάρχει τεχνολογικά η δυνατότητα ?" να τα αντιγράψεις. Δεν μπορείς με την έννοια "είναι νόμιμο ?". α, και κατι άλλο. ακομα δεν έχω καταλάβει τι ενοουσε ο yannis27gr και με έχει φαει η περιέργεια. Δες αυτό που περίεγραψα στο προηγούμενο μήνυμα ως 3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 δηλάδη, νοικιαζω απο το βιντεο κλαμπ τα επεισοδεια, τα αντιγράφω στον σκληρό με rip και τέλος; μηπως πρέπει να κατεβάσω καποιο πρόγραμμα ή τιπότα άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 καλησπέρα! ξέρει κανεις ποσες σεζον ειναι ο χάουζ; ειναι σιγουρα 6 και καθεμια εχει γυρω στα 22 επεισόδεια. αυτο που θέλω να μαθω είναι αν γυρίζονται και αλλεσ σεζον. α, και κατι αλλο. σας παρακαλω πολυ απαντηστε μου στο προηγουμενο μυνημα γιατι θελω να πάω στο βιντεο κλαμπ να νοικιασω τα επεισόδεια. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 http://www.imdb.com/title/tt0412142/episodes εδώ βλέπεις episodes per season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 δηλάδη, νοικιαζω απο το βιντεο κλαμπ τα επεισοδεια, τα αντιγράφω στον σκληρό με rip και τέλος; μηπως πρέπει να κατεβάσω καποιο πρόγραμμα ή τιπότα άλλο; Χρησιμοποιείς το DVDShrink για να τις μεταφέρεις στον σκληρό με το οποίο δημιουργείς 'ενα αρχείο με κατάληξη .iso. Έπειτα χρησιμοποιείς το Daemon Tools για να φτιάξεις "εικονικό" dvd-rom και να φορτώσεις το αρχείο .iso βοήθησα ή σε μπέρδεψα περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 http://www.imdb.com/title/tt0412142/episodes εδώ βλέπεις episodes per season μπορώ να τα κατεβάσω κιόλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Oχι απο το imdb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 σας ευχαριστώ πολύ όλους που με βοηθάτε! ακου να δεις τωρα yianni27gr πως έχει το πράμα. έγω είμαι άσχετη με την πληροφόρικη και ολά αυτά που μου λες με μπέρδεψαν πιο πολύ. φυσικά δεν φταις εσύ. απ´ ότι φένεται θα ζητήσω βοήθεια απο καποιον γιατί έτσι κι αλλιώς μονη μου δεν τα καταφέρνω. μία ερωτηση μονο. αν τα κάνω όλα αυτα που λες, μετά μπορω να τα βαλω σε δίσκέτες(η οπος τα λενε τελοσπάντων) ωστέ να τα βλέπω στο dvd??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 σας ευχαριστώ πολύ όλους που με βοηθάτε!ακου να δεις τωρα yianni27gr πως έχει το πράμα. έγω είμαι άσχετη με την πληροφόρικη και ολά αυτά που μου λες με μπέρδεψαν πιο πολύ. φυσικά δεν φταις εσύ. απ´ ότι φένεται θα ζητήσω βοήθεια απο καποιον γιατί έτσι κι αλλιώς μονη μου δεν τα καταφέρνω. μία ερωτηση μονο. αν τα κάνω όλα αυτα που λες, μετά μπορω να τα βαλω σε δίσκέτες(η οπος τα λενε τελοσπάντων) ωστέ να τα βλέπω στο dvd??? Σε δισκακια dvd,ναι,μπορεις(υπαρχουν καποιες μικρες προυποθεσεις)αλλα κατα αρκετα μεγαλη πιθανοτητα με ενα γραψιμο σε μερικα dvd θα εισαι ετοιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Να σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα