Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 λογικά θα ανοίξει κάποιος topic για την 5η season Όταν αρχίσει η season, ανοίγουμε νέο thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo70 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Όταν αρχίσει η season, ανοίγουμε νέο thread. Μεχρι τοτε ομως... Spoilers...spoilers...Spoilers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ants_1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Απλά πολύ καλά σειρά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις τελείωσα τον 2ο κύκλο και ξεκίνησα τον 3ο (2ο επεισόδιο). Αλλά κάπου χάθηκα. Γιατί τον πυροβόλησε ο τύπος ? (Ομολογώ ότι δεν είδα το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου γιατί βαρέθηκα με όλες αυτές τις παραισθήσεις και δεν ξέρω αν το είπαν εκεί.) Αν δεν το είπαν,θα ειπωθεί κάπου στην πορεία ή το αφήσανε φλου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Η απάντηση δίνεται στο συγκεκριμένο επεισόδιο, το οποίο είναι απ τα καλύτερα του House και ίσως το αγαπημένο μου. Δε νομίζω να ειπωθεί από κει και πέρα αλλού, αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτός ο άθλιος αστυνομικός μου κάθεται στο στομάχι από όταν τον πρωτοείδα στο ''negotiator''. Ευχαρίστως θα πλήρωνα κανά δυο φουσκωτούς να του σπάσουν το υφάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 μήπωσ ξέρει κανείσ που μπορώ να δώ τα επεισόδεια του χάουζ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 είτε στο Star είτε τα νοικιάζεις από video club Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 είτε σου λέω και τρώω μπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ευχαριστω πολυ! στο σταρ εννοεις κανονικα το απόγευμα 6:45-7:45 ή στην σελίδα του σταρ? μήπως υπάρχει καποιος άλλος τρόπος γιατι εκεινη την ωρα που προβάλεται η σείρα συνήθως δεν είμαι σπίτι. και απο το βίντεο κλάμπ ποσο πληρώνουμε? ρωτάω γιατι εγω δεν μπορω να βλέπω πολλα επεισόδια την μερα, αντε να δω 2 το πολύ και αν τα κρατήσω τοσο πολύ η τιμή στο βίντεο κλάμπ θα ανέβει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αν έχεις κοντά σου μια συγκεκριμένη αλυσίδα dvdάδικων και μπορείς να κάνεις freez τότε με 10 ευρώ μπορείς να τα νοικιάσεις όλα. Αν μπορείς να το κάνεις, νοίκιασε τα όλα και κάνε τα rip στον δίσκο και δες τα όποτε θέλεις. Αν δεν μπορείς να κάνεις freez τότε το dvdάδικο δεν συμφέρει με τίποτα. 5 σεζόν * 4 dvd * 2.30 = 46 ευρώ για να τα νοικιάσεις. Το άμαζον τα έχει 50 λίρες = 60 ευρώ (η 6η σεζόν δεν συμφέρει ακόμη) Αν δεν σε ενδιαφέρει να τα κρατήσεις απλά να τα δεις, τότε μία λύση είναι το star και η πιο συνήθης είναι αυτή που υπονόησε ο yannis27gr και δεν λέγεται εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 όντως δεν συμφέρει το βίντεο κλάμπ! έχω αλλες 3 ερωτήσεις(το ξέρω οτι κατανταω κουραστικη) πρώτων τι είναι rip, δεύτερων τι υπονοησε ο yiannis27gr(σταλήθεια δεν καταλαβα) και τρίτον τι είναι freez? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 όντως δεν συμφέρει το βίντεο κλάμπ! έχω αλλες 3 ερωτήσεις(το ξέρω οτι κατανταω κουραστικη)πρώτων τι είναι rip, δεύτερων τι υπονοησε ο yiannis27gr(σταλήθεια δεν καταλαβα) και τρίτον τι είναι freez? 1) Freez είναι μια μαγκιά που έχει μια συγκεκριμένη αλυσίδα dvdάδικων και μπορείς με 10-15 ευρώ να πάρεις όσες ταινίες θέλεις και να τις κρατήσεις όσο θέλεις για ένα μήνα. Δηλαδή μπορείς να έχεις μια ταινία για ένα μήνα ή να παίρνεις 5 ταινίες την μέρα. Αρκεί βέβαια να είναι κοντά σου το κατάστημα. Παίρνεις το ένα dvd πας σπίτι το αντιγράφεις, το πας πίσω, παίρνεις το 2ο κτλ 2) Rip λέγεται συνήθως η 1-1 αντιγραφή του cd/dvd στον σκληρό. 3) Πολύς κόσμος κάνει rip μια ταινία ή grab μια σειρά και μετά μειώνει την ποιότητα σε κάποιο σημείο που να μπορείς να την κατεβάσεις εύκολα από το διαδίκτυο (συνήθως 350MB / επεισόδιο σειράς). Υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν όλα τα επεισόδια του House και πολλών άλλων σειρών. Επειδή αυτό θεωρείται παράνομο για αυτό δεν αναφέρουμε κάποια ιστοσελίδα. (Σημείωση: Το FOX που δείχνει τον House είναι Free to Air κανάλι, όπως δηλαδή τα Mega,Ant1,κτλ οπότε λογικά δεν είναι παράνομο να διατεθούν στο διαδίκτυο τα επεισόδια. Αλλά είναι λίγο γκρίζα η κατάσταση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 (Σημείωση: Το FOX που δείχνει τον House είναι Free to Air κανάλι, όπως δηλαδήτα Mega,Ant1,κτλ οπότε λογικά δεν είναι παράνομο να διατεθούν στο διαδίκτυο τα επεισόδια. Αλλά είναι λίγο γκρίζα η κατάσταση) προφανώς και είναι παράνομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adalola Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 δηλαδή μπορώ να αντιγράψω στον σκληρό τα επεισοδεια του χάουζ που θα έχω πάρει απο βιντεο κλάμπ; νόμιζα πως αυτό δεν γίνεται. α, και κατι άλλο. ακομα δεν έχω καταλάβει τι ενοουσε ο yannis27gr και με έχει φαει η περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα