ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 το ρωτησα και στη μουσικη αλλα μαλλον εδω ειναι η πιο καταλληλη θεση ... ξερει κανεις να εχει κυκλοφορησει επισημο soundtrack?
zenso Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Στο amazon υπάρχει αυτό,το οποίο έχει μόνο 12 κομμάτια. Σε αυτό το site όμως μπορείς να δεις ποια χρησιμοποιήθηκαν για κάθε επεισόδιο,αν σε βολεύει κάτι τέτοιο.
Lucretius Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Και κάποια καλοί άνθρωποι (ονόματα δεν λέμε-Links δεν αποκαλύπτουμε) φρόντισαν να συγκεντρώσουν όλα τα tracks που ακούγονται σε κάθε season και να τα ανεβάσουν στο rapid. Ο googlaρων ευρίσκει....
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 χιχιχι μου θυμησες τα πρωτα μου ποστ στο φορουμ οταν δεν ηξερα τί σημαιναν καποια ... συγγενικα προσωπα και εκανα κατι ερωτησεις τρομερες ... αν μπορεις θα μου απαντησεις σε πμ ομως ε? thnx!
Fidelio Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εντάξει , υπάρχει αυτή η σειρά και αυτο το thread απο τότε που γεννήθηκα ,και εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ΟΥΤΕ απο το STAR για το House MD ! Διάβασα κανα 2-3 σελίδες στην αρχή και κάποιες άλλες , για να πάρω κάποιες πληροφορίες. Εψαξα στο νετ να βρώ τους κύκλους , κατέβασα τον 2ο και τον 3ο , ενώ ειναι καθοδόν και ο 1ος κύκλος . Βέβαια απο τα επισόδεια που είδα ήμουνα ασυγκράτητος και ξεκίνησα τον 2ο κύκλο μέχρι να κατέβει ο πρώτος , έχω βρεί ένα torrent αλλα σέρνεται και δεν κρατιέμαι... Αχταρμα θα τα κάνω , αλλα τι να κάνουμε τώρα , η σειρά ειναι κώλυμα και μέχρι να κατέβει ο πρώτος σωθηκαμε .... . Παίζει τόσο πολύ ρόλο που ξεκινάω απο τον 2ο κύκλο ; Θέλω να πω , δεν μου φαίνεται να ειναι σαν το lost ξέρω γω .... Και κάτι ακόμα , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ενας χριστιανός να μου στείλει ένα πμ και να μου εξηγήσει τι εννοείται επιτέλους με αυτους θειους και τα συναφή - μα διάολε δεν έχω καταλάβει επακριβώς , ...τι είναι θείος ;
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο αν ξεκινησεις να βλεπεις τη σειρα απο τη 2η σαιζον αφου μετα το 1ο 5λεπτο μπαινεις στο νοημα. Οταν σου φερει ομως ο θειος σου τη 1η σαιζον δες την και μετα συνεχιζεις.
Fidelio Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μάλλον κατάλαβα τι εννοείτε με τον .. θείο ! Εχω κανα δυό θείους , ενεργούς , και δεν είμαι σίγουρος πιο είναι ο πιο αγαπημένος μου. Βασικά με τους θείους απο το εξωτερικό δεν τα πάω καλά , και τώρα τελευταία έχω έναν απο εδώ , απο Ελλάδα, που όλο δώρα μου στέλνει ! Λοιπον , τελείωσα την 2η σαιζον και ξεκινάω την 1η. Ενα σχόλιο , οι ατάκες του χαουζ βγάζουν περισσότερο νοημα αν προσπαθείς να παρακολουθήσεις τα ιατρικά περιστατικά, κάπως έτσι εξηγείται εν μέρει η θεωρία του για την ανθρώπινο είδος και τις πράξεις του , τόσο σε επιπεδο φυσικής εξέλιξης όσο και της καθημερινής κοινωνικής ζωής. Φαίνεται πως η τάση του να εκνευρίζεται απο την ανθρώπινη συμπεριφορά , βγήκε απο την εμμονή του στον επαγωγικό τρόπο ζωής του ,προφανώς ο ψυχαναγκασμός αυτός οφείλεται στο γεγονός οτι θέλει να κάνει σωστά την δουλειά του, δεν υπάρχει άλλος τρόπος και ειδικά με τις υποθέσεις που αναλαμβάνει. Βέβαια απο τα πρώτα επεισόδια που είδα του 1ου κύκλου , δεν δίνονται κάποια στοιχεία για το προφιλ του , ιστορικά, πχ απο που προέρχεται ,αν είχε ποτέ οικογένεια και πολλά άλλα ερωτηματικά για την αινιγματική αυτή μορφή που λέγεται House. Εκτός και αν βγαίνουν πολλά απο αυτά στην συνέχεια του 1ου κύκλου ή του 3ου. Πολύ καλή έμπνευση, κόλλησα ! Κανα λινκ για το concept της σειράς απο τον συγγραφέα κτλ παίζει; Πως , τι και γιατί του ήρθε να επινοήσει τον House ;
Members gsarig Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Members Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μάλλον κατάλαβα τι εννοείτε με τον .. θείο ! Εχω κανα δυό θείους , ενεργούς , και δεν είμαι σίγουρος πιο είναι ο πιο αγαπημένος μου. Βασικά με τους θείους απο το εξωτερικό δεν τα πάω καλά , και τώρα τελευταία έχω έναν απο εδώ , απο Ελλάδα, που όλο δώρα μου στέλνει ! Λοιπον , τελείωσα την 2η σαιζον και ξεκινάω την 1η. Ενα σχόλιο , οι ατάκες του χαουζ βγάζουν περισσότερο νοημα αν προσπαθείς να παρακολουθήσεις τα ιατρικά περιστατικά, κάπως έτσι εξηγείται εν μέρει η θεωρία του για την ανθρώπινο είδος και τις πράξεις του , τόσο σε επιπεδο φυσικής εξέλιξης όσο και της καθημερινής κοινωνικής ζωής. Φαίνεται πως η τάση του να εκνευρίζεται απο την ανθρώπινη συμπεριφορά , βγήκε απο την εμμονή του στον επαγωγικό τρόπο ζωής του ,προφανώς ο ψυχαναγκασμός αυτός οφείλεται στο γεγονός οτι θέλει να κάνει σωστά την δουλειά του, δεν υπάρχει άλλος τρόπος και ειδικά με τις υποθέσεις που αναλαμβάνει. Βέβαια απο τα πρώτα επεισόδια που είδα του 1ου κύκλου , δεν δίνονται κάποια στοιχεία για το προφιλ του , ιστορικά, πχ απο που προέρχεται ,αν είχε ποτέ οικογένεια και πολλά άλλα ερωτηματικά για την αινιγματική αυτή μορφή που λέγεται House. Εκτός και αν βγαίνουν πολλά απο αυτά στην συνέχεια του 1ου κύκλου ή του 3ου. Πολύ καλή έμπνευση, κόλλησα ! Κανα λινκ για το concept της σειράς απο τον συγγραφέα κτλ παίζει; Πως , τι και γιατί του ήρθε να επινοήσει τον House ; Είχα διαβάσει πως ο χαρακτήρας του είναι άμεσα επηρεασμένος από τον Σέρλοκ Χολμς, και μάλιστα υπάρχουν στη σειρά αρκετές σχετικές έμμεσες αναφορές. Δες εδώ για αρχή.
plintiriopiaton Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ETCHELION79 (aka ARIOCH79 και όχι ARIOTCH79 που έγραψα εκ παραδρομής στον τίτλο του θέματος) ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ HOUSE M.D... Δεν είμαι φίλος να κατεβάζω έργα γιατί είμαι συλλέκτης αυθεντικών ταινιών. Την σειρά την παρακολουθώ στο δορυφορικό FOX και δυσκολεύομαι να καταλάβω όλους τους Ιατρικούς όρους. όταν πρόσεξα ότι παίζει σε ένα από τα απαράδεκτα κανάλια μας προσπάθησα να παρακολουθήσω αλλά η απόδοση διαλόγων ήταν τουλάχιστον μέτρια και τυποποιημένη όπως πάντα (να μην αναφερθώ στις δεκάδες επίσης απαράδεκτες διαφημίσεις χωρίς αρχή και τέλος αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα μου). Προσπάθησα να αγοράσω την σειρά αλλά δεν υπάρχει με Ελληνικά και έτσι αγόρασα την Αγγλική έκδοση που για κακή μου τύχη δεν είχε ούτε καν Αγγλικούς υπότιτλους. Για πρώτη φορά δέχτηκα να βάλω αντιγραμμένο δισκάκι στο PS3 γιατί δεν παίζουν σε κανονικό DVD player και ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που συγχαίρω μια δουλειά τόσο καλή. Σχολαστική απόδοση υποτίτλων χωρίς κανένα πρόβλημα και τυποποιημένες αηδίες που χρόνια τώρα μας ταΐζουν οι εταιρίες υποτίτλων. Η απόδοση ήταν υπεροχή και σωστή και ειλικρινά τόσα επεισόδια, κατάφερε ο ΗΡΩΑΣ μεταφραστής και επεξεργαστής υποτίτλων να αποδώσει σωστά. Δεκάδες ώρες δουλειάς και κόπου για να έχουμε όλοι εμείς μια πραγματικά ανθρώπινη και σωστή σειρά που έπρεπε να πωλείται στα καταστήματα κανονικά και όχι να ψάχνουμε παντού άσκοπα και χωρίς να υπάρχει. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ETCHELION79 μας έσωσες με την πραγματικά άψογη μεταφορά. Τόσο καλή δουλειά έκανες που είμαι σίγουρος ότι αν ζητούσες δουλειά σε κάποια εταιρία που αναλαμβάνει υπότιτλους δεν υπήρχε περίπτωση να σε προσλαμβάνανε γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους πολύ καλύτερα και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ...και σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που επίσης βάζουν Ελληνικά σε πολλά άλλα που απλά δεν υπάρχουν στην χώρα μας αλλά και πουθενά αλλού ώστε να τα αγοράσουμε νόμιμα...Μπράβο και σας ευχαριστώ και εσάς παιδιά...
soturin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 το θράσος που ρωτάνε, πρώτο post "θέλω λινκ να κατεβάσω τα άπειρα των απείρων και να με πληρώσετε κιόλας" έχει αρχίσει να με εκνευρίζει οκ, βαρετό είναι να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του forum, αλλά η ρημάδα η λογική τι σου λέει?
Strategos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 η 4 season τελειωσε; ειχε μονο 16 επεισοδια; ποτε θα ξαναδουμε νεο επεισοδιο;
kathrinoula Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 η 4 season τελειωσε; ειχε μονο 16 επεισοδια; ποτε θα ξαναδουμε νεο επεισοδιο; ναι η 4η σεζον τελείωσε και ειχε 16 επεισόδια λόγω της απεργίας των σεναριογράφων 16 επεισοδια αλλα τι επεισοδια, ειδικα τα 2 τελευται ηταν φοβερα 5η σεζον απο 16 σεπτεμβριου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 η 4 season τελειωσε; ειχε μονο 16 επεισοδια; ποτε θα ξαναδουμε νεο επεισοδιο; Η 4η season είχε όντως μόνο 16 επεισόδια. Νέα season από Σεπτέμβριο μεριά: House's fifth season will begin airing on September 16, 2008. It will air in a new timeslot from September-December: Tuesday 8/7c. Starting in January 2009, House will be moved to Wednesdays at 8/7c. Πηγή: Wikipedia
kathrinoula Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Αν έχετε ακούσει κατι για την πέμπτη σεζον μοιραστείτε το .. εχω πληροφορηθει παντως οτι η καινουργια σεζον θα ασχοληθει με το παρελθον του μιστερ House
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 λογικά θα ανοίξει κάποιος topic για την 5η season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα