Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι για τη Season 2????

Δεν τους βρίσκω πουθενά (dvdrip)...

Βοήθεια!

:rolleyes::rolleyes:

Agaphth vivika87 poioys akribws ypotitloys thes pes moy oso gia thn season:

paidia kante ligo ypomonh na ksempleksw kai tha anebasw kapoioys ypotitloys poy exw brei, apla prepei na toys mazepsw apo diafora meroi.

Ypomonh OK :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

• Members

Οι υπότιτλοι της δεύτερης σαιζόν είναι μια πονεμένη ιστορία από ότι κατάλαβα... Υπάρχουν μεν υπότιτλοι (με πολύ καλή μετάφραση, μάλιστα, από τον ecthelion79 - τον "δικό μας" Arioch79, δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος), αλλά δεν είναι για την έκδοση dvd-rip, που μάλλον είναι και η πιο διαδεδομένη.

Δείτε εδώ: http://www.insomnia.gr/index.php?option=com_subtitles&act=subtitles&task=show&ItemId=35&cid=5576

Συγχρόνισα τους ήδη υπάρχοντες υπότιτλους των επεισοδίων 14-24, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε αυτή την έκδοση. Ο συγχρονισμός δεν είναι πάντα τέλειος (μιας και τώρα το έμαθα το "σπορ"), αλλά νομίζω πως είναι αρκετά καλός...

Δυστυχώς δεν ξεκίνησα να το κάνω από την αρχή της σαιζόν (τα πρώτα επεισόδια τα είδα με τους αγγλικούς υπότιτλους). Μπορεί, παρόλα αυτά, κάποια στιγμή να καθίσω να φτιάξω και τους υπόλοιπους.

(όπως καταλάβατε, έγινα κι εγώ House-όπληκτος! :lol:)

Οι υπότιτλοι της δεύτερης σαιζόν είναι μια πονεμένη ιστορία από ότι κατάλαβα... Υπάρχουν μεν υπότιτλοι (με πολύ καλή μετάφραση, μάλιστα, από τον ecthelion79 - τον "δικό μας" Arioch79, δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος), αλλά δεν είναι για την έκδοση dvd-rip, που μάλλον είναι και η πιο διαδεδομένη.

Δείτε εδώ: http://www.insomnia.gr/index.php?option=com_subtitles&act=subtitles&task=show&ItemId=35&cid=5576

Συγχρόνισα τους ήδη υπάρχοντες υπότιτλους των επεισοδίων 14-24, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε αυτή την έκδοση. Ο συγχρονισμός δεν είναι πάντα τέλειος (μιας και τώρα το έμαθα το "σπορ"), αλλά νομίζω πως είναι αρκετά καλός...

Δυστυχώς δεν ξεκίνησα να το κάνω από την αρχή της σαιζόν (τα πρώτα επεισόδια τα είδα με τους αγγλικούς υπότιτλους). Μπορεί, παρόλα αυτά, κάποια στιγμή να καθίσω να φτιάξω και τους υπόλοιπους.

(όπως καταλάβατε, έγινα κι εγώ House-όπληκτος! :lol:)

Agaphte file to link den doyleyei des to ligo pls

TWRA epeidei polh pedeytikame oloi me aytoys toys ypotitloys

KATEBASTE ypotitlpoys gia oles tis seson DHL. SEASON 1-2-3

2 Link:

http://rapidshare.com/files/50499203/House_MD_Subtitles_For_Seasons_1__2__3.rar.html

http://rapidshare.com/files/63888163/Season2_EPS11-21.rar.html

Eyxaristw para poly ta filarakia < angelvasil + elena > gia thn Bohtheia toys

Yparxoyn dyo link giati sto No1 orismenoi ypototloi einai agglikoi logo oti otan toys katebasame den eixan bgei sta ellhnika.

To No2 link einai oi ellhnikoi ypotitloi gia na antikatastisete toys agglikoys sta episodia poy xreiazontai

Parakalw mono enhmerwsteme sxetika ean phgan ola kala , Ante sas Eftiaksa pali :-):-D:lol: Johnbest ;)

Sas Eyxaristw oloys B):cool:B)

Περίεργο... σε εμένα δουλεύει κανονικά. Για δοκίμασε και αυτό εδώ: House MD - Season 2, ep. 14 έως 24

Kai ayto to link moy grafh >>

The webpage cannot be found

Pataw panw sto Download Button Etsi , Oxi alloy .

• Members
Kai ayto to link moy grafh >>

The webpage cannot be found

Pataw panw sto Download Button Etsi , Oxi alloy .

Δύο φορές που το δοκίμασα κατέβηκε κανονικά... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Το ανεβάζω κι εδώ πάντως (το συνημμένο), για κάθε ενδεχόμενο

HouseMD_S02_Ep14-24.zip

Δύο φορές που το δοκίμασα κατέβηκε κανονικά... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Το ανεβάζω κι εδώ πάντως (το συνημμένο), για κάθε ενδεχόμενο

Twra malista Eyxaristw poly.

Ta link moy me toy ypotitloys apo tis season ta eides ???

Twra malista Ola OK.

Ta Link moy me toys ypotitloys apo tis Season ta eides ???

Read Post 348 and:

2 Link:

http://rapidshare.com/files/50499203..._2__3.rar.html

http://rapidshare.com/files/63888163...11-21.rar.html

Pantos Thnks for All

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδιά έκατσα και συγχρόνισα τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου αυτά που δεν έκανε ο gsarig για dvdrip έκδοση και πάω να τους ανεβάσω εδώ και μου βγάζει ότι το αρχείο έιναι μεγαλύτερο απο 200kb.

Ρε παιδιά έκατσα και συγχρόνισα τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου αυτά που δεν έκανε ο gsarig για dvdrip έκδοση και πάω να τους ανεβάσω εδώ και μου βγάζει ότι το αρχείο έιναι μεγαλύτερο απο 200kb.

Υπάρχει όριο. Στείλε μου το αρχείο και ανέβασε με τα σωστά στοιχεία ένα οποιοδήποτε υπότιτλο και θα το αντικαταστήσω με αυτό που θα μου στείλεις.

• 2 μήνες μετά...

καλα μιλαμε με εχει φαει η περιεργια αν μεχρι το τελος της σεζον που αποχωρει η ομαδα,ο τσεης θα τα φτιαξει κανονικα με την καμερον.καθε σαββατο αυτο ανυπομονω να δω.πειτε.οχι,μην πειτε καλυτερα....ή μαλλον πειτε.οχι αφηστε το μην λετε.:rolleyes:ουτε εγω δεν ξερω τι θελω:-Dκαντε ο,τι θελετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...