Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:???:

Πολυ λογικο μου φαινεται ετσι οπως τελειωσε το τελευταιο επισοδειο του 3ου κυκλου.

Και εδω που τα λεμε εχουν ενα δικιο, οτι ειχαν να παρουν/δωσουν το πηραν/εδωσαν απο την σειρα

:???:

Συμφωνώ ότι μία ανανέωση θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κοινού, αναμφίβολα θα μου λείψουν οι "υστερίες" της Cameron, τα γουρλωμένα μάτια του Chase όταν του την λέει ο House ακόμα και αυτός ο Foreman (που δεν πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος γιατρός από τα "σκλαβάκια") αλλά τι πρωτότυπο μπορούν να προσφέρουν (εκτός και αν οι παραγωγοί μας ετοιμάζουν δραματικές εξελίξεις)???

Αυτό που με προβληματίζει είναι η χημεία με τους νέους... θα μου ήταν ευχάριστο να βλέπω τον House να έχει να αντιμετωπίσει έναν "όμοιο" του (στον βαθμό που είναι εφικτό αυτό γιατί για να την πεις στον House θα πρέπει να΄υπερέχεις σε όλες τα επίπεδα...καφρίλας, ειρωνείας αλλά και ιατρικών γνώσεων)...

Αυτά βέβαια είναι εικασίες...μπορεί να μην συμβεί η παραμικρή αλλαγή...να δούμε πώς θα τους επαναφέρουν...δεν θέλω να δω τον House να "σέρνεται" όπως στην περίπτωση του Foreman

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

Δημοσ.

Να σέρνεται, αποκλείεται. Στον πρώτο κύκλο, όταν είχε παραιτηθεί η Cameron και έτρεξε να τη φέρει πίσω, έτρεξε γιατί δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Το ίδιο και με τον Foreman. Έγινε, όμως, σαφές πλέον πως δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Κάπου πέτυχα μια συνέντευξη με τον Epps που έλεγε πως

θα επιστρέψει αλλά θα είναι αλλαγμένος. Αυτό πιστεύω πως θα είναι και το καλύτερο- μια αναγκαία αλλαγή στην προσωπικότητά τους που θα προσφέρει διαφορετική αντίδραση με τον House

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποιος ξερει ποτε θα συνεχισει τη σειρα το star?σημερα δεν εχει?λετε να το κοψει για το καλοκαιρι?

Δημοσ.

Δεν αποκλειεται, θυμαμαι τις προαλλες πετυχα καποιο επισοδειο απο 2ο κυκλο, δεδομενου πως κανονικα τελειωσε ο 3ος και το ΣΤΑΡ παει συνηθως 1 πισω, τον 3ο κυκλο να τον περιμενεις απο Σεπτεμβρη

• Moderators
Δημοσ.

Το Star έδειξε την περασμένη εβδομάδα το Season Finale της 2ης season.

Την 3η από την επόμενη χρονιά (2008 και αν).

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν αποκλειεται, θυμαμαι τις προαλλες πετυχα καποιο επισοδειο απο 2ο κυκλο, δεδομενου πως κανονικα τελειωσε ο 3ος και το ΣΤΑΡ παει συνηθως 1 πισω, τον 3ο κυκλο να τον περιμενεις απο Σεπτεμβρη

Μου είπαν ότι το περασμένο Σάββατο προβλήθηκε από το Star το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου...

... δηλαδή το επεισόδιο στο οποίο ο Ηouse πυροβολείται.

Λογικά, το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει (αν ξεκινήσει) ο τρίτος κύκλος.

Θεωρώ αρκετά θετικό το γεγονός να παίζεται ο αμέσως προηγούμενος κύκλος μιας επιτυχημένης και δημοφιλούς σειράς σε μη συνδρομητικό ελληνικό κανάλι.

Εν αναμονεί του DVD της 3ης Season... (βγαίνει Αύγουστο σε R1). :)

ΥΓ: Σκ@τά, με πρόλαβε ο Praetorian. :P

Δημοσ.

Χαιρετώ το thread!!

Κάντυ δεν παίζει να φύγει, είναι και το προσωπικό της θέμα, της εγκυμοσύνης, που εκρεμεί. Ο γουίλ ειναι best friend επίσης δν παίζει. Οι υπόλοιποι δεν φύγανε, τους φύγανε... Κι αν προσπαθούν να ανανεώσουν συμβόλαια είναι επειδή κάναν λάθος.

Όσο για το φινάλε της 3ης σαιζόν...

...το νόημα ποιο είναι: μια ωραία περιγραφή του house ως τώρα θα ταν "είναι κακός, αλλά κατα βάθος είναι ΑΚΟΜΑ πιο κακός". Στο φινάλε βλέπουμε πως κατα πολυυυυυυ βάθος, είναι καλός. αν ακούσετε τους στίχους στο τελευτααίο πλάνο με την κιθάρα

Δημοσ.

Το Σταρ πάντως έχει ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι δε θα σταματήσει να μεταδίδει τη σειρά,και στο πρόγραμμά του έχει προγραμματισμένο να δείξει επεισόδιο το άλλο Σάββατο στις 18:45..θα δείξει ξανά τον 1ο κύκλο.

Δημοσ.

τιιιιιιιιιιιι????:cry::cry: και εγω τι θα βλεπω το καλοκαιρι?μονο lost?:cry::cry::cry:

τον δευτερο κυκλο ομως αμεσως τον εβαλε!αλλα κοιταξα σε σημερινο προγραμμα της τηλεορασης και λεει οτι το αλλα σαββατο(το οποιο εγω θα λειπω γ*μ*τ*:evil:)οτι το εχει

Δημοσ.
Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω ανεβάσει ελληνικούς υπότιτλους για το 3x01 για την proper έκδοση

πολυ καλη και σωστη δουλεια απο τον φιλο! Μπραβο!

Δημοσ.
πολυ καλη και σωστη δουλεια απο τον φιλο! Μπραβο!

Φίλε μπες στην ενότητα με τους υπότιτλους εδώ στο insomnia και θα βρείς όλη την πρώτη σεζόν κάποια απο την δεύτερη και όλη την τρίτη!

Δημοσ.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους mini_sqrat, Arioch79, pavlop για την εκπληκτική δουλεία τους στην μεταφραση της πιο δυσκολης σειράς που υπάρχει! να είστε καλά παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...