Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
diabasa σε ενα περιοδικο οτι αλλαζε σχεδον ολο το καστ απο την 4 σεζον.θα ανεβασω το κειμενο σε λιγο

Πολυ λογικο μου φαινεται ετσι οπως τελειωσε το τελευταιο επισοδειο του 3ου κυκλου.

Και εδω που τα λεμε εχουν ενα δικιο, οτι ειχαν να παρουν/δωσουν το πηραν/εδωσαν απο την σειρα

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

Δημοσ.

να το κειμενο απο το περιοδικο ''ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ''(για να μην διαφημιζουμε!)

Στις 29/5 ολοκληρωθηκε η 3 σεζον της σειρας <<Ιατρικες Υποθεσεις>>,με ενα επεισοδιο που εδειξε τις διαθεσεις των παραγωγων για το μελλον αρκετων απο τους πρωταγωνιστες.Ο μονος που παραμενει στη θεση του και με μεγαλη αυξηση στ μισθο του,ειναι ο Χιου Λορι,ο οποιος υποδειεται τον δρ.Γκρεγκορυ Χαουζ,εναν ανθρωπο με μεγαλο ταλεντο στη διαγνωση πολυπλοκων ασθενιων αλλα οχι και στις προσωπικες του σχεσεις.Η αντικοινωνικη συμπεριφορα του παντως δεν ενοχλει τους τηλεθεατες αφου πανω απο 21.000.000 παρακολουθουν καθε εβδομαδα τη θητεια του στο πανεπηστημιακο νοσοκομειο.Ομως το μελλον ειναι αμφιρροπο για την υπολοιπη παρεα,αφου στο προτελευταιο επεισοδιο,ο Ερικ Φορμαν(Ομαρ Επς) ειναι εκνευρισμενος γιατι πιστευει οτι ο Χαουζ σαμποταρισε μια συνεντευξη που εδωσε με σκοπο να δουλεψει σε αλλο νοσοκομειο.Ο Ομαρ Επς δεν ειναι ο μονος που βρισκεται σε διαπραγματευσεις με τους παραγωγους ης σειρας που προβαλλεται στο καναλι Fox.Ο Τζεσε Σπενσερ και η Τζανιφερ Μορισον,ιο οποιο υποδυονται τους γιατρους Ρομπερτ Τσεης και Αλισον Καμερον,μελη ελιτ ομαδας του Χαουζ,θα ξεκαθαρισουν τις καταστασεις τις απομενες ημερες.Οσο για τον Ρομπερτ Σον Λεναρντ και την Λιζα Εντελσταϊν,που ερμηνευουν τους γιατρος Τζεϊμς Γουιλσον και Λιζα Καντι,δυο ηρωες που συναγωνιζονται τον Χαουζ στο καυστικο χιουμορ,ειναι επισης υπο συζητηση η παραμονη τους.Δεν ειναι παντως λιγοι αυτοι που υποστηριζουν οτι η σχεδον ολικη αλλαγη του καστ μπορει να μην φερει τα αποτελεσματα που θελει το καναλι...

τωρα εγω δεν ξερω ποιοι θα ειναι οι αντικαταστατες,αλλα δεν νομιζω να υπαρξουν αλλοι ηθοποιοι που να ταιριαξουν τοσο πολυ με τον ρολο της Καντι και της Καμερον.....

Δημοσ.

Kαντυ ρισπεκ' και πολυ ωραια γυναικα κιολας. Τοσο αυτη οσο και ο "Γουιλσον" στο τελευταιο φανηκαν τσαντισμενοι και υπο προυποθεσεις θα φανει λογικο "να τους φυγουν" ΟΜΩΣ δεν το προχωρησαν τοσο πολυ

οσο με τους 3 δουλους του Χαουζ

Δηλαδη μπορω να φανταστω μερικα σεναρια που να σηκωθουν να φυγουν αλλα θα ειναι ΠΟΛΥ τραβηγμενα απο τα μαλλια. Αντιθετα

και οι 3 του Χαουζ μπορουν ΑΝΕΤΑ ειδικα με την τελευταια ατακα του Χαουζ στον Κουβανο να παρουν τον δρομο τον αγυριστο αλλα και οχι.Ηταν φανερο οτι αφησαν και για τους 3 το ενδεχομενο ωστε να μπορει να παει either way αναλογως του τι θα κανουν με τα συμβολαια.

Αποψη μου

Η Καμερον να φυγει. Εχει εκπληρωσει τον ρολο της, ηταν φοβερη σε αυτο που επρεπε να κανει αλλα εδωσε οτι ειχε να δωσει.Ειχε αρχισει να επαναλαμβανεται.Το προβλημα προεκυψε οταν εφυγε απο το προσκηνιο σαν love interest του Ηοuse.Thanx for the memories but time to go

Ο Φορεμαν σηκωνε και αλλο ομως οπως ηρθαν τα πραγματα θα ειναι "ξαναζεσταμενο φαι" αν μεινει.Δηλαδη οπως το χειριστικαν καλο ειναι να φυγει αλλα κανονικα αλλη μια σεζον του αξιζε.

Ο Τσεηζ θεωρω οτι ηταν ο πιο μονοδιαστατος ο κακομοιρης, ειχε ρολο που σηκωνε παααααρα πολλα (περισσοτερα απο του Φορεμαν πχ) αλλα δεν τον εκμεταλλευτηκαν και κανονικα θα επρεπε να ερθει στο προσκηνιο, οχι να τον διωξουν.Παρολαυτα, εγω στην θεση του θα ελεγα "Προαγωγη ή ας το ληξουμε σαν φιλοι", να ξαναγυρισει στο background δεν λεει.

BottomLine για μενα

Καμερον αντε γεια, Φορεμαν ετσι οπως τα κανανε μαλλον γεια, Τσεηζ ας μεινει και ας δωθει και βαρος στον ρολο του.

Γουιλσον και Καντυ δεν το συζητηω, και πρεπει να μεινουν, και εχουν να δωσουν, και αν τους διωξουν δεν εχει προετοιμαστει καλα το εδαφος

Δημοσ.

εγω παλι προτμω να μεινουν και να μην αλλαξουν.

ολοι τους δενουν εστω κι αν ο φορμαν εχει αρχισει να γινεται σπαστικος.η καντυ αμφισβητιτα πρεπει να μεινει οπως και ο γουιλσον αφου ειναι φοβερη.το καυστικο χιουμορ της καντυ παρεα με της ''συμβουλες'' του γουιλσον ειναι απο τις καλυτερες σκηνες που δειχνει καθε επεισοδιο(ιδιαιτερα εκει που η καντυ απαγορευει στον χαουζ να κανει οτιδηποτε οπως να ανοιξε ενα πτωμα).

δεν νπομιζω να ταιριαζουν ολοι στους ρολους τους ή τουλαχιστον ν αμπορουν να τοπυς ερμηνευσουν τοσοσ καλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

eeeeeh eeeeeh USE THE SPOILER LUKE!

anti8etws egw protimw na alla3oun ta 3 "sklavakia" kai na er8oun 3 new psarakles gia kainouries ananewmenes kafriles. Asaflws Wilson kai to sexy boss na parameinoun :)

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φύγοθν οι 3 της ομάδας,άντε μόνο λίγο την Καμερον θα σκέφτομαι.Θα έχει ενδιαφέρον να φέρουν νέους χαρακτήρες και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει τελικά.

Θα κάνουν όμως μεγάλη μαλακία έτσι και αλλάξουν και Καντι και Γουίλσον.Ειδικά για Γουίλσον δεν ακούω κουβέντα (θα κόψω τη σειρά) έχουν τρελή χημεία με τον Ηουse, και σαν χαρακτήρες και οι ηθοποίοι.

• Super Moderators
Δημοσ.

a3ios kai o Konnosgeros...oute epithdes na to ekanes :P

(kala an me vlepoun filoi/gnwstoi mou na gkriniazw gia spoilers 8a me paroun me tis petres...)

• Super Moderators
Δημοσ.

Από 'δω και πέρα, ό,τι post δω που περιέχει spoiler χωρίς την χρήση spoiler tags, θα σβήνεται άνευ άλλου τινός.

Ontopic: Συμφωνώ πλήρως με τον KaizerSoze.

Να μείνει η θεϊκή (από κάθε άποψη - είμαι ερωτευμένος) Lisa Cuddy, να μείνει ο Κύκλος-Των-Χαμένων-Ιατρών James Wilson, η χημεία αυτών των δύο με τον G. House είναι εκπληκτική. Θα ήθελα να δω σχέση Cuddy-House αλλά ίσως ζητάω πολλά. Μάλλον είναι αυτό το ανεκπλήρωτο που κρατάει εν μέρει και το ενδιαφέρον.

Πιστεύω ότι ο Chase έχει να δώσει ακόμα. Χαρακτήρας που αναδείχθηκε πιο πολύ από τη 2η Season και μετά, είναι ο πιο ελπιδοφόρος αυτή τη στιγμή.

Αυτή που δεν έχει να δώσει είναι σίγουρα η Cameron. Ωραία γκόμενα δεν λέω αλλά από τη στιγμή που άρχισε να "παίζει" ερωτικά με τον Chase (ίσως για να αντικατοπτρίσει το real-life ειδύλλιο της Jennifer Morisson με τον Jesse Spencer) και απομακρύνθηκε από τον House, χάθηκε το ενδιαφέρον.

Ο Foreman επίσης το κούρασε λιγάκι με το "φεύγω, δεν θέλω να γίνω σαν τον House". Μη γίνεις, στο καλό.

Περιμένω με αγωνία... :)

Δημοσ.

Είμαι πιο ελιτιστής εγώ...

Αν είναι να φύγει ένας, ας φύγουν και οι τρεις. Αλλιώς ας μείνουν και οι τρεις. Ή ακόμη καλύτερα, ας φύγουν προσωρινά.

Αυτό που θα είναι τελείως άκυρο είναι να φύγουν η Edelstein και o Leonard. Εκτός της χημείας, ειδικά ο τελευταίος είναι ο μόνος φίλος του House. Ο μόνος άνθρωπος απ' τον οποίο πιάνεται. Έχει λόγο ύπαρξης.

Δημοσ.
Είμαι πιο ελιτιστής εγώ...

Αν είναι να φύγει ένας, ας φύγουν και οι τρεις. Αλλιώς ας μείνουν και οι τρεις. Ή ακόμη καλύτερα, ας φύγουν προσωρινά.

Αυτό που θα είναι τελείως άκυρο είναι να φύγουν η Edelstein και o Leonard. Εκτός της χημείας, ειδικά ο τελευταίος είναι ο μόνος φίλος του House. Ο μόνος άνθρωπος απ' τον οποίο πιάνεται. Έχει λόγο ύπαρξης.

E,ενταξη οχι και λογο υπαρξης αλλα ποιος αλλος να καθισει να ανεχεται την αντικοινωνικη και ειωνικη συμπεριφορα του?

Δημοσ.

Δεν το είχα βάλει σε spoiler to προηγούμενο ποστ;

Αν είναι έτσι σορρυ αλλά έγινε τελείως καταλάθος,το σποιλερ ταγκ το δουλεύω συνέχεια, ίσως να μου ξέφυγε...

• Moderators
Δημοσ.

Για μένα το cast ήθελε την ανανέωση του και αυτοι οι τρεις που φεύγουν είναι οι πιο ιδανικοί για ...αντικατάσταση.

Ειδικά τον Foreman δεν τον πολυχώνεψα ποτέ (άντε σε 2-3 επεισόδια να τον κατάλαβα).

Ο Chase τον περισότερο καιρό, ακόμα και όταν έχει πιο active ρολο σε ένα επεισόδιο πάντα καταφέρνει να περάσει αθόρυβα στο background.

Προφανώς περισσότερο θα μου λείψει η Cameron, αλλά αυτής ο ρόλος εκεί που πήγε να γίνει δυναμικός τελικά αποδείχτηκε κάπως ανόητος και ...κολλημένος.

Ελπίζω με νέο αίμα η σειρά να συνεχίσει πιο δυναμικά.

Δημοσ.

E,ενταξη οχι και λογο υπαρξης αλλα ποιος αλλος να καθισει να ανεχεται την αντικοινωνικη και ειωνικη συμπεριφορα του?

Ε, όπως και να το κάνουμε, το περιβάλλον του κάθε χαρακτήρα και ειδικά του House, έχει μεγάλη σημασία για την απεικόνιση αυτού. Και ο Wilson είναι ο 'παλιός, καλός φίλος', που κρατάει τα 'μπόσικα' και αποδεικνύει πως ο House δεν είναι απλώς κάθαρμα. Επιμένω πως όλοι μπορούν ν' αλλάξουν (αν και δε θα 'λεγα πως θέλω ν' αλλάξουν), αλλά το να χάσουν τον Wilson μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Δημοσ.

Ε, όπως και να το κάνουμε, το περιβάλλον του κάθε χαρακτήρα και ειδικά του House, έχει μεγάλη σημασία για την απεικόνιση αυτού. Και ο Wilson είναι ο 'παλιός, καλός φίλος', που κρατάει τα 'μπόσικα' και αποδεικνύει πως ο House δεν είναι απλώς κάθαρμα. Επιμένω πως όλοι μπορούν ν' αλλάξουν (αν και δε θα 'λεγα πως θέλω ν' αλλάξουν), αλλά το να χάσουν τον Wilson μπορεί να αποβεί μοιραίο.

οπως και η καντυ γιατι δεν νομιζω να υπαρχει αλλη που να σπαει τοσο ευκολα και με τροπο τα νευρα του House και παραλληλα να ειναι αγαπητη.αλλα οπως και να το κανεις,ο παλιος ειναι αλλιως!:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...