silencer51 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Πάρα πολύ καλή σειρά, ίσως η καλύτερη του είδους και η προσέγγιση "CSI για ασθένειες" την κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Κρίμα που το ΣΤΑΡ δείχνει τα επεισόδια όπως να ναι... Με λάθος σειρά δηλαδή. Πάλι καλά που υπάρχει και ο θείος... Ο Laurie ειναι απλά άψογος. p.s. Όντως ο μεταφραστής του Σταρ θέλει ξύλο... Απο τη μία το House M.D. -> "Ιατρικές υποθέσεις" και απο την άλλη το L.A. Dragnet -> "Αστυνόμος Παρασκευάς" (απο το ονομα του πρωταγωνιστή, Lt. Friday... έλεος, σα 80s τσόντα ακούγεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως οι ατάκες στη σειρά είναι με διαφορά οι πιο έξυπνες (ή εξυπνακίστικες) σε τηλεοπτική σειρά. Εκεί που τον στριμώχνει η Κάμερον και αρχίζει το τρέξιμο, πέθανα στο γέλιο. Το ίδιο και με την απάντηση στην ερώτηση γιατί έτρεξε 8 μίλια, αχαχαχα! Θεός! tzinos, συμφωνούμε, με διαφορά η καλύτερη σειρά. Αν ξέρεις και ιατρική ειδικά, σκίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω ανεβάσει ελληνικούς υπότιτλους για το 3x01 για την proper έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Το όλο topic με παρέσυρε να δω το πρώτο επεισόδιο από τη σειρά (το κατέβασα μονάχο του, για δοκιμή). Τι το'θελα; Εθίστηκα! Ευτυχώς ένας καλός φίλος, μου έδωσε τα 2 seasons + τα 2 επεισόδια του 3ου season - έτοιμα προς κατανάλωση. Όλο το Σαββατοκύριακο κάθισα και είδα τα περισσότερα επεισόδια του 1ου κύκλου (2-3 μου μένουν, θα τα δω σήμερα μονορούφι). Ο Hugh Laurie είναι απλά εκπληκτικά μισάνθρωπος - σχεδόν τον ζηλεύω. Παρεπιπτόντως, δεν είναι ο ίδιος αλλά θυμίζει πού και πού τον Hugh Laurie του Blackadder. Πολύ ωραία εξέλιξη για έναν καθ'όλα άξιο ηθοποιό. Η παραγωγή αρκετά πλούσια, οι λοιποί ηθοποιοί μια χαρά, γενικά η σειρά αξίζει πολύ. ΥΓ1: Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες στο παρόν topic (με ειδική μνεία στον tzinos, ως topic starter) που με διαφώτισαν και μπόρεσα να δω άλλη μια εξαιρετική σειρά. ΥΓ2: Γμτ, αγγλικούς υπότιτλους σε srt για το season 2 δεν κατάφερα να βρω - έχω idx/sub τους οποίους δεν παίζει το GVG μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 paredwse δοκιμασε με το SubtitleEdit να κανεις την μετατrοπη απο sub σε srt ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 paredwse δοκιμασε με το SubtitleEdit να κανεις την μετατrοπη απο sub σε srt ... Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και τη συμβουλή. Μόνο που... ... πρέπει να βρω PC για να κάνω την δουλειά. Ή να βρω αντίστοιχο πρόγραμμα για το MacOS. ΥΓ1: Με υπότιτλους και τέτοια δεν τα πάω πολύ καλά... ΥΓ2: Τώρα που το σκέφτομαι, γενικά με τα τεχνικά θέματα δεν τα πάω πολύ καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ζηλεύεις τον Greg εεεε??? Αλήτες δικηγόροι!!! Πάρτον κανα τηλέφωνο να σου κάνει κανα ιδιαίτερο! Έτσι μου έρχεται τώρα να σιυ πω τι γίνεται στα 2 πρώτα επισόδεια της 3ης season... εκεί να δεις πλάκα!! Ο άνθρωπος δεν αλλάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 BTW αγγλικους υπότιτλους σε μορφή .srt θα βρείς στο www.forom.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 BTW αγγλικους υπότιτλους σε μορφή .srt θα βρείς στο www.forom.com Ευχαριστώ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 το http://www.forom.com είναι κορυφή για subs. Αλλά τσεκάρετε και αυτό, που έχει πολλές σειρές και συνήθως σε ένα αρχείο για όλη την σεζόν. Πχ λέει 17/9 έγινε upload to Eureka 1x08 episode. αλλά άμα το κατεβάσετε έχει και τα υπόλοιπα 7 επεισόδια της σεζόν μέσα στο rar. Ακομα και για hdtv.ac3.5.1 releases αν υπαρχουν εχει μεσα. http://titulkykserialum.net/en/ Εννοείται οτι το φορομ εχει πάντα πρώτο τους υπότιτλους και ειναι καλύτερο για φρέσκα επεισόδια, αλλα στο λινκ που έδωσα δεν χρειάζεται register, ούτε έχει popups και συγκεντρώνει τους υπότιτλους απο διαφορες σελιδες για subs(αν και με μικρή καθυστέρηση). Λιγότερο χρονοβόρο και πιο βολικό στο Browsing και το κατέβασμα. Αν ξερετε και κανο αλλο καλο site, πειτε να μπει στα bookmarks. Κυριος για σειρες (greektvsubs, υπαρχει ηδη στα bookmarks) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Επιστρέφω για να ευχαριστήσω αυτή τη φορά τον tzinos, βρήκα υπότιτλους για 2η και 3η season! Thank you, thank you, THANK YOY! αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε βρίζω που με κόλλησες σ'αυτή τη σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 bre brizei oso thes, ton skylo apo to avatar sou mh mou steileis mono! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 εκτος του οτι απολαμβανω ουτως η αλλως τη σειρα 8ελησα να αρχισω να καταλαβαινω κιολας..ετσι αρχισα να τη βλεπω με ενα φιλο γιατρο για να μου εξηγει και κολλησε κι αυτος btw o Hugh Laurie πιστευω πως ειναι ο καλυτερος η8οποιος που παιζει αυτη τη στιγμη σε ΤV show Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 billy my boy, gia na patheis oloklhrotiko shock, an den exeis ksanadei BLACKADDER phgene kai katebase kai ayth th seira kai eidika th sezon 3 kai des ton hugh laurie se enan entelos diaforetiko rolo sta niata tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ξέρει κανείς να μου πει αν έχει έρθει στην ελλάδα η σειρά σε dvd? Απ' ότι κατάλαβα πολλοί έχουν παρακολουθήσει και επόμενους κύκλους κατεβάζοντας από νετ - μπορεί κανείς να μου πει πώς γίνεται (απαιτήσεις σε είδος/ταχύτητες σύνδεσης)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα