Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Καλημέρα, δοκιμή έκανα να δω αν θα μου απαντήσεις paredwse :razz: Φαντάσου ότι εγώ έχω τα dvd και ούτε στην τηλεόραση το βλέπω, ούτε σε dvd πια ... Μια χαρά όλα, εννοούσα ότι το λιγότερο παράλογο είναι να το βλέπει κανείς τιβι και Ελλάδα. Αλλά προφανώς είμαι εκτός εποχής :razz: Καλό Πάσχα everyone) (έχω όρεξη για συζήτηση φαίνεται) Διαφωνώ με τη διαπίστωσή σου ότι "λιγότερο παράλογο είναι να το βλέπει κανείς τιβι και Ελλάδα". Αντιθέτως, είναι παράλογο τόσα μέλη εδώ που έχουμε γρήγορες (ως επί το πλείστον) συνδέσεις στο Internet να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση μία αμερικάνικη σειρά που δεν έχει διαφημιστεί σχεδόν καθόλου. Είναι πολύ πιο λογικό να βλέπουμε τα επεισόδια από την αμερικάνικη τηλεόραση που μας τα στέλνουν διάφοροι συγγενείς μας από την Βόρεια Αμερική (καταραμένη ξενιτιά). Όπως συμβαίνει και με το Lost Season 3, το 24 Season 6, το Heroes και άλλες διάφορες, άπαιχτες στην Ελλάδα, σειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Αν σας πω ότι με βήμα-βήμα βοήθεια από έναν φίλο προσπάθησα να ασχοληθώ με το θέμα torrents αλλά δεν κατάφερα τίποτα, μάλλον θα με κακοχαρακτηρίσετε ... τί να κάνουμε, δεν είναι το ίδιο απλό να μετέχει κανείς σε ένα φόρουμ και να γίνει εξπέρ στο να κατεβάζει σειρές που ούτε καν ξέρει (ίσως) ότι υπάρχουν. Αλλά το πήγαμε στο φιλοσοφικό και δε λέει ... ας διευκρινίζουμε όλοι και ας μάθουμε να γράφουμε κρυποτογραφημένα τα spoilers (ούτε αυτό έμαθα τόσα χρόνια στο νετ, αλλά επιμένω, δεν το βάζω κάτω)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-filer Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Έχεις προσέξει τι λέμε συνέχεια για spoilers; Spoilers είναι λέξεις ή φράσεις που αποκαλύπτουν την εξέλιξη της υπόθεσης σε κάποιο επεισόδιο. Σε αυτό το forum δεν επιτρέπονται τα spoilers. Αν θες να γράψεις για ένα επεισόδιο και την εξέλιξή του, βάζεις τα επίμαχα σημεία με άσπρο χρώμα: >[color="White"]Αυτό είναι ένα spoiler[/color] Παρεπιπτόντως, πρέπει να διευκρινίζεις για ποιο επεισόδιο μιλάς. Προφανώς λες για ένα επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο που παίζεται στην τηλεόραση εδώ - όχι για τον τρίτο κύκλο που παίζεται στις ΗΠΑ. το οτι ακριβως οπως ειπαν και οι αλλοι,λεω χθες και ποσταρω Κυριακη μιλαω για το επεισοδιο του Σαββατου και οσοι βλεπουν απο την τηλεοραση καταλαβαινουν για ποιο επεισοιο μιλαω.Εχω καιρο να μπω και δεν θυμαμαι πως ακριβως το εγραψα,αλλα ψαχνω καποιον τουλαχιστον για να σχολιασουμε τα επεισοδια.Τεσπα,δεν θυμαμαι τι εγραψα και αν εκανα κατι λαθος συγγνωμη. ΥΓ.ξερω πολυ καλα τι ειναι τα spoilers!!!:-P :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 arxisa prin liges meres kai ego tin seira eimai sto 1x15 afti tin stigmi oraia seira Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 just fetus!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 its not lupus! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 fobero epeisodio allh mia fora.Eimai sigouros oti o house einai o cartman pou meta apo 30 xronia opou sobareutike, egine giatros dianoia alla parallhla den stamathse pote na einai smart ass kai na tous koroideuei olous! house - gonna catch a mekon giant catfish that weighs over 600 pounds foreman - arent those catfish criticaly endangered house- thats why its my last chance of catching one! Open surgery sto embryo mesa apo ton plakounta!! Kai deixnoun to mikro xeraki na akoumpaei to xeri tou house. Sastizei, sygkinhte (kai to deixnei, spanio, kapou edo arxizoun ta zoumia lool) kai meta leei : shit i forgot to tivo alien! (ksexsa na grapso sto tivo thn tainia alien) loool apo th sygkinhsh sthn eironia Theos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyhakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Απορω πως το βλεπεται αυτο το πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 me ta matia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 λολ πρώτο αρνητικό σχόλιο σε 17 σελίδες. Αργησε, αλλα στατιστικά απορρίπτεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 fobero epeisodio allh mia fora.Eimai sigouros oti o house einai o cartman pou meta apo 30 xronia opou sobareutike, egine giatros dianoia alla parallhla den stamathse pote na einai smart ass kai na tous koroideuei olous! house - gonna catch a mekon giant catfish that weighs over 600 pounds foreman - arent those catfish criticaly endangered house- thats why its my last chance of catching one! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ διάλογος, ως συνήθως ! Όπως και η επόμενη ατάκα (την οποία έβαλα σε λευκό, άσε και καμιά έκπληξη ρε παιδί μου). Βέβαια, ομολογουμένως θέλει πολλά cojones να είσαι Greg House. Θα'θελα πολύ να μπορούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Εγώ είμαι ... αλλά στη θηλυκή εκδοχή του ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 no girls on the internet. pantos o house einai apisteftos, to 2o role model mou meta ton cartman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Infact, I'm a woman dear ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 [...]pantos o house einai apisteftos, to 2o role model mou meta ton cartman. Κατ'εμέ, ο House είναι μακράν το μοναδικό μου role model. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα