NeoRanger Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Επέστρεψα. Λοιπόν, στα γρήγορα. Για το 3x11 έχω αναφερθεί εκτενώς και η γνώμη μου ακόμη δεν έχει αλλάξει Το 3x12 ήταν εκπληκτικό επισόδειο, κατά τη γνώμη μου. Σπάει το μοτίβο με ενδιαφέρον τρόπο και κάνει υπέροχο characterization στον House. Το μόνο πρόβλημά του ήταν ότι δε χειρίστηκε σωστά τον ασθενή της Κάμερον. Δεν ήταν 'γέμισμα', όπως πολλοί νόμισαν, καθώς η χρησιμότητά του ήταν οι παραλληλισμοί μεταξύ αυτού και του ίδιου του Χάουζ (και κυρίως οι σχέση και των δύο με τον πατέρα τους). Το 3x13 ήταν καλό επισόδειο, απλώς δεν είχε κορύφωση και γι' αυτό φάνηκε κάπως χλιαρό. Ψάχνουν το medical mystery και όταν το λύνουν τόσο απλά, ο θεατής απλώς μένει κάπως "τι; αυτό ήταν όλο;" Το 3x14 απ' την άλλη ήταν ικανοποιητικότατο, απ' όλες τις απόψεις. Η μόνη κοιλιά, IMO, που έχει κάνει η σειρά είναι ότι χάνει λίγο τους παραλληλισμούς (ή τις αντιθέσεις) μεταξύ του House (ή κάποιου άλλου στη σειρά) και του εκάστοτε ασθενή, μέσα απ' το οποίο γινόταν το characterization και γι' αυτό αρχίζουν πολλοί να το βρίσκουν κάπως βαρετό τελευταία. Ευτυχώς το 3x14 το διορθώνει αυτό, έστω προσωρινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Στο 3x14 οι πρώτες 2 ατάκες που έριξε ο House και ο Foreman αντίστοιχα ήταν απλά εκπληκτικές!! Γέλαγα για 5 λεπτά!! Ειδικά αυτή του House ήταν αξεπέραστη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosm.d Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ HOUSE ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΗΝ 1η ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 απίστευτο επισόδειο το 3χ15!!!!το είχα φανταστεί ότι τους δουλεύει ψιλό γαζί (είναι λίγο βαρύ να τελειώσουν την σειρά επειδή ο house έχει καρκίνο στον εγκέφαλο) αλλά ο λόγος που το έκανε ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μου!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ASAP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Προσοχή στα spoilers! Υπάρχουν μέλη που δεν έχουν δει όλα τα επεισόδια του 1ου ή του 2ου κύκλου! Δεν χρειάζεται να τους αποκαλύπτουμε την υπόθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arioch79 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Όντως, καταπληκτικό το 3Χ15. Κρίμα που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 27 του Μάρτη για να δούμε το επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 μας κουφανε λιγακι με το τελευταιο..ισως ομως να βαλει μυαλο?..ειδωμεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 bazo na pekso comand & conquer 3 tiberium wars, 1to campaign gdi, ksekinaei h pista kai tsoup ena parathyraki petaei mia aksiomatikos na mou dosei odhgies, guess who?? htan h cameron apo to house m.d. hehe BTW to xtesino epeisodio arketa kalo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 bazo na pekso comand & conquer 3 tiberium wars, 1to campaign gdi, ksekinaei h pista kai tsoup ena parathyraki petaei mia aksiomatikos na mou dosei odhgies, guess who?? htan h cameron apo to house m.d. hehe BTW to xtesino epeisodio arketa kalo. Και εγώ ξαφνιάστηκα ευχάριστα με την Cameron στο ρόλο της στο Command and Conquer. Έχει πλάκα να τη βλέπεις σε άλλο context. Το έψαξα γενικά για το cast και είναι πολλοί οι ηθοποιοί στο CnC III που προέρχονται από γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Από το χθεσινό πρόλαβα να δω μόνο την αρχή, αλλά ήταν πολύ γαμάτη η φάση μέχρι και το σημείο που ξυπνάει ο House. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-filer Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 χτες στο τελος εμεινα με το στομα ανοιχτο.μα να ειναι αντρας?τελικα ο αλλος που ειχα κανει στηθος και ειχε ναυτιες ειχε το ιδιο αντιστροφο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 χτες στο τελος εμεινα με το στομα ανοιχτο.[...] Έχεις προσέξει τι λέμε συνέχεια για spoilers; Spoilers είναι λέξεις ή φράσεις που αποκαλύπτουν την εξέλιξη της υπόθεσης σε κάποιο επεισόδιο. Σε αυτό το forum δεν επιτρέπονται τα spoilers. Αν θες να γράψεις για ένα επεισόδιο και την εξέλιξή του, βάζεις τα επίμαχα σημεία με άσπρο χρώμα: >[color="White"]Αυτό είναι ένα spoiler[/color] Παρεπιπτόντως, πρέπει να διευκρινίζεις για ποιο επεισόδιο μιλάς. Προφανώς λες για ένα επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο που παίζεται στην τηλεόραση εδώ - όχι για τον τρίτο κύκλο που παίζεται στις ΗΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Παρεπιπτόντως, πρέπει να διευκρινίζεις για ποιο επεισόδιο μιλάς. Προφανώς λες για ένα επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο που παίζεται στην τηλεόραση εδώ - όχι για τον τρίτο κύκλο που παίζεται στις ΗΠΑ. Τώρα εδώ μου κάνει εντύπωση, στην Ελλάδα είμαστε οι περισσότεροι, λογικό το βλέπω να σχολιάζει κανείς το χτεσινό επεισόδιο που παίχτηκε Ελλάδα! Το σωστό είναι όσοι κατεβάζουν ή απλά βρίσκονται αλλού να διευκρινίζουν, δηλ. έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Τώρα εδώ μου κάνει εντύπωση, στην Ελλάδα είμαστε οι περισσότεροι, λογικό το βλέπω να σχολιάζει κανείς το χτεσινό επεισόδιο που παίχτηκε Ελλάδα! Το σωστό είναι όσοι κατεβάζουν ή απλά βρίσκονται αλλού να διευκρινίζουν, δηλ. έλεος! Κοίτα, το ότι είμαι στην Ελλάδα δεν λέει τίποτα. Προσωπικά δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο από την τηλεόραση (δεν βλέπω τηλεόραση). Όλα τα έχω δει από DVD ή από XViD. Οπότε δεν υφίσταται σωστό και λάθος. Κακό είναι να διευκρινίζουμε ποιό επεισόδιο σχολιάζουμε; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 E αφού λέει <<χθες>> και είναι στο Αγρίνιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Κοίτα, το ότι είμαι στην Ελλάδα δεν λέει τίποτα. Προσωπικά δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο από την τηλεόραση (δεν βλέπω τηλεόραση). Όλα τα έχω δει από DVD ή από XViD. Οπότε δεν υφίσταται σωστό και λάθος. Κακό είναι να διευκρινίζουμε ποιό επεισόδιο σχολιάζουμε; :? Καλημέρα, δοκιμή έκανα να δω αν θα μου απαντήσεις paredwse :razz: Φαντάσου ότι εγώ έχω τα dvd και ούτε στην τηλεόραση το βλέπω, ούτε σε dvd πια ... Μια χαρά όλα, εννοούσα ότι το λιγότερο παράλογο είναι να το βλέπει κανείς τιβι και Ελλάδα. Αλλά προφανώς είμαι εκτός εποχής :razz: Καλό Πάσχα everyone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα