Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι να πω,εμενα δε μου φανηκε κακο,οκ δεν ειχαμε το κλασσικο καποια φοβερη και τρομερη δυσκολη περιπτωση που ο HOUSE θα κανει τα δικα του,αλλα ειχε ενδιαφερον,απλα μου φανηκε καπως "λιγο".μια φορα μου αρεσε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

Βασικά ελπίζω να επιστρέψουν στο κλασσικό concept της σειράς, δηλαδή 70-80% ιατρική υπόθεση και το υπόλοιπο ανάπτυξη χαρακτήρων, αλλιώς θα καταντήσει σαπουνόπερα το House. Πάντως το 12 ήταν πολύ καλύτερο από το 11. Έκανε μια κοιλιά μετά τη μέση μόνο. Η ιστορία με τον άστεγο μου φάνηκε τελείως irrelevant, ίσα ίσα για να συμπληρωθούν τα 45 λεπτά.

ΥΓ: Άκουσα και το theme που ακούν οι ευρωπαίοι, γιατί έτυχε να το πετύχω κατά τύχη στο star. Πραγματικά άθλιο σε σχέση με το Teardrop.

μολις ειδα το 13...αν το προηγουμενο το θεωρησατε μετριο...μπροστα του ηταν αριστουργημα..

ο gypsy boy και το σοι του ηταν για σφαλιαρες,για να δουμε τι θα παιχτει με τη τυπισσα στο καροτσακι..κατι λεγεται για ειδυλλιο..

Εμένα μου άρεσε που η σειρά επέστρεψε στο κλασσικό μοτίβο, δηλαδή ως επί το πλείστον ιατρική υπόθεση και ολίγον από ανάπτυξη χαρακτήρων για να δέσει το γλυκό. Ελπίζω να συνεχίσουν προς αυτή την κατεύθυνση, και ελπίζω να είναι ενδιαφέρον και το καινούργιο storyline που φαίνεται ότι θα αναπτυχθεί. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι τους τελειώνουν οι ιδέες για "ιδιαίτερες" ιατρικές υποθέσεις, οπότε θα βλέπουμε όλο και πιο ακραία πράγματα στο μέλλον. Ελπίζω να κάνω λάθος... Θα δούμε.

emena mou thymise ena istoriko epeisodio tou southpark to cripple fight pou tsakonontai o timmy me ton koutso. trelo geleio.

Anyway kaloutsiko epeisodio, kai epistrofh sto gnosto format (me pio poly emfash se iatrikes ypotheseis)

Pantos perimenoume na doume an tha yparxei kapoio kentriko thema gia to ypoloipo miso sths sezon

To 13o επεισοδιο δε μου αρεσε καθολου,απο την ιατρικη του πλευρα.Ολα ψιλοασχετα μεταξυ τους και οχι και τοσο επιστημονικα(απο οσο μπορω να ξερω).Το cripple fight(as tzinos says) ειχε ενδιαφερον...

Προσωπικα με κουραζει λιγο η επαναληψιμοτητα του μοτιβου κανω διαγνωση(λαθος)-δινω θεραπεια(λαθος)-τα κανω σκατα-σκεφτομαι κατω απο πιεση-βρισκω τη σωστη διαγνωση.Τα περισσοτερα επεισοδια κυλουν καπως ετσι.Ανατροπη επαναλαμβανομενη παυει να ειναι ανατροπη δυστυχως

e nai kai to olo skhniko eimai o megas house kano lathos sthn arxh alla os megas house ksafnika apofasiszo oti to tade magiko tha sosei thn katastash kati pou amfisbhtoun oi perisoteroi alla en teloi o megas house einai mono enas kai exei panta dikio (alla mone meta to hmioro tou epeisodiou). Isos tha eprepe na exei pio polla epeisodia xoris eythxh katalhksh.

Anyway apo thn arxh kinhte se ayto to motibo kai htan kyrios oi dialogoi, ta trela peristatika kai to acting pou se kratane. gia 1-2 sezon den to katalabeneis, alla pleon exei arxizei ligo na kourazei. Gi auto psaxnoun kentrika themata opos me ton mpatso, na mas apomakrynoun apo thn routina ton epeisodion.

Den tha me xalage pantos h epomenh sezon na nai h teleutaia kai na fygei me pshla to kefali protou katantasei monotono h to gyrisei se sapounopera.

vasika twra pou to ksanaeida einai athlio episodio

loipon exoume kai leme :mrgreen:

o House ta mplekei me thn anaphrh 4-5 episodia

vriskei kapoia magikh therapeia kai pauei na einai anaphrh 2-3 episodia

skaei muth h Stacey kai vrisketai se dillima alla 1-2 episodia

sto telos menei pali monos+na to kseperasei 2-3 episodia

parallhla me ola auta mplekoun ta mpoutia tous h Cameron me ton Chase

vale kai merikous arrwstous etoimo to keik

ok ok sapounopera alla merika apo ta parapanw ontws einai sto programma..:rolleyes:

Aυτό που λες δεν ισχύει.Το Σταρ μπορεί να έχει τα χίλια μύρια άσχημα αλλά όσαν αφορά τισ σειρές μόνο παράπανω δεν πρέπει να έχεις.Και απο ότι έχω προσέξει το House το βάζει αννελιπώς κάθε σάββατο στη ώρα του,και όχι μόνο αυτό, αλλά πέρασε αμέσως και στον 2ο κύκλο κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα άμεσα

ναι,ενταξη,δε εννοω αυτο ακριβως αυτο,αλλα καπου ηταν οι 2 εβδομαδες που το ειχε ξεχασει+1 πριν +1 μετα τις διακοπες,ε,μου εσπασε λιγο τα νευρα.αλλα οντως περασε αμμεσως ευτυχως στον β κυκλο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

OK, την επόμενη φορά που κάποιο μέλος αποκαλύψει πλοκή από επεισόδιο χωρίς να χρησιμοποιεί λευκή γραμματοσειρά, το post θα διαγράφεται.

Καιρό είχα να δω και ήταν πολύ καλό το σημερινό ... μια καλή γεύση του πώς μερικά περιστατικά στραβώνουν απ΄την αρχη μέχρι το τέλος ... χάλι μαύρο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...