Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

μακαρι!!!!!αντε να περιμενεις απο το σταρ να βαζει τη σειρα οποτε το θυμηθει!!!!!!

Aυτό που λες δεν ισχύει.Το Σταρ μπορεί να έχει τα χίλια μύρια άσχημα αλλά όσαν αφορά τισ σειρές μόνο παράπανω δεν πρέπει να έχεις.Και απο ότι έχω προσέξει το House το βάζει αννελιπώς κάθε σάββατο στη ώρα του,και όχι μόνο αυτό, αλλά πέρασε αμέσως και στον 2ο κύκλο κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα άμεσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως

Το Σμολιβιλ το ακουλουθει πιστα.Μπορει καποιος να διαφωνει με πχ την συχνοτητα που βαζει νεα επισοδεια αλλα οποιος θελει να το δει αποκει,το παρακουλουθει μια χαρα.Χαλαρα το καλυτερο καναλι για ξενες σειρες

Σωστος συμφωνω και εγω με τον KaizerSoze, δε νομιζω καποιο αλλο ελληνικο καναλι να ασχολειται τοσο πολυ με τις ξενες σειρες και να τις ακολουθει πιστα με ρυθμο μολις ενα χρονο απο την προβολη στην Αμερικη... Ισως ο ΣΚΑΙ παει στην δευτερη θεση, αλλα οι μεταγλωτισεις που κανει χαλανε απιστευτα τοσο το τελικο αποτελεσμα που σχεδον δε βλεπονται...

Δεν το εχω δει ακομα αλλα ρε Μαρια...27εκ!!! δηλαδη οκ,ποσο κακο μπορει να ηταν?Οκ,δεκτον οτι περνει lead in απο το American Idol που οσο και να ειναι μαλακια χτυπαει κατι 33αρια στην Αμερικη που ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ νουμερα ολων των εποχων αλλα 27 μυρια???Ο Θεος ο Γκρεγκ εχει αυτη την στιγμη οσους θεατες εχει το 24 και το Λοστ μαζι!!!

Δεν το εχω δει ακομα αλλα ρε Μαρια...27εκ!!! δηλαδη οκ,ποσο κακο μπορει να ηταν?Οκ,δεκτον οτι περνει lead in απο το American Idol που οσο και να ειναι μαλακια χτυπαει κατι 33αρια στην Αμερικη που ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ νουμερα ολων των εποχων αλλα 27 μυρια???Ο Θεος ο Γκρεγκ εχει αυτη την στιγμη οσους θεατες εχει το 24 και το Λοστ μαζι!!!

Καλά. δεν το βρήκα και φρικτό...απλώς απογοητευτικό σε σχέση με όλα τα προηγούμενα. Συμφωνώ ότι ο House είναι θεός, και ότι έχει φτάσει στον τρίτο κύκλο χωρίς ουσιαστική "κοιλιά" (μόνο το 24 το είχε καταφέρει αυτό έως τώρα).

Απλώς βρήκα αυτό το επεισόδιο αδιάφορο...και ειδικά αν σκεφτείς ότι το περιμέναμε πώς και τι!

Εγώ πάντως πρώτη φορά που απογοητεύτηκα από επεισόδιο House...

Αυτό, ακριβώς όπως το είπες, το άκουσα και απο άλλη κοπέλα, φανατική θαυμάστρια του House.

• Super Moderators
Πότε λέτε να βγει σε dvd η 3d season?

Οι άλλες δύο είχαν βγει Σεπτέμβριο, αν δεν κάνω λάθος.

Συνεπώς, Σεπτέμβριο 2006. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...