Προς το περιεχόμενο

HOUSE MD (Seasons 1-2-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πιστευετε οτι δεν ηξερα οτι ηταν αυτος που επαιζε στον ΠΟΝΤΤΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗ?φαινετε τελαιως διαφορετικος!!!!!

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Thresh

Δημοσ.

ειχε μια χαζη ταινια...και περιμενα ολη την εβδομαδα για να δω τον House.γμτ! e050.gif τωρα που τελιωσαν και τα σχολεια βρηκαν και αυτοι να το σταματησουν? c020.gif c030.gif a005.gif c010.gif g020.gif g035.gif

a050.gif e040.gif k046.gif k018.gif k014.gif

Δημοσ.

Εγώ κράταγα με νύχια και με δόντια την όρεξή μου και άφησα το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου μέχρι να έρθει ο 2ος ... που σημαίνει ότι όσες μέρες θα καθήσω σπίτι (δηλ. μόνο αύριο γιατί Χριστούγεννα εφημερεύω) θα κάνω φουλ τόταλ ιμέρσιον. Το πρόβλημά μου είναι ότι θα τελειώσει και ο 2ος κύκλος και μετά τί???

Καλά Χριστούγεννα σε όλους :)

Δημοσ.

Αυτό είναι το πραγματικό opening theme της σειράς. Αν δε το θεωρείς απείρως καλύτερο από αυτό που δείχνει η TV τότε πάσχεις από το ίδιο σύνδρομο που πάσχουν μερικοί εδώ μέσα, οι οποίοι πραγματικά πιστεύουν ότι το αμερικάνικο Office είναι καλύτερο από το original βρεττανικό. Είναι σαν το "victim" syndrom που αναπτύσσεται μερικές φορές π.χ. κατά τις απαγωγές μεταξύ των απαγωγών και των απαχθέντων ή κατά τον βιασμό μεταξύ του βιαστή και του θύματος. Οι διανομείς "απήγαγαν" το opening theme tune και στη συνέχεια το "βίασαν". End.of.fucking.story.

p.s. Ο Gervais είναι Θεός! & χαχαχαχεχα!!!

Δημοσ.

Έχω ακόμα πολύ αργή σύνδεση για να το ακούσω αλλά thnx για το link ... απλά δεν έχω καταλάβει αν το original opening theme είναι αυτό που ακούω στα dvd 2nd season μια που νόμιζα πως στην Ευρώπη ΔΕΝ ακούγονταν ... Από τα δύο που άκουσα έως τώρα, της 1st season μου άρεσε πολύ περισσότερο.

Τώρα αν από τα θέματα γούστου περνάμε στα ψυχιατρικά σύνδρομα, σ΄αυτό μόνο ένας House θα μπορούσε να σας βάλει στη θέση σας με εκείνη τη φοβερή ειρωνία του ... μπορεί να σας έβαζε και μυαλό )))

Καλή Χρονιά.

Δημοσ.

χαιρετω τους συμπαθουντες!!

αντε να μπει ο γεναρης να δουμε το 11....

spoiler

αυτος ο μπατσος μας τα χει κανει τσουρεκια..

Δημοσ.

Το opening theme της πρώτης περιόδου είναι το Teardrop των Massive Attack, το οποίο κατά τη ταπεινή μου άποψη είναι άψογη τραγουδάρα. Πάντως όσα επεισόδια μου 'χει στείλει μέχρι τώρα ο θείος (δύο πρώτες περίοδοι και τα 10 πρώτα της τρίτης), έχουν αυτό σαν opening theme. Ξέρω βέβαια ότι το θέμα άλλαξε για λόγους copyright και ότι γράφτηκε ένα ειδικά για τη σειρά, αλλά δεν το έχω ακούσει για να εκφέρω άποψη. Πάντως τα επεισόδια που έχω είναι από αμερικανική τηλεόραση, οπότε εκεί πρέπει να ακούνε ακόμα το Teardrop.

Δημοσ.

Στην αμερική ακουνε ακόμα "Teardrop". Είπαμε κορυφαίο το τραγουδάκι των Massive Attack, αλλά η σειρά μπορούσε να έχει και δικό της theme song...

Όχι βέβαια αυτό το αίσχος που ακούγεται πχ. στα επεισόδια που έδειχνε το Star.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μα καλά, δεν έχει πάρει κάποιος άλλος εδώ τους δυο πρώτους κύκλους σε dvd (από ΕΕ) να μου λύσει την απορία του τί theme ακούγεται στη πρώτη και τί στη δεύτερη?

Sorry, τουλάχιστον όσον αφορά το Season 1, προτίμησα το 1.78:1 Non-Anamorphic της Region 1 από το 4:3 Non-Anamorphic της Region 2...

... οπότε πήρα τις αμερικάνικες εκδόσεις των DVD. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...