kaiser Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Καλησπέρα,έχω ένα προβληματάκι.Στο Laptop όπου είχα συνδεδεμένο ένα DVD me FireWire ξαφνικά το λειτουργικό σταμάτησε να τα αναγνωρίζei και τα δυο,το DVD του laptop είναι μάρκας Machita ή κάπως έτσι,πηγαίνωντας στον Device Manager των χι-πι τα βγάζει με ένα θαυμαστικό και στο μύνημα λέει οτι δεν μπορεί να ξεκινήσει την συσκευή...Εβγαλα to FireWire και αφησα μόνο το DVD του Laptop επάνω αλλά πάλι τα ίδια!!Το πρόβλημα νομίζω εμφανίστηκε απ'όταν έκανα απεγκτάστση του προγράμματος αντιγραφής DVD.Εχει κανείς υπ'όψιν του τι μπορεί να φταίει?
HamerZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Βασικά δοκίμασε να καθαρίσεις registry κτλ με εφαρμογές όπως TuneUp Utilities 2006. Επίσης κάνε μια κατάργηση του controller που ήταν το dvd του laptop και μετά επανεκίνηση.
kaiser Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Thanks Mate! Τον καθαρισμό σκέφρηκα και εγώ. Αν κάνω κατάργηση στην επανεκίνηση δεν θα έχει πρόβλημα μήπως πετάξει κανένα πρόβλημα. Είναι σίγουρο οτι θα βρεί τον controller ξανά? Ευχαριστώ και πάλι!
HamerZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δεν νομίζω μετά την επανεκίνηση να έχει κανένα πρόβλημα. Καλού κακού ας έχεις τους drivers έτοιμους.
kaiser Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Ολα Ο.Κ. έκανα τελικα ένα καθαρισμό της Registry,έσβησα και 2 κλειδιά που βρήκα και το είδε... Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.