Προς το περιεχόμενο

Albatron Quad SLI 7900GTX

panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς σέρφαρα στο Πλαίσιο πήρε το μάτι μου αυτή την κάρτα. Και ανατωτιέμαι. Πως είναι δυνατόν να πωλείται μια διπλή 7900gtx στην τιμή μίας? Σας ακούγεται λογικό ή κάτι μου ξεφεύγει?

Δημοσ.

Η 7900GX2 είναι χρονισμένη στα 500MHz (το λέει άλλωστε και στο link που έδωσες) και έχει όντως 2*512ΜΒ μνήμη. Ουσιαστικά πρόκειται για δίδυμες υπερχρονισμένες 7900GT και όχι GTX. Η τιμή κατέβηκε γρήγορα και ήταν και αναμενόμενο μιας και οι επιδόσεις όταν τοποθετήσεις δύο από δαύτες σε σύστημα για quad-sli είναι μάλλον απογοητευτικές.

Αναμένατε στο ακουστικό σας για επανακυκλοφορία με πολύ καλύτερες προδιαγραφές ;)

Δημοσ.

Οι επερχόμενες κάρτες τι ρολόγια θα έχουν? Γιατί αν έχουν τα ρολόγια μιας κανονικής 7900 GTX είναι αδύνατον να τοποθετηθούν σαν "σαντουϊτς" η μια δίπλα στην άλλη μιας και μία 7900 GTX έχει πολύ μεγάλη ψύκτρα που πιάνει 2 slots

Δημοσ.

Κάθε πράγμα στον καιρό του... ;)

***edit: και για να πούμε και κάτι ουσιαστικό, όποιος ενδιαφέρεται για καινούργιους οδηγούς ( 91.28 ) με το καινούργιο control panel:

ftp://download.nvidia.com/Windows/91.28/

΄Εχει και οδηγίες χρήσης. ΄Οσοι δεν γουστάρουν το καινούργιο panel απενεργοποιείται (βλέπε οδηγίες χρήσης).

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 7950GX2 αναμένεται με τα εξής χαρακτηριστικά:

1GB GDDR3

500MHz core clock

600MHz memory clock

Dual-link DVI+HDTV-out

Υποστήριξη HDCP.

Ποιά η διαφορά με την προηγούμενη γενιά? Έχω βάλει και συννημένη εικόνα για την καινούργια κάρτα.

post-21903-129062933312_thumb.jpg

Δημοσ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες' date=' η 7950GX2 αναμένεται με τα εξής χαρακτηριστικά:

1GB GDDR3

500MHz core clock

600MHz memory clock

Dual-link DVI+HDTV-out

Υποστήριξη HDCP.

Ποιά η διαφορά με την προηγούμενη γενιά? Έχω βάλει και συννημένη εικόνα για την καινούργια κάρτα.[/quote']

1. Δεν ειναι καρτα επομενης γενιας ειναι 2x7900gt περιπου (500MHz each core)

2. Δεν εχει 1Gb GDD3 αλλα 2x512mb σε καθε καρτα. Το ευρος μνημης ομως δεν προστιθεται για να μας κανει 1Gb δλδ θα συμπεριφερεται σαν μια καρτα 512mb.

3.Δεν εχει καινουργια χαρακτηριστικα αφου οπως σου ειπα ειναι ιδια ακριβως αρχιτεκτονικη..

Το μονο κερδος που βλεπω εγω ΙΣΩΣ να ειναι η τιμη της αλλα με τις παραξενιες της ελληνικης αγορας δεν μπορεις να ξερεις ποσο θα στοιχιζει, καθως και η καταναλωση της.. Επισης δεν ξερεις αν θα κλοκαρουν και οι 2 πυρηνες τοσο καλα οσο καθε μονη 7900gt η οποια με voltmod παρουσιαζει αρκετες φορες εντυπωσιακα κερδη. Δηλαδη με λιγα λογια αν ηθελα να κανω SLI δεν θα το κανα με τπτ εγω. Ο σκοπος της καρτας ειναι φυσικα το Quad SLI αλλα απο επιδοσεις αυτο μεχρι στιγμης ειναι απογοητευτικο.

Δημοσ.

Επειδή είναι απογοητευτικές οι επιδόσεις του quad sli βγαίνει δεύτερη έκδοση. ΄Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς LOL :D

Παρεπιπτόντως έχω την αίσθηση ότι η 7950 θα δουλεύει σε όλες τις μητρικές PCIe.

Δημοσ.
Επειδή είναι απογοητευτικές οι επιδόσεις του quad sli βγαίνει δεύτερη έκδοση. ΄Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς LOL :D

Παρεπιπτόντως έχω την αίσθηση ότι η 7950 θα δουλεύει σε όλες τις μητρικές PCIe.

Και η προηγούμενη δεν δούλευε σε όλες τις μητρικές? Στο Slizone λέει οτι έπαιζε και με το NForce 4 8x απλά με μειωμένες επιδόσεις.

Δημοσ.
Και η προηγούμενη δεν δούλευε σε όλες τις μητρικές? Στο Slizone λέει οτι έπαιζε και με το NForce 4 8x απλά με μειωμένες επιδόσεις.

Αν αληθεύει τότε θα δουλεύει και σε μη SLi αλλά και μη nForce μητρικές.

Πέρα από όλα αυτά θεωρώ τέτοιου είδους κάρτες για τον μέσο καταναλωτή τερατουργήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...