snowman Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Λοιπόν σύντροφοι έχω ένα κείμενο σε pdf και το θέλω σε doc γι ευνόητους λόγους...Το κείμενο αυτο είχε ένα password το οποίο αφαίρεσα.... Αλλά όταν το κάνω paste στο word μου βγαίνει με σύμβολα....Βρήκα ότι το κείμενο στο pdf χρησιμοποιεί γενικά ένα font το οποίο λέγεται "GR-soft"...το οποίο δεν το βρίσκω.... Έχω χρησιμοποιήσει κάποιους pdf to doc converters αλλά τζίφος το κείμενο στο word μεταφέρεται στα "κινέζικα".... Any ideas???? Thanx....
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 +1 kai apo emena sto Abbyy Fine Reader 8 katapliktikh douleia ..
smilefreeware Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 1. Κάνε paste μέσα στο wordpad. 2. Πρόσθεσε σαν πρώτη σειρά πολλά πλην (----------------------------------), περίπου 50 3. Σώστο με κατάληξη doc. 4. Ανοιξτο με word. Θα σου προτείνει μάλλον κινέζικη γραμματοσειρά αλλά θα σου δώσει δυνατότητα για πολλές άλλες γραμματοσειρές να διαλέξεις. Αν είσαι τυχερός θα υπάρχει κατάλληλη γραμματοσειρά.
snowman Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δυστυχώς δεν ήμουν τυχερός...το έσωσα παντού και με οποιδήποτε τρόπο....και το άνοιξα επίσις με όλους τουςτρόπους αλλά γραμματοσειρά δεν βρέθηκε.... Περιμένω να κατέβει και το Abbyy FineReader και βλέπουμε... Thanx 2 all....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.