bujinkan Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 εχω ενα μικρο προβληματακι και θελω τα φωτα σας.Οπως αναφερω και σε παλιοτερο post πριν κατι μερες αγορασα το laptop της vero που εχει ενσωματωμενο wifi.μου εγκατεστησε λοιπον ενας φιλος τεχνικος ενα access point της linksys στο μαγαζι μου(wag354g) το δοκιμασαμε και ολα μια χαρα. Βεβαια η δοκιμη εγινε στα 3 μετρα περιπου.Σημερα πηρα το laptop και απομακρυνθηκα σε αποσταση περιπου 15 μετρων σε ευθεια ομως με οπτικη επαφη και η συνδεση στο laptop ηταν χαλια,(ελεγε σημα πολυ χαμηλο) τι σκατα φταει?
PlaStiK Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μήπως μια απο τις κεραίες των μηχανημάτων δεν κάνει επαφή με την κάρτα; Αυτό θα εξηγούσε την τόσο μικρή εμβέλεια. Οι ασύρματες κάρτες έχουν επίσης κάποιες ρυθμίσεις που περιορίζουν την ισχύ εκπομπής τους για εξοικονόμηση ενέργειας ή αποφυγή παρεμβολών, αλλά σε τόσο μικρή απόσταση και με οπτική επαφή, θα έπρεπε να πιάνει ακόμα κι έτσι.
Yabadabado Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 15 metra eiani kai olas poly eidika ean exeis sthun mesi ena micro wave, wireless video and so on..
Steven1985 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δοκίμασε να βάλεις το AP σε μεγαλύτερο ύψος και να μην είναι κοντά σε μεγάλες μεταλλικές επιφάνειες.
mvar Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 15 μετρα με οπτικη επαφη ειναι λιγα, εχεις προχειρη καμμια αλλη ασυρματη καρτα (pcmcia,usb) να δοκιμασεις;
Deathstar Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ta linksys den einai kai poli kala se thema apostasis emis san etairia ta vazoume se mikrous xorous se magazia kai an exoun kai ekso xoro tote cisco. Kaliteri lisi pou xrisimopio kai ego einai ta routerakia tis Netgear..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.