mvar Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μετα απο 4-5 πιστες, φαινεται καλο παιχνιδακι.. To gameplay ειναι στα χναρια του πρωτου RON, τα γραφικα φοβερα, αλλα ολα αυτα τα επισκιαζει το απολυτο ξενερωμα του Single Player campaign..Πιο απαισιο voice acting & πιο βαρετη background μουσικη δυσκολευομαι να θυμηθω σε παιχνιδι. Σε συνδιασμο με το αδιαφορο story, μιλαμε για ΤΟ ξενερωμα.. Παλι καλα που υπαρχει το Quickbattle ```
Legolas Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 apotuxia einai to paixnidi, kamia sxesh me to proto, to proto einai kalutero.
greekboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 to proto itan ontos korifaio kai poli kalitero apo auto....oute emena mou aresei
mvar Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 τελειως αποτυχια δε θα το χαρακτηριζα, εχει καποια νεα χαρακτηριστικα μεσα, εαν βεβαια μπορεις να το πεις αυτο πλεον για RTS.. Το μονο που μενει να δουμε ειναι αν θα "βγει" η συνταγη με τις τρεις διαφορετικες φυλες οι οποιες εν τελει δεν ειναι και τοοοοσο διαφορετικες - το μονο που αλλαζει ειναι ο τροπος μαζεματος resources, ο σχεδιασμος των βασεων και του στρατου ειναι μια απο τα ιδια με διαφορετικο κοστουμι :| το starcraft παραμενει..
chill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Απογοήτευση παιδιά κατά την γνώμη μου και δηλώνω ανοιχτά fan του πρώτου ron στο οποίο έχω φάει αμέτρητες ώρες. Παντελώς μπούρδα σενάριο, και AI με με μηδαμινή πρόκληση στο moderate για τον παίχτη εν αντιθέσει με τον προκάτοχο του. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά αλλά δεν μιλάμε για fps αλλά για strategy. Δεν νομίζω να ασχοληθεί κανένας σοβαρά με το single player του τίτλου, πιο βαρετό και απο καθημερινή σαπουνόπερα. Κρίμα και περίμενα πολλά. Να δούμε αν στο spellforce2 ή το rise and fall θα βρούμε έναν καλό strategy τίτλο για το καλοκαιράκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.