g1annis Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Είχα σήμερα το πρωί στο Spam mailbox μου το παρακάτω μήνυμα Freewebs Account [ergpol]: Inactive Account Warning Dear Freewebs User, Your Freewebs website and account is at risk of deletion! FreeWebs accounts that are not logged into for a period of 90 days and receive no hits for 2 weeks are automatically purged for inactivity. If you wish to keep your Freewebs account, please take the time to login to your account at: http://www.freewebs.com/ If you have lost your password, you may recover it by visiting: http://members.freewebs.com/lostPassword.jsp Thank you for choosing Freewebs.com! Best Regards, Freewebs Ρε παιδιά, αυτό σας φαίνεται για Spam? Θα το έσβυνα αυτομάτως, αλλά μου έκανε κάτι μυστήριο αυτό που λέει στην αρχή "Freewebs Account [ergpol]". Γιατί δε μπορώ να καταλάβω που βρήκανε ότι εγώ έχω το συκγεκριμένο site. Βέβαια το site έχει άλλον τίτλο, αλλά το e-mail του website μου είναι της μορφής ergpol@blablabla, αλλά που το βρήκανε? 1) Στο site, έχω μια έτοιμη φόρμα αποστολής e-mail που όμως, στέλνει στη διέυθυνση conductus@blablabla και μετά από εκεί όλα γίνονται forward στο ergpol Οπότε δεν εμφανίζεται πουθενά στο site η λέξη ergpol. 2) Δεν έχω ούτε μια σχέση με τέτοια εταιρία. Host πήρα από μια αφιλοκερδή (πραγματικά) εταιρία, ελληνική που το όνομά της δεν έχει σχέση με αυτό, και domain name από μια άλλη εταιρία, πάλι ελληνική με πάλι άσχετο όνομα. 3) Τι εννοεί όταν λέει "you are not loged for 90 days"? Αν εννοεί από πότε έχω να συνδεθώ στον server ή στο control panel, αυτό είναι λάθος. Συνδέομαι κάθε 2-3 μέρες για να κάνω ανανεώσεις. Και το άλλο που λέει για τα hits, πάλι είναι λάθος, μιας και καθημερινά συνδέονται τουλάχιστον 2-3 νέοι χρήστες, και συνολικά 5-10 διαφορετικοί χρήστες. Τι να κάνω? Αν επισκεφθείτε τις σελίδες που παραπέμπει θα δείτε ότι μάλλον πρόκειται για κανονική εταιρία, αλλά ποιος ξέρει. Επίσης, μου έκανε εντύπωση που ζητάει απλά ένα mail. Ούτε username, password κλπ. Τι λέτε να κάνω? Σκέφτομαι πως αν είναι αλήθεια ότι υπάρχει κίνδυνος να μου κατεβάσουν το site θα μου ξαναστείλουν ένα e-mail... Καλού κακού, έχω κρατήσει τις αποδείξεις από την αγορά του domain name. Περιμένω οδηγίες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.