Diablos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Στοίχημα ότι φταίει η ASUS. Έχουν υπερτιμηθεί οι μητρικές της σε σημείο που δεν πρέπει. Ήμουνα χρόνια fan των μητρικών τους, αλλά τελευταία έχουν βγάλει πολύ ασταθή μοντέλα. Το γύρισα σε MSI και βρήκα την υγειά μου. Το σύστημα δεν ήταν ποτέ σταθερότερο. Βέβαια το να αλλάξεις μητρική είναι λίγο δύσκολο, οπότε καλύτερα μην το πολυπιέζεις με τις απόπειρες overclocking. Αφού δουλέυει και έτσι όπως είναι, και ούτε βλέπεις διαφορά με τα πειράματα που έκανες, άστο στα default του...
done corleone Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 ναι μωρε απλα ετσι να πειραματιζομαι και να μαθενω... ειμαι και ηλεκτρονικος τρομαρα μου... (η τουλαχιστον προσπαθω να γινω...) μαλον η μητρικη χαλαει την συνταγη... αν καποιος γνωριζει απαντησεις σε ερωτησεις μου που εχουν τεθει παραπανω ας απαντησει παρακαλω...
belmpas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Πάντως, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οι σειρές P4P800 και P4C800 της Asus ήταν - αντικειμενικά - απο τις καλύτερες υλοποιήσεις μητρικής που είχαν κυκλοφορήσει.
done corleone Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 ετσι την ζητησα και εγω απο τον πολητη στο πλαισιο....βαλε οτι καλυτερο και στην ακρη του μιαλου μου ειχα την asus και μολις προτεινε την συγκεκριμενη δεν ηθελε και πολυ να κανω την αγορα...
Diablos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Περασμένα ξεχασμένα. Αφού δουλεύει η μητρική σου μια χαρά μην το συζητάς. Εγώ απαρνήθηκα την ASUS επειδή η τελευταία που πήρα (P5GDC Deluxe) crashαρε όλο το σύστημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows. Σκέψου να μην μπορείς να βάλεις λειτουργικό. Ούτε Linux δεν μπαίνανε. Την αντάλλαξα με μια P5GDC-V Deluxe, και τα ίδια σκατά. Τελικά πήρα MSI και όλα ήταν άψογα. Ποιός ξέρει τι κόλλημα έτρωγε.... ενώ ήταν όλα συμβατά μεταξύ τους.
APsD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ego exo akrivos ton idio PC alla me mitriki Gigabyte..Ti lene autes??Travane? I tha mou meinei sto xeri..?
Diablos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Προσωπικά δεν είχα ποτέ Gigabyte, αλλά όσους ξέρω που έχουν, δεν αντιμετώπισαν ποτέ πρόβλημα. Είναι σίγουρα από τις καλές κατασκευάστριες μητρικών. Τι να λέμε τώρα... Η ASUS ασχολείται με ένα σωρό εξαρτήματα υπολογιστών αντί να επικεντρωθεί στην κατασκευή μόνο μητρικών για παράδειγμα. Φυσιολογικό είναι να βγαίνουν κατά καιρούς και κάποια σκάρτα μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.