SOTIS Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Παίδες έχω ένα server με 2003 κ 2 net cards Στη μία θα συνδέσω τον router κ στην άλλη θα συνδέσω το intranet Μπορέιτε να μου πείτε το configuration(ip , subnet ,gateway, dns) των καρτών γιατι κάτι δεν μου βγαίνει σωστά.....
UnderZer0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Αν μπορείς να μας πείς και τι θές να κάνεις... Να έχεις το server σαν gateway, proxy, web server, domain controller... Τι router είναι αυτός και τι ρόλο έχει... Πάντως ο,τι και να κάνεις θα έχεις 2 subnet. Ένα με το εσωτερικό σου LAN και ενα με το router ο οποίος υποθέτω είναι για WAN/Internet
SOTIS Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Τον server θα τον βάλω πύλη στα τερματικα.... Θέλω επίσης να τον στήσω σαν router.Εχω κάνει το nat για να δίνω internet στα τερματικα αλλά έχω κολλήσει στο vpn....Ετρεξα τον wizard αλλά δεν μπορώ να κάνω το port forward που έχουν οι routers(το vpn από το lan δουλεύει άρα κάτι παίζει με το mapping) Εχω στατικη public ip από τον isp Ελπίζω να έγινα κατανοητός
SOTIS Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι τα τερματικά να έχουν internet με πύλη τον server, o server έχει internet με πύλη τον router αλλά δεν μπορώ να κάνω vpn. Εχω κάνει (απο τον server)map τα l2tp,pptp στην private ip της κάρτας του intranet. Χρειάζεται κάτι άλλο για το vpn; Πρέπει να κάνω κάτι κ στον router; Επαναλαμβάνω ότι θέλω ολο το routing να γινεται από τον server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.