Προς το περιεχόμενο

Λετε να τα επαιξε το ups?

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το mustek 800 και γενικα κρατει καλα. Προχθες επεσε η γενικη ασφαλεια και εκλεισε αμεσως, δεν κρατησε ουτε δευτερολεπτο.

Λεω ρε γαμωτο τι γινεται εδω. Κανω ξανα δοκιμη και βλεπω οτι λειτουργει κανονικα, κρατουσε το super pc μου (βλεπε υπογραφη) για πανω απο 15 λεπτα. Δοκιμασε μερικες ακομα φορες και εκλεινα το γενικο διακοπτη και κανενα προβλημα.

Δηλαδη τι ρε παιδια, τι στιγμη που το χρειαστηκα με εφτυσε? Το εχω περιπου 3 χρονια.

Αν ειναι να παρω αλλο να προτιμησω παλι mustek η να χτυπησω τα λιγο πιο ακριβα mge?

Δημοσ.

To tool μεσω του οποιου διαχειριζεσαι το UPS λογικα πρεπει να εχει καποια διαγνωστικα tests. Τα ετρεξες?

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου, οπως εκανα εξαλλου οταν τα "επαιξε" και το δικο μου και εδειξε battery failure to test, θα το συνδεα για να το τρεξω.

Δημοσ.

Στα 3 χρόνια πάνω ο κατασκευαστής συνηστά αντικατάσταση της μπαταρίας!

Πάντως με το apc back-ups cs 350,αυτό μ έλεγε μέσα.Αν κ τν προηγούμενο Αύγουστο πέρασαν τα 3 χρόνια δν άλλαξα,έχω δει κάποια ελάτωση στον χρόνο που μ δίνει!

Δημοσ.

Ενταξει αλλαξα μπαταρια σημερα. Πανευκολο, 19 ευρω την πηρα απο Γερμανο. Δεν ηξερα οτι βγαινει τοσο ευκολα

Δημοσ.

ακουσα κάτι περίεργο σχετικά με την φόρτιση των ups δεν πιστεύω να ισχύει κάτι τέτοιο .. αλλα μήπως το έχετε ακούσει και εσείς??

Οτι για την φόρτιση των ups πρέπει να είναι αποσυνδεμένες όλες οι συσκευές απο πανω του.. που σημαίνει κλειστό το pc.. κλτπ

Το θεωρώ βλακεία.. απο οσο ξέρω φορτίζεται και κατα την λειτουργία του υπολογιστή και όταν το εχει κάποιος ανοικτό αλλα με συνδεδεμένες τις συσκευές πάνω του εστω κ αν δεν δουλεύουν.. .

Δημοσ.

Καλό είναι να φορτήσεις για πρώτη φορά τη μπαταρία του χωρίς να λειτουργει ο υπολογιστής σου διότι το ups έχει ήδη μεγάλο φορτίο από τη φόρτηση της άδειας μπαταρία. Το έξτρα φορτίο μπορεί να είναι μοιραίο για τα κυκλώματα του ups!!!!!

Δημοσ.

Βασικά επί του θέματος, τον τελευταίο καιρό έχουν καεί 2-3 PC φίλων μου απο διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ (της εταιρείας που θέλει να διπλασιάσει το κόστος παροχής ρεύματος, επειδή παρέχει αξιοπρεπέστατεσ υπηρεσίες :evil:) και μόλις πρίν λίγο έγινε και σέ μένα μία... επανεκκίνηση ελέω ΔΕΗ και μου κόπηκαν τα πόδια! Γι'αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό και φθηνό ups (έως 40 euro) για να αποφύγουμε τα χειρότερα! Έχω βρεί στο e-shop το συγκεκριμένο μοντέλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701046 και ψήνομαι, κυρίως λόγω της εγγύησης που παρέχει! Η πρόταση-γνώμη σας?

Δημοσ.

to link pou dineis exei ena statheropoiiti kai oxi ups...o statheropoiitis apla den "afinei" exmes reymatos na dosoun polikotita stis siskevespou theleis na prostateyseis...den exei mpataria na krataei kai to pc anikto se periptwsi ptwsis tasis! to ups apo tin alli kanei kai ta dio...(ta line interactive )

Δημοσ.

Για να καταλάβω δηλαδή, εγώ χρειάζομαι έναν σταθεροποιητή τάσης ώστε να προστατεύσω τον υπολογιστή μου απο τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ και τις αυξομοιώσεις της τάσης ή δεν αρκεί αυτό και θα πρέπει να αγοράσω line interactive ups?

Δημοσ.

statheropoiiti tha pareis efoson to mono pou se endiaferei einai na eisai prostateymenos apo exmes enw line interactive otan ektos apo ti douleia pou kanei o statheropoiitis thes epipleon to pc na menei "anikto" gia kana 10lepto apo ti stigmi pou kovetai i trofodosia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...