kakli Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Kita edo http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm#b kai edo http://tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm Ine kati pou diorthonete stin pliofcifia to pathenei otan to klinis apo to power button
DIMITRISKELLY Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 @nontasg το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω φορματ! Με τις λιγοστες γνωσεις μου δεν βρηκα ακομη τροπο να μπω σε (εστω) περιβαλλον dos. Μια ελπιδα εχω με το bootable partition manager. Υπαρχει τροπος να μπω σε περιβαλλον dos και απο κει να κανω φορματ; Η αλλιως: Ποιος ειναι ο πιο ευκολος και σιγουρος τροπος να κανω φορματ; Σημειωτεον οτι δεν εχει drive για δισκετα. Μονο dvd rw. @kakli Το δευτερο λινκ που μου δινεις το εχω ακολουθησει κατα γραμμα, εχω καψει τα iso που δινει, αλλα μεχρι εκει. Οταν φορτωσει το cd με το fixntldriso ή το fixntldriso4w2k, παθαινει μια μουγκα, αλλο πραμα. Καλα που αναβοσβηνει και ο κερσορας δηλαδη.. Το πρωτο drive που κοιταει για να bootαρει ειναι το dvd.
DIMITRISKELLY Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Ωπα!!!! Το knoppel τσιμπισε! Αλλα μετα νέκρα! :evil: Και χαρηκα... Πρωτα μου ειπε να πατησω εντερ αν θελω να αρχισει η εγκατασταση , μετα εδειξε οτι φορτωνει αρχεια και τελος αδειασε η οθονη και εμεινε αδεια. Το ιδιο και το Hirens boot cd. Πρωτα βγαζει επιλογη "1 start windows 2 Start bootcd" και αφου διαλεξω 2 , ιδια γευση. Αδεια οθονη... Λοιπον παιδια τι λετε; hardware το προβλημα; Σκληρος;
nontasg Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Το ιδιο και το Hirens boot cd. Πρωτα βγαζει επιλογη "1 start windows 2 Start bootcd" και αφου διαλεξω 2 ' date=' ιδια γευση. Αδεια οθονη... Λοιπον παιδια τι λετε; hardware το προβλημα; Σκληρος;[/quote'] Αυτό με το hiren's boot cd που είπες ότι δεν φορτώνει καν,πραγματικά με αφόπλισε...:???: Ό,τι πρόβλημα και να είχα πάντα το hiren με ξελάσπωνε... Μάλλον έχει πρόβλημα ο σκληρός... Να σου πω,αν βάλεις cd εγκατάστασης των XP ξεκινάει ή πάλι σκοτάδι???:-|
StavrosD Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δοκίμασε το spinrite να δεις αν έχει πρόβλημα ο δίσκος. Επαναφέρει και bad sectors σε πολλές περιπτώσεις.
Dklearhos Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μαλλον μυριζει "μνημη" αφου δεν ξεκιναει ουτε με live cd.δοκιμασε να απενεργοποιησεις τον σκληρο δισκο απο το bios και δες αν θα παιξει καποια εγκατασταση..
DIMITRISKELLY Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 @syn το drive διαβαζει. Δεν μου εχει δωσει ενδειξεις οτι εχει προβλημα, αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Τωρα που το λες... Λες γιαυτο μια να φορτωνει και μια να μην φορτωνει; Θα το προσεξω και αυτο. @StavrosD το spinrite πρωτη φορα το ακουω. Αυτο μαλλον θα διαφωτισει για το αν εχει προβημα ο σκληρος ή το dvd οπως λεει και ο φιλος ο syn. Ελπιζω μονο να ειναι bootable. (λογικα θα ειναι. Δεν μπορει..) @Dklearhos αυτο το εχω κανει, αλλα δεν προσπαθησα να φορτωσω live cd με τον σκληρο απενεργοποιημενο. Θα το κανω κι αυτο. Αφου να φανταστεις, μεχρι που εβγαλα τον σκληρο τελειως και ετρεξα εγκαταστασεις, γιατι σε ενα ξενο σαιτ ενας τυπος ειπε οτι ετσι του φορτωνε τις εγκαταστασεις κανονικα!!! Παντως το Γουιν pe ειναι στο δρομο. Μπας και... Εχω δουλεια και για αποψε... Θα σας κραταω ενημερους.
sYn Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 sto leo epidi mou tixe me ti diafora omos oti to dvd de diavaze tpt. mou tixe kai sto epitrapezio to idio problem kai telika eftege to kalodio pou enone to skliro me ti mitriki
DIMITRISKELLY Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 spinrite τζιφος. Βγαζει FreeDOS1 και παπαλα. Μενει εκει. Μονο ctrl alt del παιζει. Γουιν pe: Την πρωτη φορα, μου λεει: Αν θες να φορτωσω απο το cd πατα εντερ. Δεν το προλαβα, NTLDR is missing (τα γνωστα). Κανω restart, ξαναρωταει, παταω εντερ, δειχνει να διαβαζει το cd και μετα τιποτα. Απο κει και περα, restart, τιποτα, restart, τιποτα... Ξαναβαζω το spinrite, βγαζει freeDOS1 και αμεσως μετα NTLDR is missing (σωπα καλε..) Φιλε sYn μπορει να εχεις δικιο. Μαλλον θα πεσει νυστερι. Εναλλακτικους τροπους να φορτωσει εκτος απο το dvd και το σκληρο, δεν εχει. Μονο ethernet. Παραδινομαι. Μονο ευχελαιο δεν του εκανα.
nontasg Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Παραδινομαι. Μονο ευχελαιο δεν του εκανα. Εξορκισμό μήπως?? :mrgreen:
Enedra Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Kita edo http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm#b kai edo http://tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm Ine kati pou diorthonete stin pliofcifia to pathenei otan to klinis apo to power button Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Κατέβασα το αρχείο που υπάρχει στο δεύτερο link έκανα boot από δισκέτα και δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε με την πρώτη προσπάθεια....
offtime Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Διάβασε προσκτικά όσα λέει εδώ... http://www.tinyempire.com/shortnotes/files/ntldr_missing.htm και το πρόβλημά σου θα λυθεί!
DIMITRISKELLY Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 τοχω κανει αυτο που λεει ο τυπος στο tinyempire πρωτο-πρωτο. Το προβλημα πρεπει να ειναι στο dvd. Μαλλον δεν διαβαζει καλα. Δεν εξηγειται αλλιως, αν κανω μια λιστα με το τι εφαρμογες και os εχω κατεβασει, θα αλλαξει σελιδα το τοπικ. Και δεν τρεχει τιποτα! Πανω απο 25 cd..
DIMITRISKELLY Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Λυθηκε το προβλημα παιδια, έχει οντως προβλημα το dvd drive και δεν διαβαζει σωστα. Τελικα βρηκε ο ιδιοκτητης του λαπτοπ ενα floppy disk drive που ειχε καπου καταχωνιασμενο και αφου ακολουθησα τις οδηγιες του τύπου στο tinyempire, ολα δουλεψαν τελεια. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, ειστε τσακαλια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.