Προς το περιεχόμενο

Πότε θα απευθυνόμαστε επιτέλους στους εναλλακτικούς?

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μας κάνουν σύνδεση αυτοί δηλ κ όχι μέσω του ΟΤΕ για σταθερό τηλέφωνο και να μην παρεμβαίνει καθόλου μα καθόλου ο ΚΑΦΡΟΣ στην μέση?Θα γίνει αυτό κάποια στιγμή???

Δημοσ.

Θα πρέπει να αρχίσουν να φτιάχνουν δικό τους δίκτυο για να είναι τελείως ανεξάρτητοι.. αλλά δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο..

Δημοσ.

Πόσες φορές θα το πούμε.Το Δίκτυο που φθάνει στα σπίτια μας ΔΕΝ είναι του ΟΤΕ.Αυτό είναι το Last Μιle το οποίο είναι 100 % περιουσία του κράτους δηλ "δική" μας.Το ότι οι ΟΤΕτζήδες την έχουνε δει τσιφλικάδες είναι άλλο θέμα.Ο ΟΤΕ τον παίρνει από παντού στην κυριολεξία.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα εναλλακτικό παροχέα με δικό του δίκτυο τηλ...θα δείς...ποτέ Στάθη.

Ηρέμησε ρε αγόρι μου...τα πρώτα 3000 χρόνια είναι δύσκολα...

Δημοσ.
Να μας κάνουν σύνδεση αυτοί δηλ κ όχι μέσω του ΟΤΕ για σταθερό τηλέφωνο και να μην παρεμβαίνει καθόλου μα καθόλου ο ΚΑΦΡΟΣ στην μέση?Θα γίνει αυτό κάποια στιγμή???

Η Teledome νομιζω εχει δικο τησ δικτυο. Ενας φιλος μου εχει φυγει τελειως απο τον πΟΤΕ και πληρωνει παγιο και τηλ/τα μονο στην Τeledome. Δες το εδω

Δημοσ.

Φίλε De@th L0rd το δίκτυο ανήκει στον ελληνικό λαό. Τα εκατοντάδες κτίρια που στεγάζουν τα κέντρα, ο εξοπλισμός, οι τεχνικοί και το βοηθητικό προσωπικό που τα υποστηρίζουν είναι του ΟΤΕ. Οι εναλλακτικοί βασίζονται στον ΟΤΕ. Αυτό στο λέω σαν τεχνικός που νομίζω ότι είμαι.

Σε αυτό που πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι να κάνουμε τον ΟΤΕ καλύτερο. Να φτάσει σε σημείο να προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες της εποχής σε τιμές ανάλογες με την τσέπη του Έλληνα. Δηλαδή αρκετά χαμηλώτερες από αυτές στην Αγγλία κ στη Γερμανία.

Δημοσ.
Σε αυτό που πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι να κάνουμε τον ΟΤΕ καλύτερο. Να φτάσει σε σημείο να προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες της εποχής σε τιμές ανάλογες με την τσέπη του Έλληνα. Δηλαδή αρκετά χαμηλώτερες από αυτές στην Αγγλία κ στη Γερμανία.

Πως ακριβός θα το "κάνουμε" αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...