Προς το περιεχόμενο

Bluetooth headset as mic

liakos356

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού λοιπόν γλυκάθηκα με τα podasts, είπα να ξεκινήσω και το δικό μου. Σύνδεσα λοιπόν ένα φθηνό headset στο line in του mini και τζίφος. Τελικά μέσω των διάφορων forums ανακάλυψα πέρι του line in και τι αυτό πραγματικά σημαίνει.

Δεν με πείραξε "ιδιαίτερα". Εκείνο όμως που θα ήθελα να ρωτήσω και θέλω να μου απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κάνει είναι το εξής :

Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποιο bluetooth headset σαν μικρόφωνο για να ηχογραφεί την φωνή του? Ξέρω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Skype, αλλά ενδιαφέρομαι περισσότερο για την χρήση τους ως μικρόφωνο.

Όσον αφορά την μάρκα, προσανατολίζομαι στη Nokia. Είχε κάποιος εμπειρία από τα συγκεκριμένα προϊόντα?

Thnx in advance... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα της SE που έχω εγώ το ΗΒΗ-600 το χρησιμοποιώ σαν μικρόφωνο και ακουστικά κανονικά. Όταν συνδέεται με το σύστημα εμφανίζεται στις συσκευές μία δεύτερη κάρτα ήχου και το σύστημα επιλέγει αυτή σαν είσοδο και έξοδο.

Δεν καταλαβαινω, τι συμβαινει με την line in ?

Το line in (στο mini τουλάχιστον) λειτουργεί όπως ακριβώς λέει το όνομά του! Για να εξηγούμαστε:

Στις κάρτες ήχου, η είσοδος mic μας δίνει και προενίσχυση, πράγμα απαραίτητο για όλα τα μικρόφωνα που έχουμε κατά καιρούς προμηθευτεί από τα πανέρια της λαϊκής. Αν καταφέρουμε και βάλουμε ενίσχυση πάνω στα mic, πχ μέσω ενός στερεοφωνικού, τότε το μικρόφωνο θα λειτουργήσει "σχεδόν" κανονικά. Αυτά τα έμαθα ΑΦΟΥ είχα πάρει το μηχάνημα...

Anyway, η λύση είναι ένα usb mic, αλλά λέω, ένα bluetooth set μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο καλά, χώρια που γλυτώνω και τα καλώδια. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για το skype, αλλά όσον αφορά την ηχογράφηση, τι γίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...