Προς το περιεχόμενο

P4 D940+ k thermikh symperifora....

spirakos1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalhspera se olous.... re pedia se th 8ermokrasies douleuei auto to prama ?? giati gia prama prokeite... sas to lew... exw katakaei k akoma den mpeike to kalokairi... na anava8miso to dwmatio me A/C h oxi ????? 64 va8moi sthn CPU !!!!! se idle katastash....se game paei mexri k 75 !!!! kelsiou eeee .... :-D :-D

Δημοσ.

Έχουν γίνει κανά δύο άλλα threads σχετικά με την συμπεριφορά του 930 στις θερμοκρασίες. Και εγώ και ένα άλλο παλικάρι εδώ μέσα, έχουμε τον 930 και mobo μία ASUS P5WD2E-P. Όσο ήταν χειμώνας οι θεμροκρασίες ήταν 30C idle, 44 full load. Τώρα που έπιασε καλοκαίρι οι θερμοκρασίες που μου βγάζει είναι 38-40C idle, 48C full load. Επειδή οι θερμοκρασίες είναι απίστευτα χαμηλές υποψιάζομαι ότι κάτι δε πάει καλά. Δηλαδή κάποιος σένσορας ή κάποιο πρόγραμμα δεν δείχνει τις σωστές θερμοκρασίες. Τώρα τί συμβαίνει ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.

Το ξέρω. Το βρήκα μόνο στην αγγλική έκδοση μετα απο Search στο Internet. Στα ελληνικά δεν υπαρχει πουθενα. Θα βάλω το μεσημερι τα Xp τα αγγλικά θα βάλω και το patch και θα σου πω το απογευμα.

Δημοσ.
Το ξέρω. Το βρήκα μόνο στην αγγλική έκδοση μετα απο Search στο Internet. Στα ελληνικά δεν υπαρχει πουθενα. Θα βάλω το μεσημερι τα Xp τα αγγλικά θα βάλω και το patch και θα σου πω το απογευμα.

Δε με νοιάζει αγγλικά windows εχώ, αλλά πού να το βρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...