kkardo91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Έχω εναν φίλο που ασχολείται με ψάρια και έχει 2 ενυδρία και τόσα χρόνια κτ έχω μάθει από ψάρια γι'αυτ'ο ρωτάω! EDIT: Γλύφτες οι από πάνω??
gherudos Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 πλακώστομοι λέγονται αλλά ανήκουν στην κατηγορία των γλυφτών.
kkardo91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Εντάξει μην περιμένεις λεπτομέρειες! Πάντος το πέτυχα! Σου λεω κτ έχω μάθει τόσα χρόνια!
haunter_2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μπορείς φίλε Fan να μάθεις το ψάρι commando να μαγειρεύει μόνο του ότι θέλει να φάει, ή να σκουπίζει, να πλένει κτλ. Όπως φαίνεται μαθαίνει εύκολα και ανταπεξέρχειται στις προκλήσεις που του βάζεις.
Fan Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Σκέφτομαι να του μάθω να πηδάει μέσα από πύρινο στεφάνι όπως κάνουν με τα δελφίνια!
haunter_2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Καλή ιδεά! Αν τα καταφέρεις θα μπορέσεις να το εκμεταλευτείς κι εμπορικά και να βγάλεις και κανα φράγκο.Θα είναι κρίμα τέτοιο πολυτάλαντο χρυσόψαρο να χαθεί!
vagpap Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Το χρυσόψαρό που είχα παλιά, ο Λάκης, είχε πέσει 2 φορές εκτός γυάλας μόνος του (αυτοκτονία style) και άλλες 2 από δικό μου λάθος... Έζησε 4,5 χρόνια μέσα σε μια μικρή γυάλα... (Τα 3 εξάμηνα Υδροβιολογίας δεν πήγαν χαμένα τελικά )
katerina_chl Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 καλησπερα κατι τετοιο επαθα κι εγω καποτε ,ειχα ενα ψαρακι το οποιο αποφασισε να κανει ενα πηδουλο εκτος γυαλας (οεο) και να χωθει κατω απο το πλυντηριο. Οταν μπηκα στο μπανιο κι αρχισα να ψαχνω που ειναι ειχε παει η καρδια μου στην τσεπη.Κι οταν ειδα που ειχε χωθει τρελαθηκα. Το τραβηξα εξω και βουτηξα το τσιμπιδακι για τα φρυδια και αρχιζα να το καθαριζω απο τα χνουδακια.Μη γελασετε αλλα με πηραν τα κλαματα! Δεν ειχα την παραμικρη ελπιδα.... το εριξα πισω στη γυαλα και κοιταγα μπας και γινει το θαυμα!!! Και ναι το θαυμα εγινε! Αρχισε να κουνιεται και να κολυμπαει με δυσκολια αλλα μετα απο λιγο ηταν μια χαρα! Εζησε τρια χρονια αλλα δεν ξαναδοκιμασε να βγει !!! ΕΥΤΥΧΩΣ
Bougas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 μιλαμε για ενα ψαρι-κομμαντο δηλαδη! αλλα αυτο με το τσιμπιδακι ειναι απιστευτο!το ξεκανες το ζωντανο!
greekboy Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 τελικα οι insomniacs εχουνε κατι ψαρακια που πρεπει να πανε στρατο!!! ΥΓ.ρε BOUGAS μπες και στο αλλο site...ξερεις εσυ...
Bougas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ΥΓ.ρε BOUGAS μπες και στο αλλο site...ξερεις εσυ... παω για υπνο' date='θα σηκωθω 01:30 για δουλεια.θα ξαναμπω αυριο στο .......γνωστο site.[/color']
katerina_chl Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 μιλαμε για ενα ψαρι-κομμαντο δηλαδη!αλλα αυτο με το τσιμπιδακι ειναι απιστευτο!το ξεκανες το ζωντανο! τι αλλο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ??? την ηλεκτρικη σκουπα μηπως ?
NOMIKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Έχω ένα ενιδρείο 180 λίτρα νερό μέγεθος 1 μέτρο (με τροπικά ψάρια). Ασχολούμε γύρω στα 10 χρόνια στο παρελθόν είχα διάφορες απόπειρες αυτοκτονίας από διάφορα ψάρια (κυρίως από τα Κλόουν Λόατσ ψάρια ,πολύ όμορφα με κιτρινόμαβρες ρίγες) γι αυτό ποτέ δεν το αφήνω με ανοικτά καπάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.