Bougas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 οπως και να'χει φιλε γερουδο,δεν νομιζω να μπορει να ζησει το ψαρακι μεσα στο ενυδριο. ο παπαγαλος ειναι αλλη φαση.κανει παρεα με τον ανθρωπο,το ψαρι οχι.
Fan Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 πρέπει να είσαι πολύ ανεύθυνος άνθρωπος για να συμπεριφέρεσαι έτσι στο ζωντανό,σε παρακαλώ να χαρίσεις αυτό το χρυσόψαρο σε κάποιον που θα το ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και θα το ΑΓΑΠΑΕΙ.Ελπίζω ποτέ σου να μην πάρεις για κατοικίδιο σκύλο η γάτα διότι αυτά δεν αντέχουν την πείνα!!!!! Καλά ποιός σου είπε ότι δεν το αγαπάω; Τρια χρόνια περίπου το έχω και δεν έχει πάθει τίποτα (εν αντιθέση με φίλους μου που ότι πάρει ψοφάει σε 3-4 μήνες). Ασε που είναι και εκπαιδευμένο τώρα και δεν χρειάζετε να ανησυχώ εάν πάθει κάτι.
Bougas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Τρια χρόνια περίπου το έχω και δεν έχει πάθει τίποτα αυτο ειναι θαυμα του κυριου,και οχι φροντιδα και αγαπη
gherudos Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 οπως και να'χει φιλε γερουδο' date='δεν νομιζω να μπορει να ζησει το ψαρακι μεσα στο ενυδριο.ο παπαγαλος ειναι αλλη φαση.κανει παρεα με τον ανθρωπο,το ψαρι οχι.[/quote'] φίλε μου ίσως δεν ξέρεις πολλά για τα ψάρια,επειδή ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια με ψάρια και ενυδρεία μπορώ να σου πω ότι τα ψάρια μου με γνωρίζουν και με αγαπάνε,όταν πηγαίνω εγώ κοντά στο ενυδρείο κάνουν σαν τρελά από τη χαρά τους,όταν πάει κάποιος άλλος δεν κάνουν τίποτα.Είναι πάρα πολύ έξυπνα και τα έχω μεγαλώσει όλα από μωρά αφού γεννήθηκαν μέσα στο ενυδρείο μου...
Bougas Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 εχεις φαει κανενα? οχι δεν ειμαι γνωστης απο ψαρια(ενυδρια),ειναι η αληθεια,και πιθανος να εχω αδικο.
BadBoy Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Ναι αυτους... [ATTACH]3932[/ATTACH] Γιατί δεν προτίμησες περίστροφο ή χάπια, όπως οι περισσότεροι αυτόχειρες;:twisted:
margarita Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Ένα χρυσόψαρο δεν πεθαίνει επειδή έπεσαι από δυο μέτρα , είναι τόσο ευλύγιστο που δεν το πειράζει το ύψος!!! Το ότι το βρήκες όμως ζωντανό εκτός νερού σημαίνει ότι μόλις είχε πέσει και δεν είχαν περάσει πάνω από 5 λεπτά το πολύ!! Μετά να μείνει 27 ημέρες χωρίς φαγητό είναι βέβαια τυραννικό αλλά και πάλι μπορεί να φάει από τυχόν μυγάκια μέχρι τις ακαθαρσίες του!!!
Xvipes Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 και όπως έγραψε και ένας συμφορουμιτης αν δεν κάνω λάθος τα χρυσόψαρα έχουν μνήμη μόλις 30 δευτερολέπτων...οπότε δεν τιθετε θέμα βαρεμάρας μέσα στην γύαλα,για να το αφήσουν ελεύθερο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 και όπως έγραψε και ένας συμφορουμιτης αν δεν κάνω λάθος τα χρυσόψαρα έχουν μνήμη μόλις 30 δευτερολέπτων...οπότε δεν τιθετε θέμα βαρεμάρας μέσα στην γύαλα,για να το αφήσουν ελεύθερο... Δεν είναι 30 δευτερόλεπτα,αλλά 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ δευτερόλεπτα. Πρόσφτα διάβασα κάπου ότι επιστήμονες τους έκαναν τεστ για να δουν κατά πόσο ισχύει και έδειξαν ότι τελικά ,μάλλον διαρκεί 3 μήνες η μνήμη τους...Τι να την κάνουν άλλωστε?:razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.