Προς το περιεχόμενο

Αθάνατο χρυσόψαρο

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρίζω στο σπίτι και βρίσκω στο χρυσόψαρο μου να έχει πηδήξει από τη γυάλα από ύψος σχεδόν 2 μέτρων και να βρίσκεται στο πάτωμα σε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου από την γυάλα!

Πάω το βλέπω, δεν κουνιόταν καθόλου και μου φαίνετε πως είχε αρχίσει να αλλάζει και χρώμα. Λέω κρίμα πέθανε. Πάω το παίρνω με μια χαρτοπετσέτα και το πετάω στη γυάλα και πηγαίνω να αδειάσω το νερό. Στο δρόμο βλέπω ότι το ψάρι κουνιόταν και είχε ξαναζωντανέψει!!!!!!!!

Το ίδιο χρυσόψαρο έχει μείνει χωρίς φαγητό μέχρι και 27 μέρες (όταν είχα πάει Ελλάδα για μια βδομάδα και τελικά κάθησα 27 μέρες. Το ψάρι το είχα ήδη εκπαιδεύσει να μένει νηστικό μέχρι και 10 μέρες :D).

Του έχει τύχει κανενός τέτοιο περιστατικό;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάω το παίρνω με μια χαρτοπετσέτα και το πετάω στη γυάλα

σκατα ητανε,και το επιασες με χαρτοπετσετα?:mrgreen:

Δημοσ.

πωπώ το ψάρι σου είναι γεννημένο μαχητής. Να τον στείλουμε στον επερχόμενο πόλεμο γιατί από ότι βλέπω πολλές κότες ήδη έχουν δηλώσει λιποταξία.

Δημοσ.

Προφανώς το ψάρι επεδίωξε να γλυτώσει από την αναγκαστική νηστεία αυτοκτονώντας. 10 μέρες...27 μέρες...σε λίγο θα κάνει Σαρακοστή. :P

Αν πάντως βρε παιδιά δεν μπορείτε να τα φροντίσετε τα ψαράκια, τα σκυλάκια, τους μπαμπουΐνους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, καλύτερα να μην τα αποκτάτε ή να τα δίνετε σε κάποιον που μπορεί.

Δημοσ.
Στη γάτα του φίλου που άνοιξε ένα άλλο thread σήμερα φερειπείν....

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα πριν ξαναανοίξω το thread

Δημοσ.
Στη γάτα του φίλου που άνοιξε ένα άλλο thread σήμερα φερειπείν....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

Kandinsky τα σπας!!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Το ψαράκι απλά είναι fan του Κιάμου, "Χωρίς νερό μπορώ χωρίς εσένα όχι". Του είχες λείψει εσύ βρε και είπε να δώσει τέλος, αλλά μόλις σε είδε......... :D

Δημοσ.
Το ψαράκι απλά είναι fan του Κιάμου, "Χωρίς νερό μπορώ χωρίς εσένα όχι". Του είχες λείψει εσύ βρε και είπε να δώσει τέλος, αλλά μόλις σε είδε......... :D

τρελόλεν

:D

Δημοσ.

πρέπει να είσαι πολύ ανεύθυνος άνθρωπος για να συμπεριφέρεσαι έτσι στο ζωντανό,σε παρακαλώ να χαρίσεις αυτό το χρυσόψαρο σε κάποιον που θα το ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και θα το ΑΓΑΠΑΕΙ.Ελπίζω ποτέ σου να μην πάρεις για κατοικίδιο σκύλο η γάτα διότι αυτά δεν αντέχουν την πείνα!!!!!

Δημοσ.
σε παρακαλώ να χαρίσεις αυτό το χρυσόψαρο σε κάποιον που θα το ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και θα το ΑΓΑΠΑΕΙ

να το αφησει ελευθερο.δεν μπορει να ζησει ενα ψαρακι σε μια μικρη γυαλα.το ψαρι δεν ειναι ουτε σκυλος,ουτε γατα,γιατι δεν κανει παρεα με τον ανθρωπο.καλυτερα να του χαρησει την ελευθερια του.ετσι θα εκανα εγω.

Δημοσ.

δυστυχώς δεν μπορεί να το αφήσει ελεύθερο διότι θα καταστρέψει το οικοσύστημα μιας περιοχής.Γνωρίζετε το περιστατικό της Λίμνης Κουρνά;Ένα ζευγάρι είχε ένα μεγάλο καυγά,η γυναίκα για να εκδικηθεί τον άντρα της πέταξε όλα τα ψάρια του ενυδρείου του(χρυσόψαρα και guppies) μέσα στη λίμνη.Ξέρετε τι έγινε μετά;τα χρυσόψαρα έγιναν τεραστίων διαστάσεων και πολλαπλασιάστηκαν,ακόμα τα guppies πολλαπλασιάστηκαν τόσο γρήγορα που η λίμνη έχει γεμίσει από δαύτα.Προχωράς στο νερό και τα πατάς!!!Τέτοιο χάλι.Και οι οικολόγοι είπαν ότι αυτό ήταν πολύ κακό για την λίμνη.Δεν ξέρω γιατί πάντως είχαν εξηγήσει.Τα ψάρια τη σημερινή εποχή γεννιούνται μέσα σε ενυδρεία,δεν ξέρουν τι θα πεί ελευθερία ούτε ξέρουν πως να βρούν τροφή.Αφήνοντας τα ψάρια που αγοράζουμε από μαγαζί με τροπικά ψάρια ελέυθερα είναι ότι χειρότερο....Σαν να αφήνεις παπαγάλο ελεύθερο στην Ελλάδα,μπορεί να ζήσει;όχι γιατί έχει γεννηθεί μέσα σε κλουβί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...