fcmykonos Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Καλησπερα, εδω και 2 μερες περιπου το pc κανει ενα θορυβο σαν να τα δινει ολα το ανεμιστηρακι. Το ανοιξα και απο σκονη δεν εχει τιποτα. Τι μπορει να φταιει ?
geokl Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 το ιδιο προβλημα που εχω και εγω καθε φορα που κανει ζεστη. .υπερθερμανση.
gherudos Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 ποιό ανεμιστηράκι κάνει θόρυβο;του επεξεργαστή;του τροφοδοτικού;της κάρτας γραφικών;
fcmykonos Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 του επεξεργαστη νομιζω.εβαλα πανω στην ψυκτρα της καρτας γραφικων ενα παλιο ανεμηστηρακι που ειχα και εχει ηρεμησει καπως. τωρα που γραφω εχει ηρεμησει τελειως. λετε να ηταν αυτο το προβλημα?
geo99rge Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 οποιο και να ειναι το ανεμηστηρακι μπορει να φταιει οτι ο αερας γυρο απο εκεινο το σημειο δεν ανανεωνεται αρκετα ωστε να φευγει η ζεστη και να δουλευει το ανεμηστηρι αρκετα, ειναι και το οτι (εχει ζεστη) η εξωτερικη θερμοκρασια που τραβαει το πισι σου ειναι στους 30 βαθμους οποτε δε ψυχεται σωστα εξ αρχης. απλα η ανανεωση μπορει να βοηθαει περισσοτερο και να μη μενει μεσα στο κουτι ή στο σημειο, με ενα βιντεο ρεντερινγκ που εκανα σημερα το ανεμιστηρακι δουλευε στο φουλ, αυτο γινεται γιατι μερικες μητρικες εχουν αισθητηρες για να αυξανουν τις στροφες του ανεμ. στον επεξεργαστη βεβαια εξαρταται τι περιεχει το συστημα σου αυτη ειναι η γνωμη μου...
fcmykonos Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 η αληθεια ειναι οτι αρχισε να γινεται αυτο οταν αρχισαν και οι ζεστες!αυριο λεω να φωναξω ενα φιλο τεχνικο να το δει. anyway σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια
S2Katana Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Καλυτερα να το κοιταξεις γιατι οι θερμοκρασιες θα ανεβουν και αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.