Προς το περιεχόμενο

HELP! 9800 pro-βλημα

kraft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες αγορασα απο το ebay μια ΟΕΜ 9800 pro(ο χρηστης-καταστημα ελεγε οτι ειναι καινουρια).Στην αρχη ολα καλα(επαιζα για ωρες το fear).Ωσπου δοκιμασα το 3dmark 06(αυτο επεσε στα χερια μου).Κι ενω εκανα τα τεστ,στο τελευταιο η εικονα εγινε corrupt.Το σταματησα και προσπαθησα να ξανατρεξω το πρωτο τεστ που το ειχε τρεξει κανονικα πριν.Παλι ολα corrupt(γραμμες παντου).Δοκιμαζω και το fear και αυτο τα ιδια.Η εικονα στο desktop,οπως και οτι αλλο κανω(πχ βιντεο) ειναι κανονικα.το προβλημα εντοπιζεται μονο στα 3d.Το αφησα να κρυωσει,και οταν το ξαναετρεξα το παιχνιδι,ενω αρχικα για μερικα δευτερολεπτα επαιξε κανονικα,μετα παλι εβγαλε τις γραμμες.Αλλαξα απο τοτε drivers,τα ιδια.

Οταν κοιταξα απο πισω την καρτα μου φανηκαν 2 κιτρινα πικνοτακια καμμενα(μαυρισμενα).Εδω μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Υπαρχει περιπτωση να καηκαν και να δημιουργειται προβλημα μονο στα 3d?Η καρτα μου δηλαδη φαινεται οτι θερμαινεται υπερβολικα με το που ζοριζεται.Στην αρχη παντως δεν ειχα τετοιο προβλημα και μαλιστα με το ati tool ανεβηκα σε χρονους 400/365 χωρις να μου εμφανισει artifacts(μετα ξαναγυρισα στις κανονικες τιμες)

Το τροφοδοτικο μου που ειναι υποπτο ειναι 300αρι αλλα ειχα διαβασει οτι η συγκεκριμενη καρτα δεν εχει προβλημα με τα 300αρια.Μπορει καποιος να με βοηθησει να καταλαβω τι φταιει?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...