DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Η μοναδική αρχική μου παρατήρηση φίλε DrLo ήταν το εξής: "Αλλά ρε c Mazda...12 thread για τη Eurovision έχουν ανοίξει...νισάφι!". Δε βρίσκω κάτι προσβλητικό... Ok, πάω πάσο. Ίσως να υπερέβαλα ως "αυτόκλητος δικηγόρος" του mazda. Πάντως το πρώτο σχόλιο αν γινόταν σε δικό μου thread που είχα ξεκινήσει εγώ θα το θεωρούσα προσβλητικό. Και εγώ έγω κρατήθεί άπειρες φορές να γράψω "όχι άλλα post ... Πως συνδέω δύο Η/Υ" (πρέπει να υπάρχουν περίπου 456 τέτοια thread), δεν έχω γράψει καν το εύκολο για μερικούς "just fucking google it" απλά συνήθως τα αγνοώ. Δε ζήτησα από κανένα κάτι παραπάνω.
marios1957 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Καμια φορά,"το πολύ το κυρ-ελέησον το βαριέται κι ο παππάς".
blueviper Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μη στενοχωριέσαι...θα στο αναστήσω... Προσθέτω και τη φωτογραφία άλλου μέλους (μάλλον ο drummer): Edit: Καμια φορά,"το πολύ το κυρ-ελέησον το βαριέται κι ο παππάς". Α! να γεια σου! Αυτό λέω κι εγώ...το πολύ το threading το βαριέται κι ο αναγνώστης! Να που συμφωνούμε...ασύνηθες, αλλά συμβαίνει κι αυτό. @DrLo Δεκτό...πάμε παρακάτω λοιπόν.
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 άλλο ένα thread που σκοτώθηκε... Μιας και το ψιλοσκότωσα να του δώσω το φιλί της ζωής Μια άλλη εκδοχή του lordi http://hanhensulka.blogspot.com/ και λοιποί
Xvipes Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 @mazda Δεν αξίωσα ποτέ να συμφωνήσεις μαζί μου. Ποτέ άλλωστε δε γνωμοδοτώ' date=' είτε συμμετέχω σε μια συζήτηση, απαιτώντας την ταύτιση των υπολοίπων. Το αν καλώς ή κακώς ακολουθήθηκε η εν λόγω τακτική, σε επίπεδο μη λεκτικής αντίδρασης θα κριθεί από άλλους κι όχι από μένα, αυτό είναι βέβαιο.[/quote'] blueviper thnx μέσα απο το ινσομνια θα μάθω να μιλάω σαν τον ζουράρη...σε παρακαλώ μην το θεωρήσεις προσωπική "επίθεση",αλλά ρε παιδία είπαμε να ξέρουμε να μιλάμε αλλά,όχι να κοιτάμε το λεξίκο σε κάθε γραμμή που διαβάζουμε...(όλα αυτά είναι προσωπικά και δεν εκφράζω άποψη τρίτου...και ίσως είναι μια ευκαιρία να βελτιώσω τα μέχρι τώρα "μέτρια" ελληνικά μου...απλά δεν άντεξα) anyway το thread μια χάρα ήταν imho αλλά μετά απο τόσο σαματά χάθηκε... ο κλειδαράααααααααας..........2107777777
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.