Προς το περιεχόμενο

Τα πραγματικα προσωπα δυο...τερατων (πολυ γλυκα παιδια θα ελεγα)

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου φαίνεται λίγο δύσκολο να είναι αυτή η κοπελιά. Με τη μάσκα (or make-up or whatever) έχουμε κάποια με ωοειδές πρόσωπο. Το μανούλι είναι στρογγυλοπρόσωπο...

Άδικο έχω;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως επίσης και είναι περίεργο να πρωταγωνιστεί σε videoclip ενός συγκροτήματος (μη όντας μέλος του) (μιλάω για το Devil is a Loser) και μετά από χρόνια να μπαίνει στο γκρουπ, να στήνεται ένα ολόκληρο σύστημα για να μη φανούν τα πρόσωπά τους κα να προταγωνιστεί στο video clip που πιθανόν να πεχτεί σε όλη την Ευρώπη.

Προσωπικά όταν την είδα και στο παλιό video clip υπέθεσα ότι μπορεί να είναι και γκομενα κάποιου μέλους (εκτός αν στην φιλανδία χρησιμοποιούν όλο τους ίδιους στα video clip)

@blueviper : Εξήγησέ μου πως ο mazda, εφόσον ήθελε να ποστάρει αυτές τις δύο φωτογραφίες χωρίς να θέλει να ανακατευτεί στον αν πέρνει κοκα η Βίσση, ή με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, θα το έκανε αυτό στα προηγούμενα post. Επίσης δε νομίζω να είναι δουλειά των μελών να κάνουν παρατηρήσεις σς άλλους "ότι κουράζουν τους" admin. Ok και εμένα δε μου άρεσε να διαβάζω post "Λευκαντικά Δοντιών", "Φακοί επαφής" αλλά κρατάω τη γνώμη μου για μένα (αν και τα όσα είπα για το πόσο σπαστικά είναι post του τύπου "Να αγοράσω τον παρακάτω ΗΥ ?" δεν κρατήθηκα και την είπα στο παρελθόν)

Δημοσ.
Επίσης δε νομίζω να είναι δουλειά των μελών να κάνουν παρατηρήσεις σς άλλους "ότι κουράζουν τους" admin. Ok και εμένα δε μου άρεσε να διαβάζω post "Λευκαντικά Δοντιών", "Φακοί επαφής" αλλά κρατάω τη γνώμη μου για μένα (αν και τα όσα είπα για το πόσο σπαστικά είναι post του τύπου "Να αγοράσω τον παρακάτω ΗΥ ?" δεν κρατήθηκα και την είπα στο παρελθόν)

Αυτό σε ενόχλησε? Μέσα στο γενικό μπουρδέλο που υπάρχει, που σε λίγο θα βγει κάποιος και θα ποστάρει "τράκαρα με το αμάξι χθες και έτρεχε το κεφάλι μου αίμα. Σήμερα που σηκώθηκα το πρωί ακόμα τρέχει ενώ κοιτώντας στον καθρέφτη είδα ένα κομμάτι απ' το τιμόνι καρφωμένο. Τί να κάνω?", αυτό είναι το ζητούμενο? Αν είναι fair η διαμαρτυρία? Κοιτάμε δλδ το δέντρο και χάνουμε το δάσος?

Όσο για την ερώτηση σου παραπάνω, είναι τόσο μεγάλη επιστήμη να βάλεις 2 φωτό στο σχετικό θέμα?

Δημοσ.
@blueviper : Εξήγησέ μου πως ο mazda, εφόσον ήθελε να ποστάρει αυτές τις δύο φωτογραφίες χωρίς να θέλει να ανακατευτεί στον αν πέρνει κοκα η Βίσση, ή με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, θα το έκανε αυτό στα προηγούμενα post.

Δηλαδή πως ακριβώς θα ανακατευόταν στα παραπάνω, αν απλώς πρόσθετε ένα post λέγοντας όσα ήδη λέει;! Δε νομίζω πως η σημασία του παρόντος thread είναι τόσο μεγάλη, για να ανησυχεί κανείς πως θα χαθεί μέσα στο συρφετό των σχετικών κι άσχετων και θα μείνουμε με την απορία για το πως είναι οι φάτσες των Lordi. Αν μιλούσαμε για το φάρμακο του HIV να την καταλάβω αυτήν την αγωνία, αλλά για το Θεό...για 2 φωτογραφίες μιλάμε, που όπου και αν έμπαιναν στα υπάρχοντα thread, κανείς δε θα ασχολιόταν περισσότερο από μερικά post. Κανένα λοιπόν ανακάτεμα...

Επίσης δε νομίζω να είναι δουλειά των μελών να κάνουν παρατηρήσεις σς άλλους "ότι κουράζουν τους" admin. Ok και εμένα δε μου άρεσε να διαβάζω post "Λευκαντικά Δοντιών", "Φακοί επαφής" αλλά κρατάω τη γνώμη μου για μένα (αν και τα όσα είπα για το πόσο σπαστικά είναι post του τύπου "Να αγοράσω τον παρακάτω ΗΥ ?" δεν κρατήθηκα και την είπα στο παρελθόν)

Δεν είδα να εμπλέκω κανέναν admin (άλλωστε μόνο ένας είναι). Επίσης ουδείς καθορίζει ποια είναι η "δουλειά των μελών". Τόσο το παρόν thread, όσο κι η δική μου "αντίδραση" στο λόγω ύπαρξής του, κρίνονται τόσο από τους λοιπούς συμμετέχοντες, όσο κι από τους αρμόδιους moderators. Προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου αυτό.

Τη γνώμη μου λοιπόν, αν κι εφόσον κρίνω, θα την κοινοποιήσω, αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες των λεγομένων μου. Αν υπερβώ τα επιτρεπτά όρια, να δεχτώ και τις συνέπειες, αν και δε βλέπω κάτι τέτοιο να ισχύει στην παρούσα περίπτωση.

Από εκεί κι έπειτα, από τη στιγμή που κι ο ίδιος (και είναι προς τιμήν σου) ομολογείς πως στο παρελθόν έχεις εκφράσει τις διαμαρτυρίες σου για τα ανούσια thread που ανοίγονται κατά κόρον, για ποιο λόγο εγκαλούμαι; Αναλογίσου μάλιστα πως η δική μου ένσταση δεν είχε να κάνει καν με το αν θεωρώ γελοίο το θέμα του thread, αλλά για το γεγονός πως κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί μέρος του κυρίως thread περί Eurovision, όπως και το άλλο με το αστείο βιντεάκι, για να έχουμε σούμα και να μην ψαχνόμαστε σε 10 διαφορετικά thread.

Όσο πάντως κι αν προσπαθώ να εξετάσω a posteriori τη στάση μου, δεν αισθάνομαι πως υπήρξα υπερβολικός...

Δημοσ.

Βρε παιδια..Kandinsky και blueviper για ονομα του θεου ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ με αυτο το ρημαδι το ποστ ?

Ξεκοληστε λιγακι,ασχοληθειται με κατι αλλο για ονομα του θεου πια δεν εγινε και κανενα τοσο μεγαλο λαθος..

Ενταξει την γνωμη σας την ειπατε την ακουσαμε με καθε σεβασμο....

ΤΕΛΟΣ !!!!

Δημοσ.

@mazda

Να με συμπαθάς, αλλά είδα το "Εξήγησέ μου πως..." του DrLo και σκέφτηκα πως μάλλον μου ζητούσε να εξηγήσω περαιτέρω το σκεπτικό μου. Αν είχε άλλο νόημα η παρέμβασή του, τότε κακώς συνέχισα μια συζήτηση που χρειάζεται 2 για να γίνει. Δε νομίζω όμως πως παρεξήγησα κάτι τόσο προφανές...

Δημοσ.
@mazda

Να με συμπαθάς' date=' αλλά είδα το "Εξήγησέ μου πως..." του DrLo και σκέφτηκα πως μάλλον μου ζητούσε να εξηγήσω περαιτέρω το σκεπτικό μου. Αν είχε άλλο νόημα η παρέμβασή του, τότε κακώς συνέχισα μια συζήτηση που χρειάζεται 2 για να γίνει. Δε νομίζω όμως πως παρεξήγησα κάτι τόσο προφανές...[/quote']

Εδώ είμαι.

Δεν είχε άλλο νόημα, ακριβώς αυτό είχε. Και απάντηση δεν πήρα.

Νομίζω ότι το θέμα του mazda είναι οι lordi αυτοί καθε αυτοί και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την Βίσση ή την βραδιά Eurovision. Τώρα αν όλα αυτά συνδέονται με έναν τρόπο ΟΚ, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν 68 διαφορετικά Post για ΑΤΙ drivers ... όλοι ATI drivers είναι στο κάτω κάτω

Τώρα αν περιμένεις να postάρουμε μόνο όταν ανακλυφθεί το φμαρμακο για το AIDS ..... μάλλον πολύ σοβαρά έχεις πάρει το Insomnia

Δημοσ.
Εδώ είμαι.

Το ξέρω...το "2 για να γίνει" αφορούσε τις ευθύνες που μου αποδίδει ο mazda για μια συζήτηση που δε συνεχίζω μόνος μου, κι όχι πως την "έκανες".

Και απάντηση δεν πήρα.

Απάντηση υπάρχει...μάλλον κάνεις πως δεν τη βλέπεις. Θα παραφράσω λοιπόν τα λόγια μου, για να διευκολύνω την κατανόηση.

Σε ένα thread περί Eurovision που σχεδόν έχει μονοπωληθεί από τους Lordi και την επιτυχία αυτών, μονάχα άσχετη δε θα ήταν μια απλή παράθεση φωτογραφιών. Δε θα έσταζε κι η ουρά του γαϊδάρου αν δεν άνοιγαν 2 νέα thread για ψύλλου πήδημα που αφορούν τους Lordi δα. Εκτός αν θες να με πείσεις πως έπρεπε να διατηρηθεί η ακεραιότητα της θεματικής ενότητας, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε όλα τα υπόλοιπα thread που ξεχειλώνουν όσο δεν παίρνει από άσχετες επισημάνσεις. Φαίνεται πως 2 thread κι ένα video, είτε θα χάνονταν στον ορυμαγδό της Eurovision, είτε δεν ταίριαζαν...περίεργο μου ακούγεται.

Τώρα αν όλα αυτά συνδέονται με έναν τρόπο ΟΚ, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν 68 διαφορετικά Post για ΑΤΙ drivers ... όλοι ATI drivers είναι στο κάτω κάτω

Ανέφερα κάπου ο ίδιος πως υπάρχει λόγος; Το δέον θα ήταν να μιλάμε για ένα thread σε κοινούς θεματικούς άξονες...γι' αυτό ακριβώς κι εναντιώθηκα στο παρόν ευθύς εξαρχής. Να ξέρεις πάντως πως θεωρώ τους ati drivers εν δυνάμει πιο σοβαρό θέμα για να ανοίξει κάποιος thread, προκειμένου να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών αμεσότερα στο πρόβλημα που τον απασχολεί, οπότε και θα ήμουν πιο ελαστικός.

Τώρα αν περιμένεις να postάρουμε μόνο όταν ανακλυφθεί το φμαρμακο για το AIDS ..... μάλλον πολύ σοβαρά έχεις πάρει το Insomnia

Μάλλον δεν κατάλαβες πως η αναγωγή στο φάρμακο του HIV χρησιμοποιήθηκε σκοπίμως για να γίνει αντιληπτό πως μια τόσο αστεία πληροφορία, δε χρειαζόταν δικό της thread για να αναδειχθεί. Δικό της post πιθανότατα...αλλά ολόκληρο thread, όταν υπερκαλύπτεται από τα υπάρχοντα, αμφιβάλλω.

Ελπίζω να μη μου γίνει η γνωστή παραίνεση "ξεκόλλα" ή "χαλάρωσε"...πέραν του ό,τι είναι αντιαισθητική, ως ενοχλητική, προκαταλαμβάνει πως ο άλλος έχει κάποιο σοβαρότατο πρόβλημα. Μπα...συζήτηση κάνουμε και δει σε mode Μεξικανού σε σιέστα.

Πάντως δε σου κρύβω πως ανέμενα μεγαλύτερη κατανόηση από κάποιον που έχει εκφραστεί με δυσαρέσκεια στο παρελθόν για τα φαινόμενα του εύκολου threading. Ελπίζω η αλλαγή στάσης να μην είναι ζήτημα συμπαθειών.

Δημοσ.

Ok, νομίζεις αυτό που νομίζεις, νομίζω αυτό που νομίζω.

Πάντως αν θεωρείς αντιαισθητική ή ενοχλητική την έκφραση "χαλάρωσε" νομίζω εξίσου προσβλητική είναι η παρατήρησή σου προς τον mazda για το ότι άνοιξε νέο thread (όταν μάλιστα έχει προηγουμένος ποστάρει moderator - πράγμα που σημαίνει ότι δεν έκρινε περιττή την ύπαρξη του), κάτι για το οποίο δε σου πεύτει στη τελική λόγος.

Φιλικά, Γιώργος

ΥΓ : Θα πρότεινα στον paredwse να ανοιχθεί poll "Τι ψηφίσατε στην Εurovision" με επιλογές τις πρώτες πχ 9 χώρες (για να βάλουμε και την Ελλάδα μεσα) και 10η άλλη.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

ΥΓ : Θα πρότεινα στον paredwse να ανοιχθεί poll "Τι ψηφίσατε στην Εurovision" με επιλογές τις πρώτες πχ 9 χώρες (για να βάλουμε και την Ελλάδα μεσα) και 10η άλλη.

Ωχ' date=' πάλι αυτός ο ενοχλητικός...[/size'] :-P

Αρκετά δεν είναι τα threads για τη Eurovision; Και εδώ και στην ενότητα της Μουσικής; :-?

Πολύ αξία δεν δίνουμε στο "θεσμό";

Δημοσ.

Ωχ' date=' πάλι αυτός ο ενοχλητικός...[/size'] :-P

Δε μπορεις να φανταστείς πόσο το γουστάρω αυτό

Αρκετά δεν είναι τα threads για τη Eurovision; Και εδώ και στην ενότητα της Μουσικής; :-?

Πολύ αξία δεν δίνουμε στο "θεσμό";

Να σου πω την αλήθεια ούτε και εγώ ενδιαφέρομαι τόσο για το παραπάνω topic. Ούτως ή άλλως δεν ψήφισα και το βράδυ της Eurovision την περισσότερη ώρα έβλεπα το "Είμασταν κάποτε Στρατιώτες" που είχε το Mega.

Όπως έχω ξαναπει όμως μ' αρέσει να γίνομαι σπαστικός και ήθελα να δείξω ότι πάντα μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο topic λίγο διαφορετικό από κάποιο άλλο.

ΥΓ :

Όσον αφορά την πιθανή αξία ενός τέτοιου poll θα έλεγα ότι δε θα ηταν μικρότερη από των

• Πού και πώς θα θέλατε να είναι το σπίτι σας Γιατί όχι και ... Πως θα θέλατε να είναι η γκόμενά σας
  • Ποιό μεταφορικό μέσο προτιμάτε να χρησιμοποιείτε;
  • Πείτε την ηλικία σας' date=' μην ντέπεστε... το αντίστοιχο πεδίο στο profile γιατί υπάρχει?
  • Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;
  • Τηλεόραση βλέπετε;
  • Αθλητικές εφημερίδες διαβάζουμε;
  • Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;
  • Εντάξει, φάγαμε. Κανά γλυκάκι ίσως; Επόμενο είναι το ... Εντάξει, φάγαμε, ήπιαμε, φάγαμε γλυκό ... που θα χέσουμε

χμ, τώρα που το σκέφτομαι τα περισσότερα polls ψιλοαπαράδεκτα είναι

Δημοσ.
Πάντως αν θεωρείς αντιαισθητική ή ενοχλητική την έκφραση "χαλάρωσε" νομίζω εξίσου προσβλητική είναι η παρατήρησή σου προς τον mazda για το ότι άνοιξε νέο thread (όταν μάλιστα έχει προηγουμένος ποστάρει moderator - πράγμα που σημαίνει ότι δεν έκρινε περιττή την ύπαρξη του), κάτι για το οποίο δε σου πεύτει στη τελική λόγος.

Η μοναδική αρχική μου παρατήρηση φίλε DrLo ήταν το εξής: "Αλλά ρε c Mazda...12 thread για τη Eurovision έχουν ανοίξει...νισάφι!".

Δε βρίσκω κάτι προσβλητικό...και μάλιστα συνειδητά επέλεξα να συμμετάσχω χωρίς ύβρεις, χωρίς προβοκατόρικο ύφος, χωρίς διάθεση για flame, αλλά για γόνιμη αντιπαράθεση σε ένα ζήτημα μάλιστα, αυτό του εύκολου ανοίγματος thread για κοινούς θεματικούς άξονες, το οποίο ενδιαφέρει κι αφορά τον κάθε ένα που λαμβάνει μέρος κι αξίζει να συζητηθεί.

Όσο για το ζήτημα της "απενοχοποίησης" του thread λόγω της παρουσίας ενός moderator (και μάλιστα super), νομίζω πως δεν ακυρώνει το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς του και να κριθεί κι ο ίδιος για αυτούς. Θα μπορούσα με την ίδια ευκολία που επικαλέστηκες το μήνυμα του Paredwse, να χρησιμοποιήσω κι ο ίδιος την έσχατη παρέμβασή του, αλλά δεν το θεωρώ ισχυρό επιχείρημα υποστήριξης της θέσης μου. Βεβαίως και είναι πιο αρμόδιοι να κατευθύνουν την αισθητική και τη μορφή του forum εκεί που επιθυμούν όσοι το διαχειρίζονται, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως όλοι έχουμε και πρέπει να έχουμε άποψη.

Το παρόν thread μάλλον αφορμή ήταν για να ξεκινήσει πάλι μια ανάλογη συζήτηση, στην οποία όπως είπες είχες λάβει κι ο ίδιος μέρος στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι μεμπτό, από τη στιγμή που γίνεται σε κόσμιο ύφος και χωρίς ανταλλαγή ύβρεων...το να διαφωνείς είναι απόλυτα θεμιτό, το να ακυρώνεις την ελευθερία κάποιου να εκφράζει την εναντίωσή του είναι το πρόβλημα και χαίρομαι που αυτό δεν είναι το σύνηθες.

Επίσης φιλικά...

Edit:

Κάτι έσχατο...

Όπως έχω ξαναπει όμως μ' αρέσει να γίνομαι σπαστικός και ήθελα να δείξω ότι πάντα μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο topic λίγο διαφορετικό από κάποιο άλλο.

Φαντασία να έχεις και μπορείς να φτιάξεις μυριάδες παραπλήσια thread. Δεν υπήρξε ποτέ σχετική αμφιβολία. Αν όμως αναγνωρίζουμε στον έναν, για διάφορους λόγους, το δικαίωμα να το κάνει τότε οφείλουμε να το κάνουμε απέναντι στους πάντες. Κι εδώ δε χρειάζεται πολύ φαντασία για να αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς θα γίνει αν όχι εκατό, αλλά 5-6 όλοι κι όλοι άνοιγαν έτσι τα thread, για το χαβαλέ τους ή για να αποδείξουν πως απλώς μπορούν.

Αναφορικά με το ΥΓ σου, θα συμφωνήσω. Προσωπικά ελάχιστο λόγω ύπαρξης βλέπω στα περισσότερα εξ αυτών, αλλά κατανοώ πως είναι απόρροια της πολυσυλλεκτικότητας ενός forum. Αν όμως αποδέχεσαι πως αυτά είναι "απαράδεκτα" (in your book έστω), δε βλέπω πόσο πιο "παραδεκτό" μπορεί να είναι ένα thread με 2 φωτό.

Αυτή μάλιστα την αστεία θεματική καυτηρίασε κι ο Kandinsky στο πρώτο του νομίζω post...

Δημοσ.

Τελικά τα fora πρέπει να υπάρχουν μονάχα για να γαβγίζουμε ή να συνθηματολογούμε...η ανάλυση είναι καταραμένη! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...