KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Πλακα πλακα ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΦΙΛΑΝΔΕΖΑ Ε??? Φτου σου κοπελα μου,καλα με τετοιο προσωπο τι φοραει τις βλακειες?
hugelacky Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Πλακα πλακα ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΦΙΛΑΝΔΕΖΑ Ε??? Φτου σου κοπελα μου' date='καλα με τετοιο προσωπο τι φοραει τις βλακειες?[/quote']Ελα ντέ!!!
Akujin Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Πλακα πλακα ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΦΙΛΑΝΔΕΖΑ Ε??? Φτου σου κοπελα μου' date='καλα με τετοιο προσωπο τι φοραει τις βλακειες?[/quote'] +1 το that! λογικά ο μάνατζερ είναι τυφλός
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Πλακα πλακα ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΦΙΛΑΝΔΕΖΑ Ε??? Φτου σου κοπελα μου' date='καλα με τετοιο προσωπο τι φοραει τις βλακειες?[/quote'] Κι άλλο +1. Κουκλάκι είναι το άτιμο!
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια στο videoclip του "Hard Rock Hallelujah" (φοράει μάλιστα το ίδιο κολλάρο/walkman/τζινς) και εμφανίζεται για λίγο και στο videoclip του "Devil is a loser". Σίγουρα πρόκειται για την AWA ? γιατί στο videoclip του "Devil is a loser" νομίζω πλήτρα έπεζε άλλος (αν υποθέσω ότι οι στολές παραμένουν σταθερές ανα μέλλος) Former members * "Magnum" - bass guitar (1996–2002) * "Kalma" - bass guitar (2002–2005) * "Enary" - keyboards (1997–2005)
ntountou Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 πραγματικά πολύ μωρό το "τερατάκι"... εδώ αναφέρει ότι η AWA έχει αντικαταστήσει την ENARY.. δε γνωρίζω τπτ περισσότερο αλλά κι ούτε θέλω να μάθω για δαύτους.. αν αποφασίσει η μικρή φινλανδέζα να πετάξει από πάνω της τις αηδίες τότε θα χαρώ να ασχοληθώ μαζί της
blueviper Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Την είχα πετύχει και στην τηλεόραση τη συγκεκριμένη και πράγματι είναι αξιολογότατη περίπτωση! Αλλά ρε c Mazda...12 thread για τη Eurovision έχουν ανοίξει...νισάφι!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Eίστε σίγουροι ότι κρύβεται αυτή πίσω από την μάσκα? Γιατί στην τηλεόραση δείξανε μια ξανθιά.
mazda Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Την είχα πετύχει και στην τηλεόραση τη συγκεκριμένη και πράγματι είναι αξιολογότατη περίπτωση! Αλλά ρε c Mazda...12 thread για τη Eurovision έχουν ανοίξει...νισάφι! Λες να γεμισει ο ....server ? Παει περσε κι αυτο !!
blueviper Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δεν έχω διάθεση να το κάνω θέμα...δεν αξίζει δα και τον κόπο. Εντός 1 ώρας όμως άνοιξαν 2 thread περί Eurovision (1 το παρόν και 2 το σχετικό που άνοιξες για το ποιος τους ψήφισε), όταν ήδη υπάρχουν τόσα άλλα. Έχει να κάνει με την ανάγκη συγκεντρωτισμού της πληροφορίας, καθώς και με το γεγονός πως αν λειτουργούσε ο κάθε ένας κατά αυτόν τον τρόπο θα χάναμε τη μπάλα. Δε νομίζω πως υπερβάλλω...τα ίδια θα έλεγα σε κάθε περίπτωση που θα είχαμε πολλαπλά thread για παρεμφερή θέματα. Φιλικά...
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Λοιπόν ... ούτε εγώ είμαι ο πιο μεγάλος fan της Eurovision αλλά δε με χαλάνε ουτε 2, ουτε 20 ούτε 200 posts για αυτήν. Επειδή είμαι εκ φύσεως αντιδραστικός τύπος και μέγας "σπασ!#@!δης" μπορώ να καταλάβω το ότι δε γουστάρετε να μιλάτε/διαβάζετε για αυτά που μιλάνε/διαβάζουν οι περισσότεροι σε μια χρονική στιγμή. Αλλά δηλαδή σας χάλασε ότι κάποιος άνοιξε ένα παραπάνω post για να δείξει κατά τη γνώμη μου πολύ έξυπνο videaki αλλά μπορείτε να έχετε 1024 διαφορετικά posts "Να πάρω Intel ή AMD" , "Nvidia ή ATI", "έχω oc το PC στα 3196 MHz, αντέχει να τον πάω στα 3198 ?" Για χαλαρώστε. Προσωπικά μπορώ να φανταστώ 16777216 διαφορετικούς λόγους για να ανοίξω νέο thread για την Eurovision.
mazda Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δεν έχω διάθεση να το κάνω θέμα...δεν αξίζει δα και τον κόπο. Εντός 1 ώρας όμως άνοιξαν 2 thread περί Eurovision (1 το παρόν και 2 το σχετικό που άνοιξες για το ποιος τους ψήφισε)' date=' όταν ήδη υπάρχουν τόσα άλλα. Έχει να κάνει με την ανάγκη συγκεντρωτισμού της πληροφορίας, καθώς και με το γεγονός πως αν λειτουργούσε ο κάθε ένας κατά αυτόν τον τρόπο θα χάναμε τη μπάλα. Δε νομίζω πως υπερβάλλω...τα ίδια θα έλεγα σε κάθε περίπτωση που θα είχαμε πολλαπλά thread για παρεμφερή θέματα. Φιλικά...[/quote'] Φιλε μου σεβομαι το σχολιο σου αλλα δεν εχω την υποχρεωση να συμφωνησω με αυτο !! Νασαι καλα.
blueviper Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 DrLo...κατέθεσα τη γνώμη μου, για ένα ζήτημα που άπτεται κοινής συμπεριφοράς σε ένα οποιοδήποτε forum που σέβεται τον εαυτό του και τις αρχές της λειτουργικότητας. Θα μπορούσε να μείνει εκεί το θέμα ως μια νύξη και να μη συζητηθεί και περαιτέρω, αλλά μια και το συνεχίζεις... Με τη λογική του ανοίγω όσα thread επιθυμώ, θα μπορεί ο καθένας να το ρίξει στο flooding. Δεν είναι θέμα όμως ούτε επαναστατικότητας, ούτε αντίδρασης, αλλά διευκόλυνσης του οποιουδήποτε να βρει ευκολότερα μια πληροφορία (ακόμα κι αν αυτή αφορά τη Eurovision) και τάξης, για να μην εξακοντίζονται άλλα ενδιαφέροντα ή αδιάφορα thread στη δεύτερη σελίδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Eurovision ως θεματική...άλλωστε έχω γράψει ουκ ολίγα post στο κεντρικό thread, οπότε γουστάρω να μιλάω/διαβάζω και γι' αυτήν, όπως ο καθένας μπορεί να κρίνει από την προηγούμενη συμπεριφορά μου. Πληροφοριακά πάντως, χαλαρός ήμουν κι όταν έγραφα όσα έγραφα, χαλαρός παραμένω...αν δίνεται άλλη εντύπωση, μάλλον είναι λανθασμένη. Edit: @mazda Δεν αξίωσα ποτέ να συμφωνήσεις μαζί μου. Ποτέ άλλωστε δε γνωμοδοτώ, είτε συμμετέχω σε μια συζήτηση, απαιτώντας την ταύτιση των υπολοίπων. Το αν καλώς ή κακώς ακολουθήθηκε η εν λόγω τακτική, σε επίπεδο μη λεκτικής αντίδρασης θα κριθεί από άλλους κι όχι από μένα, αυτό είναι βέβαιο.
Kandinsky Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Ήθελα να το αναφέρω κι εγώ για τη Εurovision αλλά και γενικά. Πόσα threads με ίδιο θέμα χρειάζεται να υπάρχουν? Υπάρχει κάποιο σχετικό πριμ? Είπαμε, ελευθερία αλλά κάπου καταντά γελοίο με τα αστεία θέματα που ανοίγουν για ψύλλου πήδημα. Σκεφτόμουν λοιπόν να ανοίξω τα εξής : "Αλλαξοκωλιάζετε πριν το φαί ή μετά?", "Όταν πέρδεστε φωνάζετε κιόλας?", "Με τί κοιμάστε? Πιτζάμα? Σώβρακο? Τίποτα?", "Ο στρατός και η γυναίκα όντως θέλουνε κάκαλα 10?". Κάπου καταντά αστείο και το αναφέρω διότι εκτός του ότι επιβαρύνονται τριπλάσια οι mods και το φόρουμ, δίνεται η εικόνα χαμηλού επιπέδου για το φόρουμ κάτι που είναι κρίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.