VasilakisAL Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Γεια σας.Εδω και 3 μερες ο υπολογιστης μου κανει αυτα που εκανε πριν ενα χρονο!Δηλαδη εκει που παιζω καποιο παιχνιδι Η κανω copy paste :? η scan για ιους Freezarei(παγωνει) η οθονη του υπολογιστη μου και μονο με restart ξεκολαει.Δεν ξερω τι να κανω!Παλια μου ειχαν πει ειναι απο την καρτα γραφικων(οντως υπηρχε προβλημα)τοτε ειχα κανει format και λυθικε το προβλημα.Ελα που ομως εγω δεν θελω να κανω φορματ!Το εχω κανει 3 φορες και δεν θελω παλι να περναω τα ιδια και τα ιδια.Εγω εβαλα ενα προγραμμα για τον σκληρο δισκο μπας και ειναι απο εκει το προβλημα.Βεβαια το προγραμμα βρηκε καποια errors τα εσβησα αλλα παλι τα ιδια.Ενας φιλος μου ειπε οτι πρεπει να ειναι απο την RAM.Καποιος ιος μαλλον??Aν καποιος ξερει κανενα καλο και ευκολο προς χρηση προγραμμα για να ψαξω για τυχον error στης RAM?!Επισης να πω οτι δεν εχει προβλημα απο σκονη η τπτ αλλο.Μπορει καποιος να με βοηθισει ετσι ωστε να αποφηγω το φορματ :neutral: ??
batraxos Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Βασικά να κοιτάξεις άν έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers από Control Panel sto Device Manager.Δες αν έχεις τίποτα μαρκαρισμένο εκεί με κίτρινο ερωτηματικό ή θαυμαστικό.Τι μητρική έχεις?
VasilakisAL Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Οχι δεν παιζει να ειναι απο αυτο.Επισης θελω να πω οτι οταν μπαινω σε safe mode δεν μου το παρουσιαζει αυτο το προβλημα.Αρα τι σημενει αυτο??Απο σημερα επισης δεν μπορω να κατεβασω τιποτα γιατι οταν παω να κανω download κατι μου τερματιζεται ο mozilla.Aρα τι ειναι??Με το search and destoy που εψαχα(ευτυχος μερικες φορες δεν freezarei το pc)δεν βρικε κατι.Οταν παλι κανω με το kaspersky(πιο βαρυ προγραμμα)freezarei το pc και δεν μπορει να τελειωσει το σκαν.Τι να κανω ρε μαγκες ???
e-tic Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Αν έχεις ζευγάρι μνημών, βγάλε τες εκ περιδρομής για να δείς αν φταίει κάποια απο αυτές. Υπάρχουν και κάποια προγράμματα που ελέγχουν τη RAM, νομίζω ένα απο αυτά είναι το memtest, δες αν θα σου βρούν τίποτα. Πάντως όπως το αναφέρεις, εμένα μου μοιάζει για RAM.
VasilakisAL Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Οχι μια μνημη RAM εχω.Ειναι εφικτο δηλαδη να ειναι καποιος ιος που να υπερφωρτονει την RAM και να freezarei το pc μου??
makisathanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Πρέπει να δοκιμάσεις τη RAM είτε την πας σε κανένα φίλο και βλέπεις αν δημιουργεί πρόβλημα ή βάζεις κάποια άλλη και βλέπεις. Τρέξε και το memtest.
dragontas Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δοκίμασε να κάνεις ένα system restore και γύρνα το λειτουργικό μια με δύο μέρες πρίν το πρόβλημα, αν είναι κόλλημα του λειτουργικού συνήθως φτιάχνει.Αν έγκατέστησες νέους οδηγούς για κάποια συσκευή κάνε roll back στους παλιούς σε περίπτωση που συνεχίζει τα δικά του τοτε θα πρότεινα να δανειστείς μερικά πραγματάκια απο κάποιον φίλο σου να ελένξεις αν είναι πρόβλημα του hardware ,δοκίμασε αλλη ram,καρτα γραφικών....
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες ? μιας που έπιασαν και οι ζέστες τώρα τελευταία. για δες το με κάποιο πρόγραμμα όπως motherboard monitor .
VasilakisAL Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Για θερμοκρασιες δεν πιστευω γιατι αμα ηταν ετσι θα μου κολουσε και σε safemode!Με το μεμτεστ αν βρει σφαλμα πως θα το διορθωσω?
navar Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 loipon dokimase na ksiloseis thn karta grafikvn apo to yliko sou kai meta ksanaegatesthse thn me freskous drivers epishs trekse ena msconfig (apo to run) kai ksilose axrhstes efarmoges pou den einai anagh na ksekinane mazi me to pc sou
xbyte1024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Ίσως δεν έχεις πρόβλημα σε safe mode γιατι φορτώνει λιγότερα προγράμματα αρα πιθανό να μη φορτώνει το πρόγραμμα που σου δημιουργεί πρόβλημα. Συμφωνώ να ξεφορτώσεις το msconfig. Το kaspersky το εμπιστεύε; Το εγγατέστησα χθές και μου κόλησε 2 φορές στο scan! Δεν ξέρω αν φτέει αυτό βέβαια, αλλα μήπως λόγο καλοκαιριού ανεβάζει θερμοκρασία; Έπιασα την ψήκτρα την ώρα του scan και θα πμορούσα να ψήσω αυγό!
konandrio Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ίσως δεν έχεις πρόβλημα σε safe mode γιατι φορτώνει λιγότερα προγράμματα αρα πιθανό να μη φορτώνει το πρόγραμμα που σου δημιουργεί πρόβλημα.Συμφωνώ να ξεφορτώσεις το msconfig. Το kaspersky το εμπιστεύε; Το εγγατέστησα χθές και μου κόλησε 2 φορές στο scan! Δεν ξέρω αν φτέει αυτό βέβαια' date=' αλλα μήπως λόγο καλοκαιριού ανεβάζει θερμοκρασία; Έπιασα την ψήκτρα την ώρα του scan και θα πμορούσα να ψήσω αυγό![/quote'] Φιλε μου υπαρχουν πολλοι λογοι και μ ενα τα ιδια μου εκανε ,εψαξα ολα αυτα που γραφονται εδω και δεν λυνοταν το προβλημα ,τελικα ηταν επειδη το router το ειχα συνδεσει σε καρτα δικτυου και οχι στην υποδοχη του mobo τελικα το βρηκα χθες ηστερα απο 2μηνες.Κανε πειραματα και καπια στιγμη θα το βρεις,βαλε και το mobo σε default settings,βαλε και ενα προγραμμα να δεις θερμοκρασιες.kaspersky εχω και στο laptop και στο deskop κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.